Updatex3

Aw, måste överge min älskade gröna kula till läppiercingen ><
Den gröna är baotavasst så jag gör illa jimmie hela tiden, har bytt till en vanligt silvrig nu tillsvidare men den är så fuuul, trivs inte alls med den. Ska kolla in vad som finns i luleå till veckan och se om det finns nån med färg eller mönster som inte är vass.

updatex2

På tisdag drar jag till jämtön och bli kvar där en hel vecka faktiskt.
Vet inte hur jag ska klara mig utan jimmie men det ska bli roligt att umgås med tha family :)
Det ser baotaroligt ut när jag ska sova där för dom har gjort om mitt rum till behandlingsrum så jag ligger i hallen på en madrass men madrassen är bredare än hallen så jag ser ut som en varmkorv i ett bröd typ!

Update

Yeah, har precis stekt en flintastek för första gången i mitt liv!
Åt jimmie såklart, inte till mig :) Själv så ska jag äta massa pommes och ett stekt ägg. Det blir flott för hela slanten idag, känner att det verkligen behövs. Har varit illamående hela dagen och inte kunnat få i mig nånting men flott är jag verkligen sugen på, haha.

Söndag

Yesbox, den här natten spenderade jag med att spy som en gris.
Kvällen började med chilla i stadsparken och sedan dra vidare till en annan park där det var lite mer folk. Hade det helt okej i några timmar, tills vi kom tillbaka till stadsparken andra gången. Usch, var alldeles för full och jag åt kött! Gosh, har varit vegetarian i flera år men igår satte jag i mig kalkon. Efter det började det mest spåra ut för min del, cuttade mig på burken, blödde asmkt, fick blodet avslickat av diverse ppl, drog ner till krogen men var för full för att komma in och avslutade med att spy vid en busshållplats.

Det sjuka var att innan jag spydde där så mådde jag inte dåligt, kände bara att det var dags att dra hem nu så jag fick nycklarna av jimmie och började traska och sen helt plötsligt kom det. Som tur var så kom jimmie springandes efter mig iallafall för det vette sjuttsiken vars jag hade hamnat annars. Han fick hem mig iallafall och bäddade ner mig och sen låg jag där och spydde resten av natten. Härligt!

Här har ni världens exempel på hur det går när man slutar lyssna på dom som faktiskt vet bättre än en själv. Jimmie sa att jag skulle ta det lugnare men det hade alltid funkat bra tidigare så jag iggade det totalt. Men nu vet jag verkligen att jag ska börja lyssna i fortsättningen för en sån här kväll vill jag aldrig uppleva igen!

Update

Guuud, det har varit getinginvasion här idag!
Det är sjukt varmt i lägenheten så jag brukar slänga upp fönstrena på vid gavel, problemet då är bara att det kommer in diverse kryp all the time. Det är chille så länge det är i storlek med flugor och knott men när baotagetingarna och monsterhumlorna kommer in så är det baaad. Menmen, jimmie jagar ut dom åt mig även om jag misstänker att han börjar bli lite smått irriterad på mig nu för att jag är så fjollig när det gäller sånt ;D
Hursomhelst så är fönstret stängt ett tag nu så man kan andas ut en stund innan nästa invasion kommer.

Tvättmaskinerna jävlades som vanligt i morse, luckan på den ena öppnas inte. Förra gången gick den upp när man kickade till den men inte idag. Försökte vrida till stoppläget och öppna där men då fylldes hela maskinen med vatten istället så det var bara att tvätta om maskinen, fast fuskade då och körde bara på cetrifugering och då sjuttsiken gick det att öppna luckan!

Förra gången jag storhandlade mat här fick jag knappt hem allting så idag när det var dags att handla tänkte jag verkligen på det, men på något sätt så kom jag ut därifrån med 3 påsar den här gången istället för 2 så det blev en tuuuung väg hem, men det var värt det för till middag åt vi tacos :D

Lördag

Igårkväll var verkligen baotanice!
Jag och jimmie började kvällen hemma hos honom med piiiiiizza :D haha, man måste ju fira när man precis fått studiebidraget. Efter en stunds matkoma drog vi ner till stadsparken där det spelades musik, spelades kubb och solades rätt friskt. Kände inte en kotte där till en början men sen kom det baotamkt folk som jag faktiskt visste vem det var och det räddade lätt kvällen. Allt var så sjukt skoj, alla trevliga människor, musiken och dansen :D

Haha, fast jag har en bula i bakhuvudet idag. Jag och emma dansade ringdans eller något med några personer och när vi snurrade jättefort så tappade någon taget om min hand så jag flöööööööög. Gud ändå vad ont det gjorde, men jag kunde bara ligga där och garva åt det för det måste ha sett helt sjukt ut.

Kör en tidig morgon idag även fast vi kom hem seent igår. Måste verkligen tvätta och den närmaste lediga tid som fanns var idag klockan 10 så jag pallrade mig upp redan då. Väntar på att maskinerna ska bli klara och kryper ner i sängen efter det.

Torsdag

Yeah, nu är jag hemma igen!
Haha, det är sickt varmt idag så jag körde med mina avklippta shorts på väg ner till stan idag, sickt ovan vid att ha korta shorts och liknande så det kändes helt fel, men det kanske går över med tiden. Pösiga bagy shorts är lite mer min grej men man måste ju ha lite omväxling ibland ;D


Updatex2

Det blev lite sommarkläder som fick följa med i väskan, förutom det så är det bara massa krimskrams tex: Nagellack, smink, hudlotion, shampoo&tvål och liknande saker. Fast väskan blev tung som sjuttsingen iaf, haha.

Fortfarande slekt på jobbfronten, mailade akademibokhandeln men dom behövde inte någon mer personal just nu, det finns lite tlfnförsäljar jobb men det känns inte riktigt som något för mig, på sin höjd skulle intervjubolaget som alla snackar om kunna funka men kollade in deras hemsida och dom hade inga lediga tjänster så..
Menmen, får leta vidare.

Update

Aaw, jag ska ta med min värmekudde när jag far imorn, det måste ju vara världens bästa pryl :D Har dock ingen aning om vad jag ska ta med mig förutom den, kläder förmodligen, fast måste tvätta då... Vi får se : )
Nu är det sängen som gäller ett tag!

Tisdag

Drog iväg på skolan idag för att prata med min mentor, hon är även lärare i den kursen som jag skippar hela tiden för att vara i härnösand istället. Så vi hade ett snack och jag förklarade att jag ska byta skola och där har dom inte läst den kursen än så istället för att läsa den dubbelt så drar jag dissen och läser den där borta. Samma med sköthäst, på nordvik har dom inte ens den lektionen så det känns ovärt. Alltså, imorgon är min sista lektion! Haha, för den enda lektionen jag brukar gå på är ridningen och den är på onsdagar och imorgon är sista onsdagen där jag är här så från och med imorgon är det sommarlov ;D ;D ;D

Aw, önskar att jobbet i luleå inte fanns, det kom ju sjukt olägligt annars hade jag kunnat flytta föralltid imorgon. Menmen, det är ju pengar fast det värsta är att jag bara är reserv så det är ju inte ens säkert att jag ska jobba då, men måste ändå vara i luleå utifall att nån av de ordinare blir sjuka. Får väl dra igenom stan och passa på att träffa ppl iallfall ^^

På tal om pengar så är det lite kris i kassan atm, får studiebidraget på fredag, men får man något bidrag i juni? Och jag har inget sommarjobb än för snubben på iss i härnösand drar ju fetdissen och svarar inte. Har iaf anmält mig till massa affärer där som typ kollar på den listan när dom ska anställa folk så hoppashoppashoppas att det finns något där snart! Aw, hjälp mig fixa jobb! Hursomhelst om jag inte fixar något jobb så är det kört på pengafronten för min del.

Update

Tillbaka i Öjebyn nu.
Jag och bussar går inte ihop, klart att dom har bytt busstidtabell på lokalbussarna så sista bussen gick 10 min innan jag kom dit. Fick mig en redig promenad från piteå till öjebyn, kunde inte gåvägen så jag traskade bilvägen, hittade en gåväg, klättrade över mitträcket för att ta mig till den, blev halvt påkörd och förföljd av en läskig snubbe resten av vägen tillbaka hit.

Menmen, är iaf här nu, jossan har lagt in alla mina grejer i mitt rum så nu går det fortare att packa iaf, ska dra på konsum imorgon och höra efter banankartonger.

Måndag

Klockan är 11.00 och om 2 timmar går bussen mot piteå :(

Det kommer att bli en sjukt tråkig bussresa, har ingen bok och poddisen funkar faktiskt den här gången men smarta jag glömde hörlurarna framme så nu är dom söndertuggade av dom små söta kissekatterna som förvandlas till riktiga monster om man lämnar sladdliknande saker framme. Vilket betyder att jag inte kan se film på bussen heller. Menmen, ska låna en bok av jimmie och om det är en engelsk film går det ju att läsa texten iaf. Man måste tänka positivt :)

Update

Usch, är depp som fan nu.
Drar ju tillbaka till Öjebyn imorgon, är så van att vara här så det känns helt sjukt att fara dit igen, det känns som att jag redan bor här. Tänkte packa till imorgon men insåg att det enda som ska med härifrån är mobil laddaren och kläderna jag far i. Måste dock släpa med väskan hem iallafall så jag kan ta med fler grejer hit, kör på flytta in lite i taget atm. Mutter och putter skjutsar hit datorn och sånt helgen efter midsommar men kläder och sånt och lite böcker håller jag på att förflytta hit nu.
Menmen, tror iallfall att jag drar hit igen på onsdag som vanligt. Det kommer dock att bli lite gormigt efter nästa vecka för den 3 juni ska jag på utbildning i luleå för 8,9,10 är jag reserv till att räkna röster i eu valet. Måste alltså vara i luleå då också, aw, well, får se vad som händer då, hinner väl åka hit en snabbis emellan antar jag.

Söndag

Aw, nu är helgen över så nu blir det chill en vecka tills allting börjar om igen.
Igår drog vi ut vid 18.00 och kom hem vid 06.00 så det blev en rejäl utgång där. Vi var hos en snubbe som heter Niklas och han hade baotastor tv och massa tvspel så alla killarna där var helt galna och spelade fotboll och fightingspel i flera timmar, förutom spelandet så är allting lite luddigt från och med det. Kommer ihåg att det var trevligt folk att jag somnade på soffan ett tag när de flesta drog på krogen när några stannade kvar och spelade guitar hero, att jag åt lite popcorn och att det var massa rökpauser med en tjej som gått i boxning som tyckte att jag var alldeles för liten. Well, det hände en massa iallafall och tydligen var jag sjukt pratglad även om jag inte kommer ihåg det.

Efter den festen satt vi ute ett tag med lite folk och efter ett tag drog vi vidare till peter, vid den här punkten var jag verkligen sjukt trött så jag var väl inte så pepp på det men dom hade en skön soffa iaf, kommer inte alls ihåg mycket därifrån. TIll slut tog vi oss iallafall hem och efter diversegrejs så blev det sängen nångång vid 08.00.

Nu har vi varit vakna ett tag och varit och handlat litegrann, massa juice och ägg, så snart blir det äggmacka :) 

Update

Är sickt förvirrad idag, skulle ner och köpa juice, cola och cigg men glömde både legget och kortet hemma , hade en 50lapp på mig iaf så fick med mig allt utom ciggen. Skramdlade ihop till 40 spänn och sprang på kiosken här bredvid så nu är det fixat också ^^

Haha, är sickt trött idag som vanligt så nu är det sängen som gäller ett tag :)

Lördag

Igår var det förfest här, med menos, jimmie och pascal (stavning). Det var konstiga disskusioner och ingen dans så det var snäppet roligare när emil var här istället :D Men hursomhelst så drog vi ner på stan sen och kollade in bittens, där var det lite dött med folk så vi gick ner till en annan krog och plockade upp folk där och gick tillbaka till bittens igen. Där bjöd Danne mig på mitt livs första teqila shot. Haha, oj vad jag gormade med saltet och citronen, hade tejpad tumme också så den gick inte att böja så jag tappade citronen hela tiden. Menos tog massa bilder och dom ska lätt upp när jag får dom. Ni kommer märka att jag ser sjukt skeptisk ut till att slicka salt och sedan dricka och bita i en konstig citron. Haha, men det gick bra iallafall :)

När bittens stängde hängde vi på stan ett tag och umgicks med folk och drog sedan tillbaka hit på efterfest som blev typ högläsningsstund ur kalle anka och massa skitsnack om musse och mimmi.

Updatex3

Wei, kom precis hem, har varit ute på stan och chillat, nu är det kaaaallt.
Haha, skriver om nattens äventyr imorgon istället nu är det efterfest som gäller ^^

updatex2

Damdidam, har ätit couscous, linsröra och wokgrönsaker, baotagod, men nu är jag så proppmätt att jag inte ens orkar dricka något mer, haha, men det är lugnt iaf. Nu sitter vi och ser the prestige som är lika bra som the illusionist, sickt bra filmer båda två :D

Update

Varit och handlat med Emma idag, chips till mig och bacon und köttbullar till jimmie :) Sen drog vi en glass på en bänk ^^
Nu sitter jag hemma och chillar igen medans menos och jimmie spelar starwars, det är fest idag som vanligt och jag glömde bort att köpa juice, men det löser sig nog.

Fredag

Okej, nästa gång jag bloggar onykter så får ni stoppa mig!

Vaknade upp kl 7 imorse när Emil, som slaggde här, skulle dra vidare till jobbet. Då var jag nästan bakis för första gången i hela mitt liv men insåg sen att det bara var för att hela lägenheten luktade äcklig sprit och snus. Nu har jag vädrat bigtime så det är lugnt igen ^^

Gud ändå, satt med ett juiceglas i handen nyss och så kom kissemissen och ville gosa och sjävlklart tog hon sats som fan och stångade huvudet rakt på glaset som flög iväg på soffan och blötte ner hela soffan och mina jeans >< Ojoj, så nu hänger dom på tork och mina shorts får duga tills dom har torkat. Soffan torkar väl nångång den också kanske. Haha

Updatex3

Yeah, här har buggats och dansats järnet, ja gud ändå, är alldeles snurrig i skallen efter att alla snurrat mig så mycket, men det ordnar sig, värmde upp lite mat så nu är jag hyfsat  nykter, tillskillnad från dom som sitter i soffan och spelar gitarr och sjunger atm ;D

Imorgon blir det chips och glass :D

updatex2

Ja gud ändå, däckade totalt efter förra inlägget efter att jag ätit lasagnen och vaknade upp med öppna byxor, vad sjuttsingen har jag gjort när jag sov? Haha, är iaf uppe på benen nu igen, är fortf lite luddig i skallen men det löser sig :D
Imorgon ska jag köpa chips :D

aw><

aw, är så sjukt full atm och försöker laga lasagne så när jag skulle cutta osten så cuttade jag min tumme så jimmie plåstrade om den men den blöder igenom och blodade på datorn men det gick att torka bort så det är lugnt, och nu ska jag gå och kolla lasagen ogen : D

Update

Måste verkligen skaffa mig en kamera så jag kan lägga upp lite bilder från när jag är här, har en del kort på mobilen men den har jag ingen sladd till så det går inte att föra över bilderna, en sån måste också inhandlas!
Aw, hoppas verkligen att jag får något jobb i sommar så jag har råd att skaffa alla sakerna som jag vill ha.

På söndag drar jag tillbaka till öjebyn, tyvärr >< Min karta med p-piller tar slut då så har inte mycket till val, när jag kom på det så traskade vi iväg till ungdomsmottagningen för att kolla om det var öppen mottagning men icke, annars hade jag kunnat fixat ett recept där och köpt dom här i härnösand istället. Och då hade jag kunnat stanna en vecka till. Men det är väl lika bra att jag drar tillbaka, det är ridning på onsdag och då ska vi rida ett program och det är väl egentligen ganska nödvändigt att vara med på det, annars har jag bara lektioner som inte är viktiga längre. Det är bara ridningen som vi inte fått betyg på än som vi ska få nu i 1an, dom andra ämnena vi fortf håller på med sätter dom inte betyg förens i 2an och då har ju jag redan bytt skola.

Fick btw världens bästa nyhet när jag var på Nordvik, dom har inte sköthäst! Fattar ni lyckan :D

Well, tillbaka till öjebyn, måste börja packa lite också. Och rensa bort lite kläder, det finns bara en garderob här! En ynka garderob som me und jimmie måste dela på då. Atm så ligger mina kläder utspridda över hela lägenheten känns det som, på golvet i sovrummet , i min väska, på sofforna, i fotöljen, i hallen, överallt helt enkelt. Har inte orkat ta tag i garderoben ännu, fixar det när jag får hit alla kläderna. Så massa av mina onödiga kläder ska bort.

Annars är det väl inte så mycket att packa egentligen, det mesta packades aldrig upp, det är väl lite tallrikar och sånt, böcker, skruva ner bokhyllan, datagrejerna och nå smålampor kanske. Soffan och fotöljerna behöver jag inte så antingen får jossan dom eller så slängs det.


Torsdag

Inatt har jag tydligen pratat i sömnen och pussvägrat.
Haha, trodde inte att jag hade börjat prata i sömnen här ännu men nu börjar det komma. Det var det första jimmie sa när vi vaknade och så berättade han att han hade försökt pussa på mig när jag hade pratat färdigt men då hade jag borrat in huvudet i kudden istället och fetdissat, haha!

Ingen aning om vad som händer idag, lasagne till middag blir det iaf ^^ 

Onsdag

Idag har det varit mycket spring på stan.
Imorse hojtar jimmie att hans lightsaber har kommit så vi traskade ner och hämtade ut den + handlade lite småsaker, tog en rökpaus på en solig bänk och chillade biff. När vi väl tagit oss hem pillrade jimmie på med sitt och jag passade på att maila ISS här i härnösand om sommarjobb. Sedan var det dags för lunch, hamburgare med bröd, min burgare blev så hög med all sallad och shit att jag aldrig trodde att det skulle gå att ta en tugga av den, men det funkade banne mig! Sen drog vi ner på stan igen. Jag gick och handlade massa mat för pengar som mamma förde över när hon blev orolig att vi inte åt tillräckligt mycket, så nu finns det massa mat här, dock bara vegetariskt för jag glömde alldeles bort att köpa något kött också, får väl dra en sväng senare så jimmie får något att äta också ;D
Istället för att betala en del av hyran här så fixar jag maten så det känns ju rätt lindrigt ^^

Nordvik!

kl 07.55 gick bussen från busstationen så jag pallrade mig upp där vid 7 nångång, är verkligen inte van att ta mig upp så tidigt, har alltid sovmorgon till typ 2 annars när det är skola, förutom på onsdagar btw så jag faktiskt kliver upp 7 ^^
Menmen, tog mig iaf till busstationen och insåg att jag inte visste vilken buss det var jag skulle ta, men det löste sig, gick till den hållplattsen där det stod mest folk och frågade om den bussen gick till nordvik och såklart gjorde den det ;)

Väl framme så fick vi bullar och saft, (det var studiebesöksdag för 8orna också) sen fick vi sitta i ridhuset (som ser ut som ett baotastort växthus!) och lyssna när massa lärare snackade tills det var dags för en guidad tur till alla inriktningar. Våran guide var lite smått förvirrad och gick till fel ställen men det funkade iaf. Sedan bjöd dom på lunch, trodde det skulle vara i klass med gransmaten men tji fick jag, kommer verkligen att sakna gransmaten!

Efter lunchen gick jag på riduppvisningen och stannade där tills bussen gick, pratade lite med hästlärarna och fick veta att dom som red just nu är från klassen jag ska gå i så jag fick en liten pratstund med folk från min blivande klass också, dom verkar supertrevliga ^^

Well, det enda negativa är väl att jag blev grovt förolämpad hela dan! Haha, alla jag snackade med trodde att jag också gick i 8an och blev sjukt förvånade när dom insåg att jag faktiskt var äldre än dom själva. Speciellt snubbarna nere vid rökrutan, dom gick i 2an och blev helt förkrossade när jag var äldre än dom.
(Aw, Emma, det är fortfarande bara du som inser att jag ser ut att vara 18 ;D  )

På bussturen hem var det en liiiiten snubbe som kom fram och snackade, han var född 94 och trodde att jag var yngre än honom! Vi fick btw byta buss nånstans ute i ingenstans och stå och vänta där på bussen till härnösand i hundra år så när jag väl tog mig hem var jag en isbit!

Men det ska ändå bli sjukt skoj att börja där, fina hästar och lärarna verkar vara superbra :D

updatex2

Ojoj, här har jag sprungit omkring i hela lägenheten och letat ställen där man kan hänga upp kläder på tork och ett tag efter att jag hittat plats åt allt så ser jimmie sig omkring och undrar varför i hela friden kläderna är över hela lägenheten sen traskar han in i ett litet förråd och langar fram en torkställning! Ja gud ändå, måste börja lära mig att fråga efter saker innan jag gör allting så himla gormigt :)

Imorn är det besök på Nordvik som gäller, känns lite nervös faktiskt men ska bli sjukt skoj!

Update

Jimmie har fått en ny tv idag med massa kanaler så han och menos leker med den atm så jag passade på att sno datorn, kommer att bli så skönt när jag får hit min dator! Pratade om det med mamma idag, när dom kan fixa hit mina grejer alltså och mest troligt blir det helgen efter midsommar, fast jag drar ju hit så fort skolan slutar : )

Idag drog jag faktiskt en städvända, fast bara en snabbis. Fixade till köket och disken, samlade ihop alla burkar och flaskor, torkade av glasbordet och allt skräp fixades bort + tvättat. Fast tvättstugan här suger ju. Ena maskinen är perfa men den andra är en stenåldersrelik med en lucka som nästan aldrig går att få upp. När man tvättar med den får man lita på turen, hade dock otur idag så den fick sig en rejäl kick som faktiskt öppnade luckan ;) Sen så finns det inga torkskåp där och rummet man hänger upp tvätten i ska egentligen ha en varmluftsfläkt men den fungerar såklart inte så tvätten blir typ aldrig torr! Aw, kom precis på att jag helt enkelt får ta med min torkställning när jag flyttar hit ^^

Måndag

Igårkväll kikade me und immiedean på deja vu, sickt bra film även om den var något förvirrande tills det klickade och man började förstå allting. Gick och la oss efter filmen men jag har sovit baotadåligt, drömt massa konstigt och vaknat av att båda katterna ligger och busar med min arm som jag viftade med när jag sov. Inte så trevligt att vakna upp med två par tassar med klorna inkörda i armen.

Klev iaf upp tidigt och hängde med jimmie ner mot centrum när han skulle dra iväg till sitt grejs, jag skulle köpa cigg så vi satt och morgonrökte i solen ett tag tills han var tvungen att dra vidare. Så nu sitter jag här i lägenheten igen, det känns inte värt att gå och lägga sig så ska läsa litegrann tills jag vaknar upp och sedan dra en städrunda eller nånting :D

Söndag

Precis pallrat mig upp.
Känner mig sickt slö, vill bara gå och lägga mig igen och sova resten av dagen men så kan man ju inte göra ^^

Har absolut inga planer för dagen, förutom att inte fara tillbaka till öjebyn. Det blir härnösand som gäller tills nästa söndag iallafall, sen måste jag kanske pallra mig tillbaka och gå på nån lektion eller så. Fast det flesta betygen är redan satta så det är bara hästlektionerna som är viktiga atm.

Update

Vi kom precis från stadparken, har suttit där och druckit cider, lyssnar när dom andra spelat gitarr, trummor och sådär, men nu är vi hemma en snabbis igen. Ikväll ska vi förmodligen ut igen :D

Har varit och handlat en sväng idag också, träffade emma på affären och vi gjorde sällskap hem, köpte äntligen shampoo så nu är mitt hår räddat :D

Lördag

Det var rätt nice igår, vi drog till stadsparken och satt där med folk innan vi drog vidare till krogen.
Nu har folk börjat känna igen mig här så det känns som att jag har bott här i hundra år eller nått, haha :)
Vi kom hem kring 4 någongång och låg och pratade till 5-6 så det blev rejäl sovmorgon idag. Skönt!

Om ett tag ska jag äta upp pizzan från igår och sedan dra ner på stan och ta ut lite pengar och handla shampoo! Glömde bort att göra det sist jag var här men mitt hår är helt åt helvete med bara balsam så nu är det hög tid att införskaffa.

updatex2

Har precis ätit baotagod pizza, helt otroligt att dom har hemkörning i härnösand :D

Update

Tog mig iväg till stan men orkade inte handla, köpte bara cigg och chips, haha, nyttigt AB.
Varit en sväng på mcdonalds också för jimmie ville absolut ha en milkshake, sjukt länge sen jag gottade med en sån så om nåndag kanske det är jag som springer dit istället och köper en :D

Mutter ringde idag också och vi pratade lite om flytten och sådär, vad för grejer jag ska ha med mig för det är ju dom som kommer att köra hit allting. Dock blir det inte så mycket saker som ska hit, sålde de flesta av min möbler när vi flyttade till jämtön så det enda som ska med är kläderna, datorn och böckerna. Det kommer nog bli den smidigaste flytten någonsin, kom precis på att det här blir väl 10 gången jag flyttar, ja gud ändå.

Fredag

Idag fick jag en trevlig överaskning, har fått lön!
Även fast jag inte har jobbat på baotalänge känns det som men tydligen så hade jag inte fått lön för allt jag jobbat tidigare så det kommer nu ist, dock bara 800 spänn men det klarar man ju sig ett tag på iaf :)

Så snart ska jag dra och sätta lite sprätt på pengarna, tänkte gå och handla och köpa en mjukgklass :D

Imorse ringde syon och väckte mig, men det var med glada nyheter iaf, hon hade postat ansökningen och fixat så att jag får komma och hälsa på i skolan. Så på tisdag 07.55 drar jag till Nordvik! Måste fylla på mobilen idag också för jag ska ringa till någon när jag är framme som ska visa mig runt och sådär. Samma dag så kommer dom som ska börja 1an på studiebesök men eftersom att jag börjar 2an där ska jag traska runt med henne istället. Det ska bli sjukt spännande :D

Getingar

Haha, fick en kommentar från Sofia: "just fan, det var du som var så jääävla rädd för getingar o sånt va? :D"

- Ja, det är jag som är jävligt rädd för getingar! Gud ändå, en del sommrar har jag suttit inne hela tiden för jag vågade helt enkelt inte gå ut. Såg jag en geting började jag hyperventilera och storgråta och kom den efter mig var jag hysterisk resten av dan och vägrade gå utomhus igen på typ en vecka. Det gick så långt att mamma kontaktade en psykolog som höll på med kognitiv beteendeterapi för att jag skulle få hjälp med det för det blev ju ett sjukt stort problem. Men som tur var så började jag på grans och där var det massa äckliga kryp och getingar så efter några hysteriska utbrott vande jag mig, så det blev som en egen terapi att börja där :)

Nu är det inte lika illa längre men kommer det en geting så är det klart att jag springer, skillnaden är bara att jag inte börjar storgråta eller blir hysterisk längre. Fast som sagt, när dom kommer inomhus finns det inte en chans i världen att jag stannar kvar i samma rum som den och inte fan vågar jag gå fram och döda den ;)

Update

Yeah, varit ännu mera flitig idag och diskat massa + gått och pantat alla burkar som låg slängda lite här och var i lägenheten. Men nu är det idétorka igen. Städhumöret räckte bara åt disken, får väl se om det kommer tillbaka imorgon igen för jimmie går skola baotalänge då också tror jag.

Aw, när jag var på stan tidigare så hittade jag btw en söt klänning på lindex barnavdelning, strl 164, det är praktiskt att vara mini, då kan man hitta batoabilliga kläder på barnavdelningarna istället :D Köpte min adidas tröja på rea på barnavdelningen och den kostade 175 spänn, på vuxen avdelningen kostade samma färg 600!

Torsdag

Det första jag upptäckte när jag klev upp idag var fetaste getingjäveln i fönstret. Helt seriöst har aldrig sett en så stor geting tidigare i hela mitt liv. Funderade en snabbis på att döda den men insåg att jag inte vågade gå ett steg närmare. Så jag tog fegisvägen och klädde på mig fort som fan och drog ner på stan istället. Gjorde iaf lite nytta idag; postade viktiga brev och var in på guldsmeden och kollade ringstorlek :) Sprang runt och letade lite klänningar också, hittade några fina men det var så mkt folk så orkade inte prova dom. Får gå och testa någon annan dag :)

Well, tillbaka till getingen, den är spårlöst försvunnen. Antingen så har katterna käkat upp den eller så har den på något sätt tagit sig ut igen eller det mest skrämmande alternativet den är någonstans i lägenheten och kommer hoppa fram när man minst anar det! Den är inte kvar i fönstret iaf för jag tog en lååååång pinne och ställde mig i andra änden av rummet och drog upp gardinerna. Lite modigt ;D

Menmen, nu har jag gjort allt jag planerat att göra idag så nu är det tråk. Jimmie är på skolan och har ingen aning om när han kommer hem + att dom har föreställning eller nånting. Känner nästan att jag är sugen på att städa igen, men bara nästan så jag ska fixa något att äta nu så får vi väl se om det blir nån städning senare ;p

Onsdag

Ridning imorse, gick väl sisådär, bättre än förra gången iaf.
Skulle egentligen haft fortsatt hästlektion sen men då var det dags för nationella så jag traskade iväg för att hitta en dator att skriva ut talet på istället. Tror ni inte att varenda dator på hela skolan var upptagen? :p Haha, så då tänkte jag passa på att dra till syon istället för hon hade ringt när jag hade ridning men hon var inte där så jag fick springa runt lite till tills jag hittade en ledig dator, skrev ut talet, traskade upp till svenskaläraren iförd ridkläder ;D Hon pratar alltid om att man ska vara fint klädd när man ska hålla tal, men ridkläder fick duga för mig ;p
Talet gick iaf bra så jag traskade tillbaka till syon som faktiskt var där den här gången. Har fyllt i ansökningen nu och om jag bara folkbokför mig i härnösands kommun innan skolan börjar igen så kommer jag in där :D :D :D Fattar ni, jag får flytta till jimmie! :D

Well, nu ska jag traska iväg till bussen ^^

Updatex4

Yeah, har skrivit en bit på talet nu, go me!
Det är snart en hel sida, sen ska jag bara få det att räcka i 5 minuter.
Nu ska jag ladda upp på nytt med en bit brownie och förhoppningsvis skriva en sida till.


Updatex3

Aw, visste att det var en dålig idé att gå till skolan idag ><
Traskade in till matsalen för att kolla om klassen var där på fikat och den första jag ser är läraren som jag undvikit hela dagen, vänder mig blixtsnabbt om och springer nerför trappen. Trodde precis att jag hade hunnit undan sen hör jag hur hon springer efter mig och ropar mitt namn, gömmer mig bakom trappen men då börjar hon fråga massa elever där om dom såg vars jag tog vägen, bigtime busted, det var bara att traska fram och prata med henne vilket slutade med att jag måste skriva svenska B nationella talet till imorgon för då ska det redovisas. GAW, vet verkligen inte vad jag ska skriva om + att det är programridning imorgon på ridlektionen och jag måste lära mig hela det utantill också + talet utantill för man ska helst inte ha med sig pappret att kolla på.

Well, ska ladda upp med fruksoppa och skriva tills fingrarna glöder. Om jag bara kommer på något att skriva...

Updatex2

Syon ringde för ett tag sen och hon hade fått svar på mailet.
Haha :D :D :D
Jag flyttar mest troligt kanske till härnösand!!!

Såhär är det, det finns en naturbruksskola nära härnösand, det tar typ 25 min med buss från centrum och idag när jag var hos syon så började vi prata om det och att jag är mer i härnösand än här och att jag missar rätt mkt lektioner när jag far iväg sådär hela tiden. Så jag sa att jag ville flytta dit men inte hoppa av skolan så då klurade vi ut att det kanske går att jag byter till den där borta istället. Dom har exakt samma kurser som vi så syon ringde dit och dom ville att min kursplan skulle mailas dit så att dom kunde se att min kursplan passade in i deras. Så ringde dom till våran syo som sen ringde mig och sa att alla kurserna passar in och det finns lediga platser i klassen så mest troligt får jag hoppa in i 2an där efter sommarlovet! Fattar ni lyckan, men vill inte hoppas för mycket än utifall att det blir något gorm. Måste få sökningsuppgifter från luleå kommun så att jag kan söka dit officiellt också så mest troligt ska jag en sväng till syon imorgon och skicka iväg ansökan. Annars får vi helt enkelt ta det över telefon för imorgon drar jag till härnösand igen :D

Efter att hon hade ringt kom jag på att jimmie inte visste någonting om det och fick världens noja över att han inte skulle vilja att jag skulle flytta in hos honom även fast han har sagt det massa gånger så jag letade upp massa gratissms sidor och frågade om han tyckte att det var en bra eller dålig sak att jag kanske flyttar in hos honom om en månad.
Svar: Underbart <3
Så känns det lugnt igen och jag hoppas verkligen att det inte blir något gorm med ansökningen nu :)

Förövrigt så har jag tvättat litegrann nu och packat, orkade inte börja gorma med tvättstugan så jag handtvättade det som gick och resten får jag tvätta hos jimmie ^^

Om jag ska flytta dit bort måste jag verkligen lära känna lite människor där också, kan ju inte bara hänga efter jimmie hela tiden ;p Men jag har iaf börjat snacka med Emma och det är lite knas kanske för att det är jimmies ex men hon verkar verkligen vara heltrevlig och baotalätt att prata med så :D

Aw, nu ska jag försöka städa upp lite i min skrubb, har snört massa kläder omkring hela rummet när jag packade så det ska fixas ^^

Update

Hemma igen, snackat med syon och kom fram till massa spännande saker.
Till veckan får vi se hur det blir med dom sakerna.


Tisdag

Har sovit som en kratta inatt, vaknat av att tanden som inte finns längre börjat blöda, fått feta blodfläckar på kudden och drömt sickt med mardrömmar. Allt jag vill är att vara hos jimmie igen, där hade jag fortfarande sovit som en kratta men han hade iaf varit där när jag vaknade och det hade känts så mycket bättre än att ligga sömnlös ensam i min skrubb.

Ska traska iväg till skolan om ett tag även fast jag inte börjar förens vid 3, ska försöka haffa syon och snacka lite med henne och hämta alla eventuella hatbrev som lärarna lämnat i mitt fack för att jag aldrig är där nuförtiden. Men snart är det sommarlov, det känns som att allting kommer att lösa sig då.

Tandläkartime

Yeah, jag har en minneslucka från 14.00 till typ 17.00.
Istället för att rotfylla så drog dom ut tandjäveln och drogade mig helt sanslöst,
ja gud ändå

Måndag

Det är sån lyx att vara hemma, man får god mat och fixad frukost och allt ;)
Har lite klädkris dock, lämnade kvar de flesta kläderna hos jimmie och har resten i öjebyn så, men jag hittade en tshirt som funkade.
Sitter och äter frukost nu, om 20 min ska vi böra fara mot luleå. Har inte tid hos tandläkaren förens kl 1 så jag drar till umme ett tag innan :)

Haha

Festen i lördags var nog det roligaste jag någonsin varit med om, dansa loss mitt på stan alltså, det var nice!
Är i jämtön atm, ska till tandläkaren imorgon så missar skolan som vanligt då, tur att det snart är lov. Drar iallafall iväg till piteå efteråt och går på dom få lektioner jag faktiskt har i veckan och på torsdag bär det iväg till härnösand igen. Seriöst, jag är mer i härnösand än i piteå, varför måste man gå skola egentligen? ;p

Lördag

Igår var tandläkardagen och jag mådde rätt kasst efter bedövningen.
Så det blev inget dricka för mig igår vilket inte uppskattades av alla, men whatever, det är min kropp och det är jag som bestämmer om den ska supas ner eller inte :)

Har precis klivit upp iallafall, det blev rätt sent igår. Är baotasugen på chips!
Ska iallafall traska ner till affären om ett tag och köpa juice ^^

Updatex2

Är så fruktansvärt mätt!
Gudändå, Menos fyller 20 år idag så vi var hemma hos honom och åt middag, sjukt god mat!

Update

Har fått en akuttid för rotfyllning på måndag. Kruxet är ju att det är på porsön så jag drar direkt till jämtön på söndag istället så får jag skjuts in till luleå och förhoppningsvis skjuts därifrån till öjebyn.

Tanden känns baotakonstig för dom har inte fyllt den ordentligt så det är massa vassa kanter och halva tanden är typ borta, haha :D

Fredag

Klev upp klockan 5 imorse för att mupptanden gjorde ont.
Har knappt sovit på 2 dagar för att den ska vara så muppad.

Så imorse traskade jag iväg till tandläkaren här i härnösand för att göra slut på tandens lidande. Utrustad med en ispåse mot kinden och en helvirrig hjärna som inte fått tillräckligt med sömn var jag beredd att kräva att få tandjäveln utdragen om det inte gick att fixa på något annat sätt. Som tur var fick jag en akuttid på direkten och traskade vidare till röntgen  där dom såg att fyllningen från en tidigare lagning tryckte på nerven.
När dom började borra och shit sen upptäckte dom också att tanden höll på att dö för det hade gått hål i pulpan som skyddar nerven och det var bigtime infektion där inne. Så dom kladdade på lite medicin mot infektionen och fyllde igen det lite halvslarvigt och skickade iväg mig med order om att ringa min riktiga tandläkare så fort jag kom hem för den tanden ska tydligen rotfyllas.

Kom hem kring 8 och däckade av bedövningsmedlet, sov till 11 då jimmie väckte mig för att det var dags för lunch. Det gick rätt bra att äta iaf, förutom att det gör sjukt ont att gapa så får ta minituggor istället ^^

Nu ska jag försöka göra lite läxor igen ^^

Onsdag

Well, förra inlägget tjorvade som fan och det var bara halva som kom med,men tyvärr så orkar jag inte skriva om det så ;D

Update

Yeah, tog mig till affären men glömde bort att köpa shampoo ;p
Har hunnit med affären 2 gånger tillochmed, först för att handla lite mat och sedan för att menos läskade mig och jimmie med sina chips och dip ;D Vi kollade på en asmysko film där det var med baotamånga n

Tisdag

Är så sjukt trött hela tiden, tycker jag sover hela tiden men det blir fortfarande inte bättre. Gaw, fortf sickt ont i halsen också >< Haha, varför känns det som att jag klagar på allt?

Well, idag sov jag vidare när jimmie for till skolan vid 8, lyckades sova en hel timme ensam tills det kändes alldeles för tomt i sängen. Drog vidare till duschen, insåg att det behövdes köpa shampoo så det fick bli dagens mål. Att orka traska ner till affären och handla, skall bara samla kraft.

Måndag

Gushgosh, har baotaont i halsen ><

Igår blev det lasagne till middag, det höll på att bli helt misslyckat när plattorna la av helt plötsligt när jag försökte steka köttfärsen till immiedean men han fixade det så det blev baotagott iallafall. Var lite tveksam först när halva var med köttfärs i, tänkte att smaken skulle hoppa över till vegsidan också men det gjorde den inte ;) Så nu kanske Jossan kan få sig lite kött när vi lagar lasagne i öjebyn ;D

Städade litegrann idag också, jimmie var på skolan och det fanns absolut ingenting att göra så jag kände riktigt hur dammsugaren lockade, tur var väl ändå att ingen var hemma för dammsugaren samarbetade inte och jag körde kryptekniken en hel del. Lite otur om någon kommit in när jag var halvvägs under bordet med rumpan det enda som syntes, haha :D
Har varit lite flitig också och gjort läxorna som jag tog med mig hit, nästa onsdag blir det prov som gäller, ska bara komma ihåg att anmäla mig till receptionen så att det ligger ett prov och väntar då ;p

Lördag

Damdidam, fortfarande kvar hos immiedean, lycka <3

Idag hade jag absolut ingenting att göra så jag städa litegrann hära, iallafall köket, efter det tog städlusten slut, haha, det är ju helt sjukt att jag tycker det är roligt att städa,menmen, det blir som så fint efteråt ^_______^

Fredag

Idag har jag bigtime ont i ryggen och i bakhuvudet.
Ryggen beror väl mest på ridningen men resten pågrund av klantighet eller något.
Trillade bigtime inatt och slog huvudet i golvet, aw, lära sig hålla balansen när man är helt borta i skallen är nog ettmåste!

RSS 2.0