Fredag

Igår hade vi tvspels kväll med mao und menos som slutade med lite äventyr och bittens en snabbis, på bittens var det snubbar som ville köpa min mössa som jimmies mormor gjort så det borde fixas visitkort till hennes hemsida så jag kan langa ut dom istället, mössorna är ju så jefla snygga!

Torsdag

Jag förstår inte hur pengakriser alltid lyckas komma till jul. Jag har inte köpt en enda julklapp hittills utan gjort alla själv men ändå så är jag pank. Atm så har jag 1000 spänn och det räknar jag som pank med tanke på att kyl/frys och skafferi är i princip heltomma och katterna behöver mat och kattsand varje/varannan vecka. Om några dagar så rullar iallfall studebidraget in och pengarna från mutter och putter.

Så det blir förmodligen inga nya kläder till jul.
Pengarna denna månad ska användas till:
  • Mat
  • Kattmat/kattsand
  • Garn - för att göra klart de sista julklapparna
Det enda jag tänker lyxa till är thai/kinamat! Banne mig, har varit sugen på det aslänge så nu jeflar. När jag får pengarna från tha family så är det första prioritet ;D

Onsdag

Imorse var höjden av klantighet!
Klev upp som vanligt vid 7, kollade runt på internet osv, la mig i sängen ett tag och sa hejdå till Jimmie, packade i alla grejer i väskan och traskade till bussen fullt övertygad om att jag hade god tid på mig. Vid bron över vattnet kollar jag en snabbis på klockan, svär en massa och vänder om hemåt. Bussen hade då avgått utan mig.

Slängde iväg ett mail till mentor iallfall så att hon iaf visste om att det inte var avsiktlig skolk och gick och la mig igen ett tag. Vaknade av att Jimmie fick sms om att vi kunde komma och kuvertera på jobbet om vi inte var på skolan så vi traskade dit och pillrade på med det i en timme tills alla papper var klara.

Sen dess har jag pluggat,pluggat och pluggat. Fick veta att vi har prov imorgon på 3:ornas hästkunskap där jag aldrig har varit med på en genomgång eller liknande, var på första lektionen förra veckan. Men det ska nog gå bra iallfall, dissade de sista instuderingsfrågorna och läste direkt ur boken istället så nu har jag en ärlig chans iallfall. Från och med imorgon kommer hästkunskapen och liknande inte vara högsta prioritet så vill bara få provet avklarat så att jag kan lägga ner allt pluggande där för ett tag.

Anledningen till det är att ekologin ska vara avklarad snart och det är hundratalsfrågor som skall göras. Eftersom att jag tentar av den kursen på fritiden så måste den bli gjort snabbt så att jag kan börja på nästa kurs om jag ska hinna alla och ta studenten med dom här 3:orna.

Så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa om brunst, livmoderinflammationer och hästsex xD Haha, + lära mig både stons och hingstars könsorgansdelar utantill. Kan ni gissa hur mina mardrömmar kommar att se ut inatt?

Update

Yeah, frågorna gick riktigt snabbt. Baotasegt i början men efter nåra frågor kom jag på att vi inte ska lämna in dem utan bara gå igenom på lektionen muntligt så det spelar ingen roll hur slarvigt man skriver.

Så nu ska jag slänga mig i soffan med en bok och alla katterna och varva ner efter en effektiv dag, Natti ^^

Tisdag

Ja gud ändå, det här skulle bli en läxdag men tror ni att jag har fått tummen ur än? Nixpix! Ska strax sätta igång med lite instuderingsfrågor som ska gås igenom imorgon på lektionen.

Har varit och jobbat idag med, hör och häpna, Jimmie ;D Haha, tiden gick ganska fort faktiskt ^^

Måndag

Baotatrött efter massa nattsnack igen. På något sätt så går vi och lägger oss aströtta men väl i sängen så ligger vi bara och garvar och säger konstiga saker xD + att jag rusade upp mitt i allt för att skriva upp projektarbetesidéer.

Trodde att det var ett skämt när väckarklockan ringde kl 8 i morse men jag tog mig upp och drog iväg mycket tidigare än vanligt för att hinna på hemköp och fixa ciggacigga. Råkade köpa julmust och choklad också ;)

Random

http://www.youtube.com/watch?v=IEjbKPzNmnA&feature=video_response

Så sjukt depprimerande låt men den är så fiiin xD

Update

Jobbade nån timme men det var en dålig tid så antingen hade de mobilen avständ eller så jobbade de och var upptagna så det var väldigt slekt idag. Handlade litegrann efteråt och traskade hem för att städa litegrann men det slutade med att bara kattlådan fixades och köksbordet.

Gjorde godaste baguetten idag till middag så nu sitter vi här och dricker lite smått, lyssnar på musik, kollar på youtube och snackar sjuka saker.

Har lite halvt tråkigt, kollar lite halvt på criminal minds och är har lite halvt skev lugg xD

På tal om ingenting så hade jag och Jimmie piskkrig idag om vem som var bäst i världen, det började med att Jimmie tog upp vårat täckesbus som inträffade igårkväll, vi låg i säkert en havltimme och slogs om täcket men när han sa att han vann så jeflar, då tog vi fram piskorna ;D Haha, mitt i allt kom Menos så han råkade kanske komma i mitten men vi fortsatte och till slut retirerade jag för att fixa luggen men det är inte över än, thats it!

Fredag

Aw, det var nice att sova hyfsat länge idag!
Dock så är det lite dumt för jag ska egentligen börja jobba klockan 1, men ska ta en liten vitaminkick nu och traska dit efteråt. Ska lämna av post till Mia, plocka upp det hon lämnat åt oss och jobba ett tag sedan traska hem och duuuuscha! Haha, mitt hår är helt åt helvete atm så det blir inpackning och klippning av lugg idag så kanske jag inte ser ut som ett monster ikväll om vi ska ut xD

Update

Katterna hatar mig igen men det gick bättre den här gången iallfall. Jimmie slängde in alla katterna i sovrummet tillsammans med mig, stängde dörren och önskade mig lycka till. Vände mig om och såg tre arga katter stirrandes på mig. Blev lite smått nervös och ropade till Jimmie att när han hör mina dödsskrik så kan det vara dags att öppna dörren. Det blev en del omkringskuttandes och neddragande av katter som försökte klättra upp i gardinen men annars så gick det bra ;D

Försökte mig på att göra lite läxor efter det men vaknade upp i sängen med ansiktet i boken. Behöver nog sova lite lätt innan jag ger mig på dom igen. Men för att snacka om lite roligare saker så ska me und Emmish gå och se New Moon när studiebidraget har trillat in + att någon dag framöver blir det thai/kinamat!

Och nu när jag tänker efter så har me und Jimmie haft 7 månaders dag för massa dagar sen. <3

Torsdag

Det här är nog första gången sen skolan började som jag har varit alla 3 dagarna. Annars brukar jag alltid missa en eller flera dagar pga sjukdom och slöhet xD

Dagens plan är iallfall att göra lite instuderingsfrågor på rasterna och fortsätta med det ikväll hemma också. + att det är dags att sätta igång med ekologikursen, alla uppgifterna skall vara klara vecka 50. Har inte riktigt insett hur lite tid det är kvar.

Onsdag

Det blev en halvhård dag today.
Tog mig iväg till skolan och hade stalltjänst, drog vidare till hästkunskapen där vi bara fick instuderingsfrågor, läste en massa på bibblo och gick förbi körningen där vi också bara fick en massa frågor.

Ni anar inte hur mycket instuderingsfrågor jag måste göra, har minst 5 papper hitills och alla ska in så fort som möjligt. Heja! Men ikväll blir det inget pluggande för jag kom precis hem från jobbet så det får räcka för idag, det blir nya tag imorgon istället.

Hälsade btw på hos Madde idag :D Hon har verkligen en baotamysig lägenhet! Och jag är så avundsjuk på alla blommorna, våra kissekatter river ju ner allting som ställt upp på bänkar och fönsterbrädor så jag vågar inte skaffa några fler än så länge.

På tal om katter så hatar våra mig atm. Dom har någonting på g i öronen så idag var jag på apoteket för att skaffa någonting som kan förbättra det.
Kan ju säga att alla tre katterna hatar mig just nu xD Men har iallfall sprutat i medlet i allas öron nu och över halva mig så det blir väl nya tag imorgon.

Tisdag

Igår tog jag mig faktiskt iväg till skolan.
Det kändes som att det kanske var bäst när till och med Jimmie börjar peppa mig att gå dit.

Dock så blev jag överraskad med utvecklingssamtal direkt på morgonen xD Det gick bra antar jag, det enda mentorn tog upp var den höga frånvaron och att jag kanske måste snacka med skolsköterskan or something.

Söndag

Har på något sätt lyckats vända på dygnet totalt, det är ju väldigt dumt med tanke på att det är skola imorgon.

Update

Jag sa ju att det skulle bli en bra dag :)
Det blev en riktig slöisdag, klev upp vid 3 och sedan dess har vi bara kollat på serier och nu har vi precis beställt pizza med massa kebabsås. Mmm!

Lördag

Damdidam, det känns som att det här blir en bra dag :)
Har precis klvit upp och ska strax fixa pulvermos med broccoli, verkligen baotagott!

Update

Seriöst! Upptäckte precis rivmärken och blåmärken på armarna nu efter att någon av loserna försökt hålla fast mig, hur sjuttsiken kan folk vara så omogna? Vi försökte bara prata med dom och förklara läget men icke sa nicke alltså, dom skulle mucka alltså. Åh, blir så frustrerad och förbannad. Det var dom som snodde saker, varför i hela friden orka mucka när man försöker få tillbaka sakerna?

Fredag

Var precis i nästan slaggis med ett par skitfega snubbar.
Dom failade som fan och när någon kastase en ölburk som träffade mig så gick jag och tog tag i kragen på honom och tryckte upp honom så sa han om och om igen att han inte ville slå en tjej så det slutade med att han försökte putta bort mig istället så jag har rivmärken ovanför brösten och blåmärken lite här och var. Han var så sjukt feg och vågade inte ens erkänna att det var han som kastade fast jag såg honom och uppbackad av en massa snubbar så vågade dom inte ens prata normalt, speciellt inte när polisen kom då drog de fort som fan.

Sen när jag och Jimmie gick hem så mötte vi dom. Konversationen gick såhär:
Gänget: Öhh, där är ju dom som var där borta!
Jimmie: Du vet väl att det var dom som var därborta?
Jag: Japp, men dom är alldeles för fega för att göra någonting
Me und Jimmie: gapskratt och promenerade lugnt förbi dom

Helt rätt, dom vågade knappt titta på oss och vågade absolut inte gå på oss eller följa efter oss.

Vad händer med världen egentligen? När fan blev alla så oschyssta och otrevliga? Folk som dom borde inte få finnas ute efter 20.00. De bara förstör och failar för alla andra.

Snöupdate

Jag gillar snön, det är så mysigt att kolla ut genom fönstret och se något annat än grus och slask.
Det enda negativa är väl kylan, men med alla mysiga mössor och sjalar som numera finns här hemma så funkar nog det också, längtar tills det blir ännu kallar så det går att använda den rosa mössan och sjalen som jag fick av Jimmies mormor :)

Och när snön kommer så betyder det att julen är nära! Julgardinerövertalningen failade, men det finns ju massa annat man kan pynta till det med också ^^

Onsdag

Big fail på min plan.
Klockan 4 hade jag fortfarande 7 uppgifter kvar och allting blev baotaslarvigt så jag slocknade som ett ljus i sängen istället. Ställde väckaren på 7 och hoppades på det bästa; Jag kommer inte ens ihåg att den har ringt. Vaknade av ett sms där det stod att min nya mobil har kommit :D

Yeah, de ringde från telia butiken i sundsvall eftersom att jag aldrig kommer och hämtar den där så ville snubben kolla läget. Han hade både bra och dåliga nyheter; det braiga är att jag har fått en ny mobil, det dåliga är att det inte är min rosa precious >< Har ingen aning om vilken färg eller modell det är eftersom att jag halvsov när han rabblade det, det jag hörde var nolia humhumhumhum slide. Men tydligen så skulle det vara en rejäl uppgradering från min gamla tlfn. Ska traska ner och hämta den snart så då får vi väl se hur besviken jag blir när den är oerhört hiteck men asful ><


Tisdag/onsdag

Det är plugg på hög nivå som gäller atm. Har suttit i ca 3 dagar nu med massa shit, egentligen skulle jag jobba idag men sköt upp det till imorgon för att det här måste verkligen bli klar nununu! Så inatt blir det förmodligen att dygna, har suttit med det här hela dagen och det ska banne mig bli klart. Klockan är halv 3 nu och jag har måååånga frågor kvar så det lär inte bli färdigt förens 5 nångång även om jag slarvar en massa och då är det bara 2 timmar kvar tills väckaren ringer så..

Frågan är hur det ska gå på skolan och sedan jobbet efteråt. På skolan borde det gå bra, har bara praktiska lektioner och förmodligen så hinner jag sova en sväng i bibblot innan bussen går. Sedan blir det raka vägen hem och äta någonting följt av jobb. Ska försöka få med mig Jimmie så att någon håller mig vaken.

Yeah, thats the plan! Det borde funka va?

Söndag

I´m rising above!

Dagen har varit bra, plågsam men bra. Vi har suttit och kollat på serier precis hela dagen förutom en liten paus när jag sprang nerför trappen för att hämta räksalladen och kycklingfavoriten. En alldeles utmärkt söndag helt enkelt, ända fram till nu. Eller rättare sagt nu är det bra, men innan jag insåg rising above tekniken som mutter och putter lärde mig förra gången så var det inte lika trevligt här i livet. Ojojoj, hade nästan glömt hur sick folk kan vara. Men som tur är så är det inte mitt problem längre.

Nu ska jag fortsätta kolla serier med immiedean <3

Supriseparty!

Michelle ställde till med ett överraskningsparty för Elias som fyllde år några dagar tidigare så vi drog ju självklart dit. Me, pablo und Jimmie var de första som kom så vi blåååååste och blåååååste upp en massa ballonger och tejpade fast dem på väggar och tak, men plötsligt tog ballongerna slut O_O Men vi fick mera ballonger och mer ppl som hjälpte till med alltihopn :D

Haha, Elias såg väldigt överraskad ut när han klev in i vardagsrummet och lyset tänds med en massa smällar och flygande objekt! Aw, det var så sjukt kul och massa roligt ppl <3 Spana på facebook efter bilder!

Fredag

Damdidamdidam.
Var och jobbade en snabbis idag men valde en dålig tid så nästan ingen svarade, bara två stycken. Men de två ville byta så det var chillebiffen ^^

Kan man köpa piercingsmycken någonstans i härnösand btw? Är i desperat behov av en ny till naveln, har fortf kvar läkesmycket som är baotalångt.

Annars så händer det väl inte så mycket atm, har fått msnvirus så klicka inte på länkar jag skickar, varit och handlat, diskat litegrann osv. Massa shit helt enkelt xD

Torsdag

Jag är ledig idag!
Haha, läraren som jag har i alla ämnen idag är ledig så me happy. Tänkte försöka vara lite duktig idag och städa upp litegrann och tvätta. Tvättiden började egentligen 10 men tydligen så stängde jag av väckarklockan när den ringde så har precis varit nere i den läskiga tvättstugan och startat de första maskinerna.

På tal om tvättstugan så fick alla i huset skäll av städtanten för nån vecka sen. Hon lämnade lappar i alla brevlådor och sa att om man ska spy i tvättstugan så får man banne mig torka upp efter sig själv för det är inte hennes jobb. Haha, tydligen så hade någon spytt i tvättstugan då men jag är faktiskt oskyldig ;) Jag använde den bara som sovplats icke som spyplats och det var flera veckor före men Jimmie tyckte det var baotaroligt och langade direkt fram lappen till mig xD

DET SNÖAR UTE! Shit pommes, skulle kolla vad katterna höll på med och så ser man hur snön virvlar omkring. Gushgosh vad mysigt :) Det blir ju en perfa mysdag då, me und Jimmie ska gå och handla senare och köpa grädde, glass, maränger och mjölk så att vi kan göra varm choklad med grädde och marängsvish (stavning?). Det kom vi fram till igår vid ett köksmöte, haha. Ska kolla om det finns mashmallows också för det är baotagott i varm choklad.

Imorgon är jag också ledig så då ska jag faktiskt dra iväg och jobba ett tag. Ska dit vid 1 och lämna över lite post åt Mia och sedan jobba några timmar. Fast det blir nog inte så länge, det är ju trots allt fredag. Men jag är aspepp iallafall!

Gosiga mössor och sjalar till vintern!

http://www.annsofies.com/

Nu går ni in där och gluttar på alla mysiga sjalar och mössor och köper en massa :D

RSS 2.0