Fredag

Idag trotsade jag kylan för att stoorhandla :D
Det måste ha varit en rolig syn när jag började gräva upp min överskottade cykel för att kunna bära kassarna på den. Drog på mig stövlarna för att inte få in så sjukt mycket snö i dojjorna och hittade min dunjacka som jag totalt glömt bort var här.

Hittade som tur var en spade på bron så jag skottade upp en liten gång upp till cykeln, våldade upp den och nu har jag skottat upp en liten plats åt den bredvid ett av garagen så att den förhoppningsvis inte blir trashad av snöplogen.

Me und Jimmie tog även en liten tripp in till leksaksbutiken, tänk att det kan finnas så mycket man vill ha!

Torsdag

Well, det blev en lite halvt skolfri vecka det här, vaknade upp i onsdags med världens magont och var bombsäker i några sekunder att det var magsjuka på gång eftersom att den går nu, men det gick som tur var över under dagen. Idag var det alltså meningen att ta sig till skolan men vaknade denna gång upp med ett huvud som kändes i size med en jagvetinte vad och en hals som hade ett halvt taggtrådsstaket i sig.

Menmen, sitter och knarkar te och jobbar med projektarbetet. Har skickat iväg utfodringsuppgiften till Helen också som ringde och eftersökte den.

Tisdag

Igår efter skolan drog me und William hem till Maois för att äta palt! Det var baotagott men paltkoman efteråt var inte att leka med. Både me und Mao låg däckade i varsin soffa medans vi såg film och det var en riktig plåga att kliva upp för att gå hem. Men lätt värt det! William tyckte iallfall att det var skojsigt med en långpromenad, inte lika roligt för mig, att gå ut med den hunden är som ett fyspass.

Imorse drog William ut på långpromenad igen, men med Menos denna gång. Jag klev upp när jag hörde att William började morra (!), kom ut i vardagsrummet men ingen var där. Knasig vovve, så jag började klä på mig för att dra ut med honom en sväng men då kommer Menos och säger att han precis var på G ut med honom. Så jag fick baotanice sovmorgon : )


Måndag

Helgen har varit awesome!

När jag fixade på hemma imorse tänkte jag hur skönt det var att ridningen är flyttat till onsdagar istället för måndagar. Efter helgen brukar man konstigt nog vara rätt mörbultad och ha diverse okända blåmärken all over the place.. Eller oj, bara jag som har så? xD Haha, nä men var iallfall helt inställd på vilken chill dag det skulle bli, vad jag skulle hinna göra på skolan och vilka läxor som skulle med hem för att jag skulle vara pigg på måndagskvällen för en gångs skull och inte helt slut efter ridpasset.

När jag kommer till bussen ser jag att Lee har med sig ridgrejer, anar fortfarande inget fuffens då en del hästar ska skrittas ut nuförtiden, frågat glatt om hon ska ut och rida. Lee: Alla ska ju rida idag! Whuuuuuut?! är min extremt logiska reaktion. Det blev alltså ridning idag iallfall. Jag fick Charly för tredje gången i rad och höll på att trilla av in i väggen när vi red utan stigbyglar och saktade ner från galopp till trav. För mig och Charly funkar inte riktigt bromsknappen ännu.


Lördag

Igår var Maois och Menos här och chillade biff litegrann : )
Någongång under kvällen bestämde vi oss för att gå till Emil, men vi tog oss inte längre än till busshållplatserna där det slutade att vi hängde med på efterfest hos sjukt roliga ppl som vi aldrig hade träffat tidigare. Ibland måste man bege sig ut på äventyr ;D Haha, så me, menos und Jimmie hängde hos dom i några timmar tills det var dags att dra sig hemåt. Sjukt underhållande kväll måste jag säga!

Idag kom William hit igen. När vi var på promenix för ett tag sen träffade vi tiken som bor i lägenheten under oss, hon löper atm och jag tänkte direkt att William skulle hoppa upp och jucka på direkten som han har för vana att göra på allt annat, men icke sa nicke, det slutade med att tiken försökte sätta på honom istället xD Det blev en trevlig pratstund med kvinnan som äger hunden. Vi var ju ute på promenad med henne i somras och hon gav William massa beröm för att han verkligen har lugnat ned sig. Inget skällande och han lugnar ner sig nästan på direkten när han har hälsat : )

Nu sitter vi i väntans tider, klockan 6 är det LENA-MAT som gäller! Mmmmm! Jens kommer och pickar upp oss om ett tag så tills dess blir det lite housekollande.

Fredag

Man ska inte tvätta när man är trött.
Mina vita trosor är inte vita längre.

Torsdag

Omg, jag har varit på skolan hela veckan! Jag tror att det har hänt en eller två gånger tidigare, trots att jag bara går skola 3 dagar i veckan xD

Nu sitter jag och väntar på att religionskunskapen ska börja. Har den med 3:orna och den har precis startat upp så jag har inte hunnit vara med på någon lektion ännu. Spännande, läraren verkar vara chillebiffen iallfall.

Idag är en verkligt fullproppad dag, min enda längre rast är lunchen! Det känns lite ovanligt men samtidigt skönt att slippa sitta och tråka hela dagen.

Update

Chillar biff på skolan i väntan på att bussen skall gå.
Det blev en hel del teoretiska lektioner idag ändå, klippa hästar i stallet och lite genomgång om hur man kollar puls och andning. Kallt! Ska dock bli skoj på onsdag då det är ridning som gäller!

Är inte dödstrött för en gångs skull, kanske är havregrynsgröten som är räddningen? ;D Eller att jag faktiskt åt hyfsat på lunchen, det är så äcklig mat här så det är svårt att pressa i sig något. Ska till skolsköterskan på torsdag efter klagomål från rektorn som tyckte att jag "såg liten ut", menar what? Hursomhelst så ska jag dra dit för att besvisa att min vikt är normal med min längd and thats it.

Sitter och funderar på vad jag ska göra för middag, funderar på pasta och tomatsås. Vi har ju faktiskt vitlök hemma och det har jag inte ätit på år och dar känns det som. Ska dra en sväng till lidl på hemvägen och kolla om det finns något billigt och bra där, någon som vet om dom har kattmat?

Måndag

Godmorgon!
Klockan 6 i morse var det dags igen, varför går det inte att sova tills väckarklockan ringer? Menmen, har iallafall hunnit med att äta frukost; Havregrynsgröt med äppelmos och en knäckebrödsmacka! Baotagott.

Idag hoppas jag på att alla lektionerna är teoretiska för det är så sjukt kallt ute i stallet och ridhuset. Har en uppgift som ska gås igenom idag som inte är färdig än så det blir hårdpluggande på lunchen. Måste försöka skriva en projektplan också så att det blir gjort nån gång. Det blir nog bra det här : )

Efter skolan ska jag försöka snika till mig en tvättid, Menos råkade dra in lite kattkiss igår från ett annat ställe och la kläderna på min väska och de nytvättade sängkläderna så det är inte användbara atm xD Det blir en icakasse till skolan idag! Haha, borde verkligen skaffa en ny fin väska, min nuvarande är så tråkig!

Nu jeflar..

.. är det matlagning på hög nivå som gäller!
Okej, inte riktigt men gott kommer det att bli iaf. Vi fick ju laxfileer av Jimmies mamma för hundra år sen som vi alltid glömmer bort. Men nu är dom tinade och ska snart in i ugnen.

Det blir alltså lax med potatismos (gjord på riktig potatis, inte pulvermos. Vuxenpoäng?) och grönsaker i foliepaket. Grönsakerna är i ugnen atm och jag hoppas på att det blir gott!

Menos ligger och sover på soffan och Jimmie nöter spel framför datorn, jag borde plugga men matlagning är ju viiiktigare, utan mat dör man ju! Haha, allt för att inte behöva plugga men efter maten är det oundvikligt :(

Update

Varför har ingen berättat att havregrynsgröt är baotalätt att göra?! Och det var ju helt okej med lite sylt till, kommer lätt att leva på det när pengarna och maten tar slut!


Tha family

Jag saknar tha family!

Putter och jag i fjällen : )

Putter och jag på samma fjällresa som översta bilden i think. Vi firade att jag fyllde år med kladdkaka ^^

Sötmamma! Uppe baotatidigt för födelsedagsfjällresan <3

Me und lillebrod inför fjällresan? Haha, eller så inte. Slitna som få på inflyttningsfest i öjebyn.

Och så lillzibbe såklart!

Söndag

Godmorgon!



Har precis kommit in efter en mysig morgonpromenad med William <3 Måste ta mig ett snack med någon som har hund och höra om det finns några bra hundpromenadställen. Just nu så traskar vi bara omkring planlöst runt husen och det är ju inte så skoj. Brukar svänga in bakom Almia på tillbakavägen så får han gå på långlina och klättra och busa lite i snöhögarna. Finns det ingen skogspromenad här i närheten?

Funderar på att göra gröt till frukost, det brukar ju mätta ett bra tag. På senaste tiden känns det som att jag har varit hungrig hela tiden. Äter för dåliga grejer antar jag. Mannagrynsgröt är ju gooodast, men havregrynsgröt kanske är bättre? Hum, ska kolla upp vad vi har för grejer hemma.

Idag blir det någon slags pluggdag, vaknade upp lite halvt panikslagen efter en dröm om att jag kom till skolan och det var ett prov som jag helt hade glömt bort. Började tänka efter och insåg att jag faktiskt har ett prov imorgon som jag helt glömt bort! + en inlämningsuppgift. Yesbox, måste börja använda min kalender. Eller sätta upp post it lappar över hela lägenheten.


Lördag

Tandläkaren var snel hest och lagade tanden gratis även fast det egentligen skulle ha kostat! Bedövningen var knepig den här gången och tog inte på första så det blev två sprutor. Well, får försöka se på det positivt, för varje gång kanske jag blir mindre rädd?

På kvällen drog vi iväg till Emma som hade förfest inför någon studentfest på svenssons där temat var kändis. Det var skojsigt att se alla outfitar! Därefter bar det ner till Bittens en sväng där jag träffade Sara, en klasskompis från estet i Luleå! Hon har också flyttat hit så vi bytte nummer och bestämde att vi skulle ta en fika någondag :)

Drog hem rätt tidigt och kollade på lite film tills John Blund kom.


Dagen började med dåliga nyheter men vi hoppas på att allting ordnar sig!

Nu är William tha dog här iallfall och vi har precis varit ute på promenad, det blev lite bus i snön också så när vi kom in blev det handduksskrubbning som gällde! Har rensat bort alla kläder från lillsoffan i sovrummet så att han kan ligga där inatt, annars kryper han alltid upp i sängen men det blir så fruktansvärt trångt med 3 katter och en stor hund i våran lilla säng + me und Jimmie då.

Fredag

Det är fortfarande kliva upp klockan 6 på morgonen som gäller, helt otroligt!
Igårkväll gick vi och la oss 19.00(!) men då var både me und Jimmie däckade av förkylning. Har iallfall hunnit med att koka ägg till frukosten, äta den baotagoda äggmackan med vaaaarmt ingefärste med honung : ) Och samlat ihop all tvätt i sorterade påsar samt startat de två första maskinerna.

Snart blir det duschen och efter det bär det av till tandläkaren för att laga den sista tanden som Tobbe trashade för fleeeera månader sedan ;D Fast iofs så har det väl börjat kosta nu? Well, får fråga det till att börja med för jag har banne mig inte råd att paya något förutom mat atm, 300 spänn kvar att leva för den här månaden.

Så om det kostar går jag hellre runt med trasig tand resten av livet! Den stör mig faktiskt inte längre, det har gått så pass lång tid och det var den minsta flisan som lossnade från denna tand så den ilar inte längre eller något. Bara om man äter choklad och tuggar rätt på den. Så det är ju chillebiffen : )

Update

Polisbesöket gick braish! Och min tid hos tandregleringen är avbokad.
Fick lite panik igår när jag hittade lappen med tiden för den hade jag totalt glömt bort, ringde mamma och bad henne avboka den för de få kronor som finns på min mobil skulle knappt räcka till att snika dit.

Nu vet jag inte alls vad som händer, Jimmie jobbar på en piska så jag kanske också borde försöka vara lite händig och virka or something.

Tisdag

Vi verkar ha kommit in i någon ny rutin, lägga sig tidigt och vakna vid 06.00.
Well, det funkar ju också, slipper man sova bort hela dagen!

Jimmie drog precis iväg på skolan och me und alla katter stod i hallen och vinkade av honom <3 Haha. Så nu är det dags för en dusch och lite frukost sedan bär det av mot polisen. Nu blev ni allt oroliga va? ;D

Be cool, stay in school!

Nädu, en sån här dag vill man bara skita i skolan och slippa all betygsstress.
Dagen började med klassråd där jag fick reda på både bra och dåliga saker; mvg på hemprovet och ig varning på projektarbetet.

Så går det när man inte orkat ta tag i saker. Alltså bestämde jag mig för att ta tag i allt idag! Fick nya schemat av mentor, är fortfarande ledig tisdag och fredag men de dagar jag är i skolan finns det inte ett enda hål med på listan. Det ni, nu är det jeflar hardcore plugg som gäller.

De ämnen som jag skall läsa nu är alltså:
  • Religionskunskap - Letade upp läraren och tog mig ett snack med honom eftersom mitt schema bara gör det möjligt för mig att gå på en utav lektionerna i veckan. Det skulle funka förutsatt att jag gjorde uppgifter till den lektion jag missar. Fick på stående fot med mig religionsbok, enkät och en del uppgifter.
  • Kretslopp - Här är det samma handledare som till ekologin så idag när jag var och lämnade in ekologi uppgifterna fick jag mig ett snack med honom också och han lovade att skicka uppgifter så fort som möjligt.
  • Hästens utbildning med 2:orna - Skulle egentligen inte läsa denna kurs men eftersom att man lär sig sjukt mycket där så kunde jag lika gärna vara med och slippa ett hål. Vet dock inte om jag får betyg i den för jag är inte med på kursens praktiska del.
  • Hästens utbildning med 3:orna - Mentorerna kom på idag att jag kanske vill ta hästskötarexamen så de slängde in mig på 3:ornas kurs också för att jag ska lära mig så mycket som möjligt.
  • Projektarbete - Jag sa att det inte kom på fråga att göra något skriftligt arbete för det är så sjukt mycket sånt just nu så mentorerna gav som förslag att jag kan anordna Skolmästerskapen. Bigtime funny!
Dessa kurser är nya, annars så läser jag hästkunskap med både 2:orna och 3:orna, stalltjänst med 1:orna, 2:orna och 3:orna och körning med 1:orna.

I ett av dagens alla lärarsnack kom det upp att jag kan offra sportlovet och påsklovet för att få sluta skolan föralltid den 21 (i think) maj! Om jag har APU de 2 veckorna så är det fritt fram för mig.

Hur skall detta gå? xD

Måndag

Lyckades göra klart ekologin igårkväll och gick och la mig kl 12.
Men på något vis vaknade jag vid 3 igen och låg kvar klarvaken i sängen tills halv 6 när Jimmie inte heller lyckades sova något mer. Så vi hade lite mysmorgon med rostade mackor till frukost : )

Har hunnit planera en massa nu på morgonen också så måste ta mig ett snack med mentor när jag kommer till skolan. Bara 2 timmar kvar tills bussen går nu ;)

Söndag

Well, sista dagen på lovet.
Och vad spenderas den till? Läxor såklart!

Min plan var ju att göra bort alla läxor under lovet men icke sa nicke. Men jag är iallfall alldeles strax klar med ekologikursen, har paus nu men planen är att kunna lämna in uppgifterna imorgon. Eller iallfall få tag i snubben som är min handledare och fråga han om kvävets kretslopp och sedan lämna in det. Problemet är att jag kommer inte alls ihåg hur han ser ut så jag hoppas att min klass har växt och djurliv imorgon så hänger jag med dom dit för dom har han som lärare.

Förövrigt så blir det en mjukstart för mig, har som vanligt bara ridning på måndagar. Fast måste ändå springa runt och prata med massa lärare för att få reda på hur mitt schema kommer att se ut nu och vilka självläsar kurser jag kan få köra igång med på direkten.

Tänkte även försöka hitta ett navelsmycke imorgon om det finns på någon av smyckesbutikerna. Otroligt slekt med pengar just nu men jag vägrar låta piercingen växa igen för det gjorde så förbannat ont att göra den.

Piercing!

Någon som har ett piercingsmycke för naveln till övers?

Igår rullade det plötsligt ut en piercingkula på badrumsgolvet.
Jag fattade ingenting för det såg ut som att den har rullat ut från en klädhög, så jag gick och frågade Jimmie om det var hans men icke sa nicke, kollade i min smyckespåse men ingenting saknades.

Imorse vaknade jag upp och skulle rätta till piercingen som vanligt, tomt! Tur att det bara var en läkestav annars hade det blivit trist. Fick lite panik först och tänkte att det redan hade växt igen men prövade att sätta igenom en ring och det funkade finfint. Dock så kan jag inte ha den i då jag har så äckligt tunt med hud över från den gången det blev infekterat och den växte ut litegrann.

Samtalet med pablo var lite skojsigt, fick telefonen från jimmie;
Jag: Har du piercing i naveln?

Haha, inget hej eller någonting, synd för mig så hade hon inte det så nu måste jag fråga runt om det är någon annan som har ett smycke till övers. Finns det inget ställe i härnösand där man kan köpa ett nytt smycke?

Garn!

Jimmies mamma var här och lämnade 49 garnnystan, tror ni att jag är i himmelriket eller?!
Haha, ska virka massa mössor och väskor till jokkmoksmarknaden : )

Fredag

Okej, det blev att sova till halv 12 idag men då var vi ändå uppe rätt länge igår. Så ser det ändå som ett framsteg! Är tröttish men ska försöka hålla mig vaken den här gången xD

Gjorde inte klart frågorna igår för det hände massa annat skoj och då var jag helt enkelt inte pepp på att sitta och plugga. Men idag borde jag hinna klart dom : ) Ska försöka få i mig nån frukost nu och piggna till.

Updatex3

24 frågor kvar nu! Shit pommes, har suttit med det här i flera timmar nu så snart är jag expert ;D Då är det bara att fråga på om det naturliga urvalet, genotyper, fenotyper osvosvosv. Haha, har läst igenom boken både baklänges och framlänges under de här timmarna för svaren till frågorna som jag ska besvara står inte i samma ordning i boken som på pappret. Och när jag inte orkar leta är det google som gäller istället xD

Har en liten paus nu, stannade upp ett tag i skrivandet och insåg att jag inte har ätit något idag så nu blir det lite mat och house innan jag fortsätter med de sista frågorna. Ska försöka gå och lägga mig mellan 12-1 så jag hoppas att allting blir klart tills dess så kan jag ta itu med hästkunskapsläxorna imorgon.

Sedan när allt är klart och jag slipper ha dåligt samvete för ogjorda läxor kanske det blir lite städning xD Plötsligt händer det!

Updatex2

Det är kallt här.
Ute gör det inte så mycket men varför här inne?

Dagens läxoutfit består av jeans, linne, tjocktröja, sockar, tjocksockar, halsduk och mössa. Hade jag kunnat skriva med vantar hade det banne mig också åkt på, detsamma gäller om jag hade orkat leta upp långkallingarna xD

Hursomhelst så har jag hunnit en hel del på ekologin, nu är det bara 45 frågor kvar ;D Fasiken vad svårt det är när man egentligen inte fattar någonting. Hade nog varit sjukt mycket enklare med den här kursen om jag hade fått läsa den med en klass och ha genomgångar und shit, Menmen, är baotaglad att jag faktiskt fick läsa den själv + de andra kurserna som jag också måste läsa in själv, för jag får ju trots allt ta studenten i år då :D

Enligt min ekologibok stämmer inte dealen med symbios som man får lära sig låg,mellan,högstadiet och andra gymnasiet. Det heter tydligen mutualism.

"Ibland används något olämpligt ordet symbios för det vi här kallat mutualism. Symbios betecknar egentligen alla former av samliv mellan olika organismer, inte bara de som är till ömsesidig nytta."

Någon som vet om det stämmer eller är författaren kocko i bollen? Google nästa!

update

Okej, ursäkta föregående übernegativa inlägg xD
Var alldeles för trött för att uttala mig om någonting alls vid det tillfället, men nu är jag fit for fight! Haha, kom på att jag har lovat Jimmies mamma att använda hudvårdsprodukterna som jag fick av henne i julklapp (märket som hon har börjat sälja för som vi var på visning för :) varje dag, så det var bara att pallra sig in i badrummet och efter skrubben och fuktlotionen och en massa kallt vatten som blaskades i ansiktet blev jag hyfsat pigg faktiskt ;D

TimeWise® 3-in-1 Cleanser normal/dry skin. Denna krämiga rengöring för nomal till torr hy, gör att huden känns ren, fräsch och återfuktad. Samtidigt som den rengör, exfolierar och fräschar upp i ett enda steg, påbörjas en åldersförebyggande process med en fräschare och mer välmående hy som resultat.

TimeWise® Age-Fighting Moisturizer normal/dry. Minskar synliga tecken på hudens åldrande för ett ungdomligare utseende. Denna formula är fuktighetsbevarande, åldersförebyggande och innehåller nästa generations antioxidanter som skyddar huden mot att åldras i förtid. Denna rika och fuktighetsbevarande moisturizer, förstärker hudens egen förmåga att bibehålla fukt och motverkar fuktförlust, vilket resulterar i en mjuk och smidig hy.

http://www.marykay.se/ <-- Bild och text

Blev lite smygreklam här nu men jag är sjukt impad!

Fick till slut av mig morgonrocken också, så nu blir det ekologiläsning på hög nivå.

Torsdag

Är så äckligt trött!
Gick och la mig vid 12 igår, somnade vid 1.
Jimmie klev upp vid 7 men jag fortsatte sova vidare, vaknade halv 9 av att det högg till i ena sidan av magen, fick Jimmie att värma kudden. Det gick över som tur var, vette sjuttsiken vad det är, har börjat få så ofta nu.

Well, var fortfarande baotatrött så la mig i sängen och läste kalle anka, sov en timma och nu sitter jag här. Fortfarande äckligt trött.

Ska sätta mig i soffan och försöka läsa lite ekologi, iförd Jimmies baotamorgonrock och mina softtofflor <3 Känns onödigt att klä på sig idag för inte sjuttsiken tänker jag gå ut i den här kylan.

Onsdag

Vi dygnade som sagt igår.
Var på sminkvisning som var baotarolig tillsammans med Emma och Madde, lite missöden lite då och då, men sjukt skoj :) Kom hem vid halv 9 och upptäckte en baotatrött Jimmie som bara hade väntat på mig så att vi kunde gå och lägga oss <3

Sömn is tha shit! Men eftersom vi gick och la oss så pass tidigt så vaknade vi kring halv 5 i morse, låg och drog oss i sängen ett tag för det var ju så sjukt tidigt men vid 6 steg vi upp iallfall. Jimmie kokade ägg och jag åt scones så det blev en rätt bra start på dagen. Vi kollade de nya scrubs avsnitten som suger lite halvt när inte JD är med och frös ihjäl i våran überkalla lägenhet.

Efter det fanns det inte så mycket och göra när det var så tidigt, så jag gick och la mig i sängen igen för att läsa, blev baotatrött men höll mig vaken tills 11 kanske, somnade men vaknade 20 min senare av att Jimmie klampar in. Jag med mitt väckmigförhelveteintenärjagskasova!-humör blev inte särskilt glad över det men pallrade mig upp till sist.

Flummade framför datorn, såg första mumien filmen och hipsvips var klockan 3-4 så vi bestämde oss för att sova en timme. Som blev 2 timmar.. Pälsade på mig och drog iväg för att handla.

Så kvällen har bestått av kräftor till middag, vi kom på att vi hade 2 förpackningar kvar i frysen sen alla kräftskivor und shit, medans vi kollade en till mumien film och till den tredje och sista äckelpäckel filmen blev det chips och dip :) Kupevärmaren var självklart på så jag behövde bara frysa litegrann när jag hade dragit på mig långkallingar och tjocksockar ^^

Myspys kväll <3

Tisdag

Det är ljust ute!
Det är några veckor sedan jag var uppe den här tiden..och före 15.00.. xD Men nu blir det förhoppningsvis ändring på det för vid 07.00 kom Jimmie på att det är dags att dygna.

Plågsamt.

Dagens..

..knasigaste!

Klockan är 12-halv 1 och jag står i köket och bakar scones när Jimmie kommer in.
Jimmie: Är du knäpp, står du och bakar mitt i natten när du kan..öhm..ehm,..diska!

Myspys

Håller på att baka scones!
Så fort de kommer ut ur ugnen så blir det scones med ost och bluefruit té : )

well..

det blev ingen städning xD
Men det blev handling, mys och mat iallfall : )

Nu försöker jag göra lite läxor men Jimmie kollar på Forrest gump under tiden och man vill ju bara vända sig om och kolla på den istället <3 + att jag förstår ingenting av ekologin. Ska läsa den ikväll innan jag går och lägger mig så hinner det sjunka in till imorgon så att jag kan försöka svara på lite frågor då istället. Det brukar funka.

Lista

Haha, måste bara göra den här listan. Lånade den från Lee och när jag läste igenom hennes svar tänkte jag på alla sjuka svar det kunde bli för mig. xD

50 frågor om dig och din pojkvän.

Du är tillsammans med?- Jimmie Dean Davis

Och varför det? - För att han är så rätt för mig!

Har han fått något smeknamn av dig? - Immiedean, började jag kalla honom i 6an?

När blev ni tillsammans? - 9 april 2009

Hur träffades ni? - Första gången var i Råneå när hans klass från kvarnå kom för att ha språklektioner på våran skola, eller det var rättare sagt första gången jag såg honom. Första gången jag träffade honom på riktigt satt han helt plötsligt hemma hos mina kusiner på Porsön där han visste att jag var och frågade om jag skulle med ut och skejta. Typ xD Och sist men inte minst, efter 4 års ickekontakt hoppade jag av bussen i härnösand, såg honom igen, dog litegrann och hittade lyckan.

Kände ni varandra innan ni blev ihop? - Inte första gången för hundra år sen men självklart gjorde vi det denna gång.

Hur gammal är han? - 19

Älskar du honom? - <3<3<3<3

Har du slagit honom? -  Lätt, piskkrig är vardagsmat för oss ;)

Har du roligt med honom? - Han är knas så det är klart!

Skulle du kunna bo med honom? - Det gör jag redan.

Beskriv honom med tre ord? - Knasig, nööörd och bäst!

Har du gjort ett sugmärke på honom? - Tror faktiskt inte det.

Hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? - Tills det inte är menat att vara längre, förhoppningsvis sker det när någon utav oss droppar ner död en vacker dag ;)

Får han dig att skratta? - Haha, jag tror att jag har skrattat mer än vad jag har pratat sen vi träffades :p

Säg ETT ord hur du känner för honom? - überkärlek

Vad för slags filmer ser ni på ihop? - Gudarnes, allt möjligt, mest komedier men han älskar att slå igång en rysare bara för att kunna skrämma skiten ur mig under tidens.

Får du fjärilar i magen när du ser honom? - Nej, jag får bara en våldsam lust att kasta mig över honom och pussa på honom tills han tigger om nåd. Räknas det eller?

Vad är det finaste du fått av honom? - Lycka

Har ni samma humor? - Haha, bigtime no och bigtime yes!

Planerar ni framtiden ihop? - Mjao <3

Skulle han bli en bra pappa? - Well, om jag ska ploppa ut en unge så har han inte mycket till val än att vara det ;D

Vad gör han när han inte är med dig? -  Sitter vid datorn, umgås med grabbs, är i skolan?

Är du svartsjuk på andra tjejer? - Ibland, man är väl ingen stålkvinna heller xD

Har ni bråkat nångång? - Såklart

Har ni haft ett uppehåll i erat förhållande? - Nixpix

Skulle du kunna vara otrogen? - Hur skulle jag kunna det när han är det bästa jag vet?

Hur länge har ni varit ifrån varandra som längst? - 4 år? Haha, okej när vi har varit tsms så är det väl en vecka kanske, när jag var i Luleå och jobbade i somras. Mkt plågsamt måste jag erkänna, men det var dubbelt så skönt att få komma hem då + att jag faktiskt flyttade hit då.

Har ni samma åsikter om saker? - Oftast inte, men plötsligt händer det ;)

Vem håller i fjärrkontrollen? - Den som sitter närmast? Haha, nä men vi kollar aldrig på tv.

Går ni ut ofta? - På helgerna ja, men veckorna och speciellt på vintern blir det mycket filmtittande istället.

Har ni samma musiksmak? - Nixpix, eller jag gillar det mesta som han lyssnar på men han ogillar det jag lyssnar på :p

Är hans familj trevlig? - Ja! Hans mamma is tha shit : )

Är han romantisk? - På sitt egna sätt är han det <3

Stöttar han dig med dina drömmar och mål? - Ja, det är han som puttar ut mig ur sängen när jag har för hög frånvaro på skolan och tvingar mig att åka dit xD

Har han någon fobi? - Spindlar? Haha, nä jag vet inte riktigt.

Gillar han sport? - Det tvivlar jag lite halvt på.

Är han en djurvän? - Såklart, 3 katter och en hund säger väl någonting : ) + alla dammråttor som vi hushåller!

Kan han sjunga? - Ja!

Spelar han nått instrument? - Yesbox, allt känns det som ^^

Kan han laga mat? - Jora, han föredrar bara att jag gör det istället. Slöisen ;) Men vi brukar teama, jag vispar ihop pulvermoset och han värmer fiskbullarna! Haha

Är han envis? - Som en åsna : )

Tycker han om att resa? - Yesbox, bigtime! Fast helst så vill han nog stanna kvar dit han reser ;p

Vad gjorde han som fick dig att gapskratta sist? - Han frågade en grej på ett sätt som lät väldigt roligt igårkväll xD

Vad var det senaste han sade till dig? Well, han har inte vaknat ännu så det var väl grymtningen när jag hoppade över honom för ett tag sen för att kliva upp

Måndag

Klev upp baotatidigt (kvart i 12) och upptäckte att lillebror var borta O_O
Han måste ha tagit en tidigare buss för vad jag visste så skulle han ta 13.00 bussen och eftersom att jag skulle på sminkvisningen så tänkte jag hinna säga hejdå först men icke sa nicke :(

Well, sminkvisningen blev inte av för snökaoset, så den blir imorgon klockan 18.00 istället och då hoppas vi på bättre väder så att alla tar sig dit.

Läget här hemma är lite halvt olidligt just nu, två katter som löper (säger man så? är überkåta iallfall) och vrålar dagarna igenom. Sen så ryker dom ihop med Alfons som inte fattar nånting. Ja jösses, hoppas att det går över snart.

Idag blir det städning och kanske handling som gäller för imorgon tänkte jag börja ta itu med alla läxor. Känns som att det kanske är dags med tanke på att skolan börjar om en vecka och jag har ton av grejer att göra. Får skylla mig själv helt enkelt som inte tagit itu med det tidigare.

Torsdag

Studsar på en
en gummbiboll"

Nyår

Det var skojsigt igår, i think.

Jag fick min kyss vid tolvslaget iallfall med fin utsikt över alla fyrverkerier! Tände tomtebloss på cigaretten och hade det allmänt mys.

Efter första festen var vi på G hem vid 3 men då gick vi förbi Jens istället som också hade fest där det var ännu mera roligt folk, hamnade i en källare med Moss och pratade en massa, bigtime trevligt! Fick smaka mintu för första gången och skratta med massa ppl.

Lyckad kväll helt enkelt :) Vi hade sagostund också innan vi gick hemifrån tillsammans med Menos och Tobbe, ser fram emot att få se filmerna från det. Jag var Husmus, pannkaka, unge, varg osv, sjukt underhållande iallfall!

Mutter och putter ringde första gången vid halv 4 men då sov vi fortfarande, andra gången vid halv 7 men då sov vi fortfarande, till slut klev vi upp vid 8 iallfall och nu är klockan helt plötsligt 12 och jag är tröttish igen. Bigtime bakis men lite pommes och piggelin fixade det värsta.

RSS 2.0