Måndag

I helgen så var jag i Kalix hos darlo <3

Måndag

Idag hade vi APU, min grupp var i ladgården. Det var helt sjukt roligt! Jag, emma och madde började dagen med att klippa får. Dom såg helt bedrövliga ut när dom stod på klippbordet och rakmaskinen såg så hiskeligt stor ut. Men när vi väl var klara så var dom ybersöta. Fast klippningen var svår, ullen är ju så sjukt tjock! Och man ville ju inte cutta dom heller ><
Efter rasten så gick vi över till kossadelen. Där fick vi fösa ut kalvarna i gången och mocka deras box. Det var ungefär som att mocka åt en häst, men sen gick vi över till ko avdelningen och det var helt sjukt! Roligt men så jävla läskigt. Där går det ut på att skrapa skit ner i en ränna. Och när jag står där som bäst och skrapar så är det något som rycker tag i mig. Då är det en ko som fått tag i mina byxor och börjat suga på dom! Jag har inte haft så roligt på länge. Det slutade med att jag satt fast vi den där kossan, den vägrade släppa. När jag väl fick bort den så sög den tag på något annat ställe och höll sig fast där till alla var färdiga och kunde gå ut därifrån.

Det var den roliga delen av dagen. Efter lunch var det dags för Växt och djurliv i 3 timmar. Det är ganska intressant faktiskt, men 3 timmars lektion är olidligt. Hela eftermiddagen var när jag tänker efter helt mupp. Vi var ute på betet också och kollade vilka blommor som fanns och vilka som djuren tyckte om mest. Där svalde jag ett dumt muppat knott! Det blev inte bättre när vi kom in och fick kolla i mikroskopen heller. I det rummet hade det bosatt sig 2 getingar så det slutade med att vi retirerade till det andra klassrummet.

Efter skolan blev det iallafall roligare, då hade vi sköthäst. Alf är så söt och så fick vi fixa Sessan också :) Middagen var baotagod och efter den hängde jag med Mimmi och snackade massor, spelade lite basket och hängde med på hennes konditionstest.

Söndag

Helgen var chillebiff.
Fredag: cykla hem putters cykel, umgås med darlo, hundpromenad med Josefin.
Lördag: handledarutbildning, umgås med darlo, hundpromenad med Josefin.
Söndag: Stallet i Luleå med Nina, hälsa på Jänta, umgås med darlo, ÖJEBYN!

Torsdag

Usch för morgon ><

Idag så har vi bara teoretiska lektioner, inga praktiska, och sista timmen är prov i växt och djurliv :(


Artprovet var faktiskt helt okej, inte riktigt så svårt som jag hade trott iaf :)

Det är ett bra tag tills idol börjar och jag har abslout ingenting att göra. Vilket är en av nackdelarna med att bo här. Menmen, skall ta en promenix till konsum och köpa bröd och frukt :)

Onsdag

Idag var det ridlektion. Det var sjukt skoj och sjukt svårt!
Efter ridlektionen var det dags för snickerier, har kommit rätt långt med mitt skåp nu, även fast jag höll på att få ett utbrott över plopparna som ska hålla fast hyllorna. gushgosh! Om det blir klart snart så ska jag göra en namnskylt till Jänta som nästa grej :)

Helgen blir förhoppningsvis full av hästar! På fredag ska Josefin ringa en tjej i Vitå där hon har sköthäst och höra om vi kan sköta båda deras hästar tillsammans och på lördag ska vi fixa med islandshästarna och på söndag är det Jänta som gäller :D Och så ska jag ju träffa darlo!

Tisdag

Igår kväll fick jag ett mindre samanbrott av ingenting så mutter och putter kom och hämtade mig.
Sova hemma is the shit.

Idag ska jag bara chilla biff, käka popcorn och slöa i sängen. Senare skjutsar putter in mig till luleå så jag tar mig tillbaka till grans. Hade behövt någon dag till hemma men det är ridlektion imorgon och det är inte värt att missa den.

På fredag kommer darlo <3


Tillbaka på grans nu :)
Tillbringat dagen med att sova, äta popcorn, umgås med bror och hund + hunnit med en snabbsväng till tobbe.
Har laddat upp med glass nu så snart är det dags för idol!

Allting känns verkligen mycket  bättre nu, det känns som att alting är utrett och jag har gjort dom val som behövdes göras och med tanke på att stenarna i magen är borta så borde det betyda att det var dom rätta valen :)

I helgen ska jag och putter gå handledarutbildningen så på lördag ska jag övningsköra för första gången! och så ska jag såklart umgås med darlo :) och jag och josefin ska säkert dra till hästarna ett tag också :D På söndag är det dock lule som gäller, då ska vi hälsa på svennes family och förhoppningsvis hinna en sväng till Jänta också :)

Hjärta dig










Måndag

Ingenting känns riktigt bra och det är jobbigt att gå omkring med en sten i magen hela tiden.

Söndag

Igår var jag på stan och köpte:
Vantar
Huvtröja
Bruna ybersöta benvärmare
Hårfärg

Efter stan var vi hos svenne en sväng och sedan for vi till Prästholm på kalas :) Kalaset var chillebiff och alla var impade av mutters frisyr så idag kommer Inger mest troligt hit så att jag ska klippa henne innan bussen går. Vi kom hem kring halv 8 någongång, så mutter och putter fixade middag medans jag gick på kvällspromenad med zibbe. Det var roligaste kvällsis på länge för jag gick och knackade på hos Josefin så hon tog med sig Diva och följde med ner till hamnen :)

Imorse kom Zibbe och väckte mig klockan 7, och efter det kunde jag inte somna om så nu ska jag snart poppa lite popcorn till frukost och sedan ska mutter färga håret på mig :D


Idag gick jag och Josefin till dom som har hästarna och hipsvips så slutade det med att vi var ute och red :D så nu har jag ridit islandshäst och provat på tölt, + att Josefin lärde mig skänkelvikning, öppna och framdelsvändning! Det var batoaskoj!

Fredag

Idag var det växt och djurliv som gällde innan bussen gick, tränade på växterna till artprovet och kollade i mikroskop. Sedan var det buss till stan och så buss vidare till jämtön, fick skjuts av josefins mamma till torpet :) Men jag ska ändå gå den vägen lite senare, svenne kommer kring 6 och mutter jobbar så jag ska ta cykeln dit och så ska vi promenera hem. Motion är nyttigt!

Torpet i helgen känns skönt, ikväll blir det tacos och familjehäng, imorgon ska jag gå och fiska :)

Torsdag

Idag var det röjsågsdags igen, sickt jobbigt men vi fick sluta tidigare och så fick vi bulle och saft i pausen så det var rätt chillt iaf :) Nu är det snart dags för middag och jag tror det är plättar :D sedan är det chill och idol, vi har blivit idolstammisar, klockan 8 varje dag det är samlas hela huset och käkar glass/godis/kakor/nudlar/popcorn och ser idol, det är sjukt skoj :)

Imorgon har vi växt och djurliv och sedan slutar vi för dagen. bussen till luleå går 12.10, sen ska jag hinna med bussen till jämtön och mest troligt får jag åka med josefin till avan då :)

Tisdag

Idag hade vi livskunskap och det ska vi tydligen ha som lektion i fortsättningen också, men det är tydligen inte samma livskunskap som jag redan har gått så jag måste gå den igen, fast det var rätt roligt :)
På arbetslivs lektionen så röjde vi med röjsåg, det var skoj som fan men sjukt tungt :D och nu röjde vi ändå bara 15 min typ, nästa lektion blir det 2-3 timmar. gushgosh, men det är bra träning jue :) och på tal om träning och hälsa och sådär så har jag lyckats motstå chipsen! Nu ska jag verkligen försöka att bara köpa chips en gång i veckan -s-

Måndag

Helgen var roligast på länge alltså!
I fredags var jag alltså i torpet och det var hur nice som helst, och på lördagen så drog jag, nina, alvin och viking iväg till jämtland, bilresan var lite små jobbig men fram kom vi jue hursomhelst. Söndagen var helt full av hästar! Innan frukosten så hjälpte jag till att flytta hästar mellan hagarna, efter frukosten så red jag en supersöt ponny som var lite smågalen men det var skitskoj :D sedan hjälpte jag till att tömköra några unghästar sen käkade vi våfflor och så var det dags för nästa ridtur på den största hästen jag någonsin sett, men hon var jättesnäll så det gick bra det också :D och så fodra och allt sånt där på kvällen, det var så  jävla skoj, hade kunnat stanna där i evigheter!
Men nu är jag alltså tillbaka på skolan och ska dra och se film för mina huspolers kom och letade upp mig -s-

Me happy!

Fredag

Idag så slutar vi 11.35, bussen till Luleå går 12.10.
men jag är så sjukt opepp, svenne stannar i kalix över helgen och alla andra verkar ha någonting att göra. bajs ><
fattar inte grejen, jag brukade tycka om att vara själv och bara chilla med en bok eller så, men nu tjatar jag typ på folk hela tiden och det känns helskumt, helt plötsligt har jag blivit världens klängigaste människa och hur skoj är det för folk som jag vill umgås med >< gushgosh, att vara ensam är inte min grej, närhet är min grej, varför är alla så långt borta?

förövrigt så har jag lektion nere i snickeriet atm, fast vi har rast. ska snickra ett skåp, och nyss har vi tränat på att såga, spika och borra och jag har precis bevisat för alla att spika inte är min grej genom att inte få ner en enda spik i brädan. menmen, sågningen gick iaf bra, min bräda var nästan helt rak.

Nu är det dags att gå tillbaka till lektionen igen, sedan är det dags att ta bussen hem till luleå ><
Shit vad jag känner mig optimistisk idag. Jag vill verkligen vara glad, men när ingen ser så är det så jävla svårt. Muntra upp mig ffs :)


okej, snickeriet gick bra, mina brädor passade ihop :) Nu känns det lite roligare -s-

Men jag fattar fortfarande inte klänggrejen, liksom jag saknar Svenne, även fast han bara är i kalix iofs så har vi inte träffats på en vecka och det kommer att hinna bli 2 veckor innan vi träffas, jag saknar Erik, även fast vi umgick för bara någondag sen och vi brukar inte ens umgås så sjukt mycket och det brukar ju gå bra iaf, jag saknar Julia, för att vi brukade umgås så sjukt mycket och nu gör vi det inte alls, jag saknar Hanna, för att hon är en så sjukt skön människa, jag saknar min gamla klass, även fast klassen här är helchill, jag saknar min familj, men det är faktiskt förståeligt med tanke på hur sällan jag träffar dom så det kan jag inte klaga på ;p
Och det känns så sjukt konstigt att sakna dom för jag brukar inte göra, inte så här iaf.
Jag tror att jag har fått ett klängsammanbrott, men hav förströstan och försök stå ut med mig under tiden, det måste ju gå över nångång!



Nu är jag i torpet, och det är så sjukt skönt :D jag är hemma, med min egen mamma och min egen pappa och min egen bror, jag älskar att vara med svennes famlij också men samtidigt så är jag världens mammapappagris och blir så sjukt  glad när jag väl träffar dom :) Det här var precis det som behövdes, allting känns bra nu.

Idag har jag agerat storasyster åt min lillebror, han har svalt sin piercingstav men som den storasyster jag är så trollade jag snabbt fram alla mina piercinggrejer som jag samlat på mig under åren och nu är han stolt ägare av en ring istället, jag hade en exakt likadan stav som han svalde, men han föll pladask för ringen. vilket jobb det var att få på den dock -s- , det slutade med att jag stod med halva handen inne i hans mun typ och höll fast ringen medans mamma försökte pilla fast kulan, men det lyckades :D

ikväll så tänkte vi gå och fiska, men vi tar det någon annan gång istället för jag och mutter ska agera frisörer åt varandra :)

Tisdag

Idag var det lägerdag.
Det var helt okej, aktiviteterna var riktigt roliga :)

Måndag

Idag var chilldag. sovmorgon till 12.25. Första lektionen visade sig vara djurkunskap, där vi egentligen inte gjorde någonting och sedan var det dags för växt och djurliv där vi letade blommor. Djurkunskapen är så sjukt rolig och vi har helnice lärare där men växt och djurliv är lite småtråkigt faktiskt, men det blir säkert roligare när man lär sig mer :)
Som sista lektion hade vi Sköthäst, så jag och josefin tog in Alf och ryktade och sånt där, rengjorde vattenkopp och krubba.

Imorgon är det dags för team övningar. Vi ska till Fagervik med klassen och leka i skogen typ, det kommer att vara...intressant. Efter det ska jag mest troligt hitta på något med Ärki.

Idag var jag btw och fyllde på kakförrådet, så nu har jag havrekakor och Tom & Jerry kex :D

RSS 2.0