Söndag

I fredags chillade vi biff hos Jens med kortspel och trevligt ppl. Vi drog dock därifrån halvt panikslagen över att mini strax skulle stänga och me und Jimmie var aspepp på ostmacka :D Mmmm, den var goood!
Lördagen var myspys, vi gick ner till hemköp och köpte chips och läsk, och spenderade sedan resten av kvällen i soffan tittandes på scrubs <3

Idag har det inte hänt mycket, mest en massa scrubstittande.
Madde och hennes kompis var förbi och lånade William på en promenix så det var väl han som var med om dagens mest spännande händelse ;)

Annars så har jag bara bråkat lite med en massa garn idag, grubblat över färkombinationer och mönster. Nu är det dags att bråka litegrann med judendomen, kristendomen och islam, för på tisdag ska religionsreflektionen vara inlämnad!


Friends

Nackdelen med att flytta mycket är alla vänner man förlorar.
När man var liten var det rätt roligt att få en ny bästa kompis vartannat, vartredje år sådär. Då hade man egentligen inte så mycket att prata om eller avslöja om sig själv, så länge man kunde leka och skoja tillsammans var allting chillebiffen.

Men ju äldre man blir destå svårare är det att släppa in någon i sitt liv på riktigt. Att hitta riktigt bra vänner har aldrig varit något problem för mig, men att släppa in någon på riktigt har jag inte gjort sedan i Råneå med Holia. Jag tycker om att flytta och har egentligen inga problem med att "lämna vänner bakom mig". Missförstå mig rätt nu, dom som betyder håller man självklart kontakten med även efteråt.

Det jag försöker komma fram till är att jag saknar att ha någon som man vet allting om och som vet allting om en själv. Som man litar blint på och verkligen kan berätta allt för, ner till minsta oviktiga småsak. And so on, alla dom där klyschorna.

Missförstå mig rätt igen nu, jag baotagillar alla fina människor här i härnösand och är verkligen glad över att ni släppte in mig i er krets.

Men ibland känner jag mig så jävla ensam.

The F-word

Fuck you, I don't care.

Tisdag

Har städat idag och bokat tid hos vet för kastrering av william.
Nu försöker jag komma igång med läxorna men det är baotasvårt att hitta alla svaren. Bajs ><
Och jag vill ha en semla.

Note to self

Hittar inget papper så klottar in här lite snabbt istället.

v.8
Måndag - Gör och skicka in instuderingsfrågorna till grovfoder och ögon/öronsjukdomar.
Tisdag - Gör och skicka in hinderuppgiften. + plugga till prov
Onsdag - PROV andning, doping och beteendestörningar. + börja på avelfrågorna.
Torsdag - Gör och skicka in instuderingsuppgifter avel (efter fölning) + lämna in fölboken.
Fredag - Gör klart och skicka in träningsrelateradeskador uppgiften.
Lördag -  Börja på religionsreflektion
Söndag - fortsätt på religionsreflektion

v9.
Måndag - Snacka med Helen, dela upp vitamin&mineral uppgiften.
Tisdag - SKICKA IN RELIGIONSREFLEKTION! Senast 00.00!
Onsdag - ev. PROV sårskador och smittsamma sjukdomar
Torsdag - REDOVISA vitamin och mineraler.
Fredag - PROJEKTARBETE
Lördag - PROJEKTARBETE
Söndag - PROJEKTARBETE

v.10
Måndag-fredag praktik på ridskolan

Det här schemat skulle jag behöva följa till punkt och pricka bara för att hinna med de läxor jag redan har. Vars jag ska klämma in de läxor som kommer i veckan har jag ingen aning.

Måndag

Ja nu jeflar var det länge sedan det hände något på den här bloggen.
Det har hänt massor av skojsiga grejer under veckan och helgen men tyvärr så orkar jag inte dra någonting särskilt, så vi börjar om från idag istället ;D

Morgonen var heeemsk! Jag somnade om när Jimmie klev upp och drömde om att jag också klev upp då och fick på mig kläder, packade väskan och allt sånt. Sen helt plötsligt kommer Jimmie och väcker mig, det var riktigt hårt att inse att det bara var en dröm och att jag var tvungen att göra om allt igen xD

Tog en morgonrök i köket tillsammans med Jimmie och frös till is när termometern visade -21 grader. Letade fram en massa ytterkläder och slutade upp som en michelingubbe med bigtime rosa huvud!

Well, då kommer vi till det mest tragiska. Enda anledningen till att jag lät Jimmie tvinga upp mig imorse var för en rätt viktig redovisning som jag satt och skrev klart igårkväll. DEN ÄR UPPFLYTTAD TILL NÄSTA VECKA! WTF? Och förmodligen så kommer vi inte ens ha den lektionen idag. Ja gud ändå.

Nänu ska jag dra iväg och kolla om skolsköterskan är här. Har äckligt ont framför smalbenen typ, vad fasiken sitter där? Haft så sen i lördags så det kanske är dags att kolla upp det nu.

Chris Cornell!

Haha, jag råkade återupptäcka Chris Cornell!
Det började med att jag kollade Emmas blogg och hittade nya We are the world videon -> gammla we are the world -> Michael jackson - Billie Jean -> Usher - Billie Jean - > CHRIS CORNELL - BILLIE JEAN :D

Haha, lyssnade baotamycket på honom för något år sedan och nu kom jag på hur sjukt nice han är igen.

Onsdag

Sitter på skolan atm och fryser ihjäl.
Imorse skippade jag ridningen för min kropp känns helt fucked up, men var ändå tvungen att hänga med ner till ridhuset. Där var det så jefla dammigt så vi gick ut till stora padocken istället. Kallt! Har fortfarande inte fått upp värmen från dess.

Har hunnit med massa lärarsnack också = fått hundramiljoner fler läxor än de jag redan har.
Perfekt.


Tisdag

Jag är helt jävla slut!
Shitpommes, och jag som skulle göra läxor ikväll, får försöka få lite avklarat imorgon på skolan istället. Nu håller vi alla tummarna för att väckarklockan faktiskt väcker mig den här gången.

Har varit ut på långpromenad med William, först en baotalång runda i skogen och i slutet blev det bus på tennisplanen tillsammans med Ronja. Det känns som att jag har sprungit lika mycket som William idag, sprang omkring med snö upp till låren typ. Måste komma ihåg att klä på mig mer nästa gång, frös så jefla mycket när jag väl kom in och blev inte varm så det slutade med en varm dusch istället.

Har hunnit med att storhandla också, så nu finns det ingredienser till bröd och mat! Ska försöka göra lite matlådor någon dag när jag har tid. Men just nu så känns det som att William och läxor måste prioriteras + migsjälv förstås. Är sjukt imponerad över att det inte har blivit någon stresskollaps ännu. Fast vettefan om konstant huvudvärk verkligen är bättre.

Måndag

Helgen var skojseliskojs!
Vaknade upp på lördagmorgon med armarna täckta av röda och gröna fläckar, texter på båda överarmarna, text på vaden och under ett klädbyte upptäckte jag ett hjärta i nacken och en text som slår fast att jag tillhör Jimmie på ryggen xD Låt inte fulla människor få tag i en penna!

Igår var det ju alla hjärtans dag, vi firade det med ett besök av jehovas vittnen. Haha, nä men på morgonen drog jag ut på långpromenad tillsammans med kvinnan- i -lägenheten -under- som- jag -fortfarande- inte -vet -vad -hon- heter och hennes hund ronja. En stund efter att jag hade kommit in igen plingade på dörren och en äldre snubbe står där utanför och börjar snacka om en tidning. Inte ett ord om att han var från jehovas, det upptäckte jag när han visade en annan tidining och började prata om synd och skilsmässa.

Exakt i den stunden kommer en halvnaken Menos och ställer sig bakom mig, tätt följd av Jimmie som dock var påklädd. Då fick han bråttom iväg xD Mamma garvade så att hon grät när jag berättade om det efteråt och kläckte ur sig: Hahahahaha, han trodde väl att han kommit till syndens näste!

Efter det sov jag bigtime, klev upp kring 7, gick och handlade tsms med Jimmie och kollade stargate i några timmar tills det var dags att lägga sig igen.

Och det är så, mina vänner, som man firar alla hjärtans dag! :D

Torsdag

Hemma idag också, magvärken är borta men huvudvärken består.

Imorse när jag drog ut med William på morgonpromenad så mötte vi kvinnan som bor under oss och hennes hund ronja. William drog igång med skällandet som vanligt men hon visade lite tips och så fick dom busa lösa inne på gården ett tag. Jag frågade om vi kunde gå ut tillsammans nångång för att William skulle få lite träning med andra hundar + för att få lite tips. Så det slutade med att vi gick ut på en gång!

Det blev en rätt lång promenad med många hundmöten. Mycket träning, man såg riktigt när William började tänka till, så det var en mycket lärorik promenix. Fotgåendet börjar bli bättre tack vare Madde! och det märktes en hel del. Vi provade även att byta hund ett tag så hon gick med William och jag fick ta Ronja. Det var som att vara i himmelriket för en stund, hon lunkade på och vid minsta tryck från kopplet stannde hon <3 Haha, vilken upplevelse alltså.

Imorgon klockan 11 bär det iväg igen, då ska vi försöka leta upp tennisplanen som alla pratar om och släppa dem lösa där och träna efteråt. Skojsigt!

Var på bibblo idag en sväng för att låna lite hundböcker men det visade sig att jag har lånestopp pga bigtime skuld så jag satte mig med en bok för att bläddra litegranna men det slutade med att jag fastnade och läste ut hela boken istället utan att egentligen märka det xD Den var ju så intressant! Ska försöka gå imorgon också och läsa en annan av böckerna. Det står ju så sjukt mycket tips i dem.

Onsdag

Gick ner till bussen imorse trots världens magvärk som har plågat mig hela veckan. Ringde putter för att få en objektiv syn på saken och drog mig sedan hem igen.

Längtade som fan efter värmekudden, men när jag väl kom hem kom jag ihåg att katterna hade trashat den, så det var bara att sätta sig och sy. Nu håller den ett tag till iallfall : ) Värmekuddar är verkligen the shit! Och min gamla gick ju sönder i sömmarna för att den var så jefla gammal men som tur var så gav Jimmie mig en ny i julklapp <3

Har inte hunnit göra så mycket idag dock, det blev en oplanerad sovstund i några timmar och sen har me und Jimmie kollat film. Det skulle vara bra att få lite läxor gjorda men samtidigt har jag världens huvudvärk så det skulle vara nice att sova också xD

Vi får se om det blir skola imorn iallfall, har massa viktiga lektioner som jag verkligen måste gå på egentligen. Men samtidigt så är det döden att vara där när man mår dåligt och inte har någon möjlighet att ta sig hem. En gång fick jag baotahög feber och var tvungen att ligga på en soffa utanför en jefla toalett i flera timmar tills bussen gick. Det var något av det värsta jag varit med om så nuförtiden så fort jag känner mig lite krasslig stannar jag hemma istället xD Bigtime fail egentligen, får ibland så går det ju över under dagen, men det där avskräckte mig verkligen.

Lugg

Det blev luggish, men jag är redan less på den xD
Haha, vet inte riktigt hur jag vill ha den men just nu är den fail.

Haha, det blev en putmun pose där också ;)

Hursomhelst så har jag köpt hårfärg idag också, staying true to tha blondie! Nä men jag vet att om jag färgar brunt eller något annat så kommer jag vara less efter två veckor och sedan börjar helvetet med att få tillbaka det blonda utan att tappa allt hår på kuppen. Så har det alltid varit, och jag trivs helt enkelt bäst som blondin.

Någon som vill komma och färga mitt hår btw? xD

Tisdag

Igår blev det kvällsmys med jordgubbsglass och filmtittande.
Vi kom även fram till att idag har vi varit tillsammans i 10 månader <3 Shitpommes, vad tiden går fort!

Måndag

Efter en hel del bussbyten tog jag mig till sist hem till min Jimmie! <3<3<3<3
Vi har varit på stan idag och kollat lite i affärer, sen bjöd Jimmie mig på lunch som en tidig alla hjärtans dag grej :) Myspys dag helt enkelt, vi chillade biff hos Jens ett tag också där jag som vanligt somnade i sängen som är så jefla mjuk. Hoppas på att våran nästa säng blir lika awesome!

Vi var och handlade också så om ett tag ska vi fixa glass med glassmaskinen :D

Söndag

Nu är hela dagens jourarbete klart.
Tänkte försöka middag och sedan duscha bigtime.

Morgonjouren imorn är sista jourgrejen, så jag tänkte försöka ta mig hem där på morgonen nån gång. Måste ta mig hem och sova. Shitpommes, att vara ensam är som sagt inte min grej.

Updatex2

Vid 12 när vi bytte hästar i hagen blev det bloooodigt.
Och självklart så strök jag undan håret med alldeles nedblodade händer och fick i ansiktet också. Blä!

Nu är det paus till 17.30, då ska hästarna ha matish och det skall fyllas höpåsar.

Update

Guuud, vad gör det här stället med mig?
Jag sitter och grinar till LA Ink för att helt plötsligt verkar histioren om tatueringarna så rörande xD

Lördag

Yeah, igårkväll vände jag på dataskärmen så att jag kunde ligga i sängen för att kolla på tv. Nice! Låg och kollade lite halvt på Eight legged freaks och läste samtidigt. Somnade vid 12 nångång och vaknade upp nu 06.30 av att tvshop drog igång xD

Nu ska jag dra ner till stallet för att ge hästarna lite frukost!

Updatex2

Såpp! Nu är jag färdig med ergonomi uppgiften som faktiskt ska in idag. Me? Skickade in i tid?! WHAT? Haha, det händer inte så ofta. Nu blir det nog inga fler läxor för ikväll, är baotatrött efter allt stallarbete och vi ska vara i stallet 7 imorn och börja igen.

Åt btw plättar till middag, baotagott! Hela frysen är fylld med mat till oss som har jour :D

Update

Sådärja, nu är dagens jourarbete nääästan klart.
17.30 ska vi ner till stallet en sista gång och fodra ensilage, fylla höpåsar och ringa till Klaus ;D

Har precis lyckats bädda sängen, fasiken vad svårt det är utan resårlakan xD Lakanet kommer aldrig hålla hela natten, kommer måsta bädda om varje dag. Höll på att avlida när jag såg kudden, den är miniminimini och örngottet är baotabaotabaota! Haha, men jag hittade en till kudde så slängde in den där också ;)

Nu blir det ett försök till skolarbete!

Fredag

Jouren kanske inte blir sååå farlig iallafall!
Jag kommer sakna ihjäl mig efter Jimmie men det kommer att bli enklare än vad jag trodde att inte sitta och ruttna på rummet. Har träffat gänget som har jour i helgen och de verkar vara supertrevliga, speciellt tjejerna jag är i stallet med, vi har redan garvat ihjäl oss lite halvt. Tänk att ta in hästar och byta täcken kan vara så underhållande ;D
Ett stort plus är även datorn med gratis internet som finns på rummet! Sängen ser riktigt bekväm ut också, ska bli skönt att få sträcka ut sig några nätter utan att kicka ut Jimmie ur sängen ;p

Såhär positiv kommer jag förmodligen inte att vara om några dagar när nyheten har lagt sig, typ söndagmorgon, så ni kan ju förbereda er på pepptalks tills dess.

Såhär ser schemat för dagarna ut iallfall:
  • 07.00 - Fodra kraftfoder och ensilage
  • 08.00 - Släppa ut förmiddagshästarna och mocka
  • 11.30 - Byte av hästar i hagen + massa täckbyten
  • 15.30 - Insläpp + kraftfoder
  • 17.30 - Ensilage
Typ, sen så blir det ju alltid en massa smågrejer som att sopa, slå på fläktar und shit, kolla skador osvosv. Så det kommer nog att bli fullt upp i helgen, ska försöka hinna med lite läxor också!

Men ni ppl, får ha en riktigt trevlig helg och festa för mig också! :D

Onsdag

Bussen till skolan var försenad bigtime och självklart var det ridning första lektionen, men det gick bra iallfall och jag fick rida Bonus. Det var intressant så meeee shall have him the next time aswell. Min ridlektion går över hästkunskapslektionen med 3:orna så jag missade provet där, fick göra det efter lunchen istället och det gick braish.

Försöker verkligen göra lite läxor just nu, men det funkar helt enkelt inte. Koncentrationen drar iväg på direkten så fort blicken nuddar boken. GAAAAAH, och jag har hur mycket som helst som måste göras! Men min plan är att göra bort allting i helgen.

På tal om helgen så är det jour som gäller. Jag ska sitta själv på en skola där jag inte känner en kotte och det inte finns ett skit att göra från fredagmorgon till måndagkväll. Yesbox, bigtime funny. Jag har lite ångest över det för ensamhet är inte min grej. Så planen är alltså att jobba skiten ur mig i stallet och med läxor de stunder man inte behöver vara där. Då hinner man inte tänka helt enkelt.

Ska försöka få tag i ett par gympaskor också, en kvällsjogging när man är helt otränad kan få vem som helst att däcka.

Bleh

Någonting känns fel, and i don't like it.

Tisdag

Gaaah, det är stopp i duschen och jag har ingen aning hur man fixar det?! Upptäckte att det var typ 5 cm vatten över hela badrumsgolvet precis efter att ha kletat i balsamet. Det slutade med att jag stod i köket under kranen och tvättade håret xD


RSS 2.0