Update

Jag är totalt slutkörd!
Vi har haft lekar hela jefla dagen ute i stekande sol. Det var rätt skoj iallfall men fruktansvärt jobbigt, kommer att ha världens träningsvärk i armarna imorgon efter att ha legat på rygg i gräset och i princip gjort bakvända armhävningar med säkert 15 pers. Alla hästklasser låg på rygg i en rad med huvuden mot varandra och så skulle den som låg längst bort lyftas till andra sidan. Armarna var ganska möra efter den leken kan jag säga. Vad tror ni vi hade direkt efter det btw? Dragkamp! Haha, sedan var det en hel del andra lekar men nu har vi äntligen slutat. Synd bara att inte bussen går härifrån förens om en timme.

När vi kommer tillbaka till Härnösand så ska jag bara upp till oss och hämta cykeln och sedan fara och handla. Nu ska det finnas massa mat i kyl och frys igen! Ingen pizza eller hamburgare på ett bra tag.

Måndag

Herrejävlar.
Jag kommer aldrig vänja mig vid att vakna tidigt för att åka med en buss som går 9 när man egentligen börjar 12.00. Menmen, det är bara att pallra sig upp. Nu är Jimmie och jag uppe samtidigt för första gången typ xD Annars brukar det vara att  någon av oss börjar lite senare och ligger kvar i sängen och sover ett tag till.

Det gick iallafall bra i äbro igår, det fixades en hel del med Jimmies outfit och han är så sjukt cool i den! Shitpommes ^^ William och Triss verkade trivas bra ihop så det ska nog gå bra att ha dem båda där. Det känns sjukt tomt här utan honom men ändå sjukt skönt. Den hunden är ju lite knasig, men sööööt!

Nuu, ska jag traska iväg till bussen.

Update

Idag ska William åka hem.
Det kommer bli baotatomt utan honom men sjukt skönt att inte behöva kliva upp så tidigt på morgonen för att gå ut med honom. Och så kanske katterna blir lite lugnare nu när de inte har honom att jävlas med hela tiden.

Så det blir alltså en sväng ut till älandsbro idag, de kommer och hämtar oss strax ^^ Spännande att få se hur triss och william kommer att gå ihop och så ska jimmie fixa till en jacka.

Söndag

Haha, igårkväll blev verkligen baotanice!
Kräftskivan var nice men vi drog ganska snabbt vidare till Johnny istället och satt där ett tag tills de skulle dra iväg på cruising eller någonting, vi tänkte följa med dit men alla bilar var fulla så vi fick skjuts ner till stan istället. Där drog vi vidare till Emil om hade inflyttningsfest, så där blev det lite lekar och grejs men lite tjafs också. Var på väg hem men mötte Madde som sa massa smarta saker så jag gick tillbaka och då blev allting bra ^^

Vi bestämde oss för att gå hem då men istället blev det hamnkrogen som verkligen var kvällens höjdpunkt! Irene Panik spelade och var baotabra och det var världens röj. Haha, när man stod mitt i smeten var det nästan som en lame moshpit men framme där vi stod oftast fanns det ganska mycket plats att röra sig på. Helt plötsligt hör jag hur någon ropar mitt namn och ser Sandra från min nya klass, så jag dansade en massa med henne tills killen i brun skinnjacka drog iväg med mig som vanligt.

Haha, det är nästan en enskild historia men orkar inte dra den här.

Vi träffade lite mer folk och dansade tills vi stupade i princip, men till sist drog vi hem för att sooooova! Haha, man måste passa på att sova på helgerna nu när skolan har börjat försjuttsingen, det är inga sovmorgnar när man bara har en buss som går dit.

Update

Damdidam, det känns som att det kommer att bli en bra dag :)
Jag hoppas att det är dags för kräftskivan snart, är så sjukt sugen! Skaldjur måste vara det bästa som finns, iallafall i matväg! Hoppas att det är trevlig folk där också ^^

Hursomhelst så kommer vi nog att traska ner till Hamnkrogen efteråt och kolla på Irene Panik. Det blir nog baotaskoj, hoppas bara att det inte regnar ikväll.

Lördag

Ja gud ändå, igår var en helkonstig kväll fast på ett hyfsat bra sätt tror jag.
Det började med att vi var på väg till Peter och Pickas hejdå-fest och vem sjuttsiken tror ni att jag springer på utanför hamnkrogen? Robin från min estetklass i Luleå! Det här blir fjärde gången som jag helt random träffar folk jag känner från Luleå. Helt sjukt, stod där och pratade ett tag iallfall innan vi fortsatte upp mot murberget.

Själva festen var väl rätt trevlig men kände inte särskilt många där. Vi spelade iallafall Twister och snackade en massa skit tills det var dags att dra ner på krogen. Där hittade vi Mao och lite annat känt folk men där var det också helskumt. Jag blev halvt uppraggad av en tjej, någon trodde att jag hade ätstörningar och på vägen dit var det en snubbe som sa att jag var punkare. WTF? Punkare? Sedan ändrade han sig och sa att jag var skejtare. Ser jag verkligen ut som en skejtare? På stan för någon dag sen ropade några snubbar; Ooo, där kommer skejtarbruden! när jag gick förbi.

Ajja, vi var en sväng på hamnkrogen också där allting var baotablött och det droppade rakt ner på mig vars jag än satt + att när vi skulle lämna vinet utanför slog jag i armbågen så idag kan jag knappt böja armen och inte lyfta något med den handen. Ja gud ändå.

Idag är det iallfall kräftskiva, har precis lagt kräftorna i vatten så att de ska tina ^^

Fredag

Hallejävlaluja!
Vi har el igen! Jag blev läskigt glad när jag kom hem från jobbet och såg att lampan i badrummet lyste, sedan fick jag frispel och började springa runt och slå på och av lampor bara för att jag kunde. När jag hörde att Jimmie kom hem så sprang jag in till hallen för att möta honom och det blev världens lyckokram och en massa runtsnurrande för vi har ju försjuttsiken el :D

Nu har vi kopplat in internet till min egen dator så det här är första gången jag använder min egen dator sedan jag flyttade hit. Spännande ;) Tyvärr så har den blivit baotaseg men jag håller på att rensa en massa så det blir nog bättre senare, haha, fast kanske inte med tanke på hur mycket serier jag kan ladda ner nu :D :D :D


Torsdag

Yeah, jag har fått inloggning till skoldatorerna nu!
Nu finns det äntligen någonting att göra under alla dessa håltimmar. Idag hade vi dock en riktig teoretisk lektion som jag faktiskt skulle vara med på. Hästkunskap, vi pratade om sårskador och kollade på bilder som var så läskiga att vissa fick gå därifrån. Men det verkar vara en intressant kurs där man får lära sig mycket. Där fick jag även min första läxa! Haha, jag blev nästan löjligt glad över att ha någonting att göra i mörkret där hemma. Bara för det har strömmen säkert gått igång när jag kommer hem xD

Nu sitter jag och väntar på bussen som går 16.20, den kommer fram vid 17.00 så då är det bara att springa över till resultat där jag ska jobbajobba stenhårt. Haha, nä men ska jobba iallfall och fördriva lite tid. Imorgon är näst sista coop jobbet btw, känns fortfarande bra att ha sagt upp mig och ser fram emot sovmorgnarna! Men har fortfarande inte fått mitt lösenord vilket suger för innan jag har tidsrapporterat kan jag inte få min dumma lön. Menmen, får prata med dom om det.

Förutom jobb imorgon så har jag för mig att det är Hejdå-fest också, så det blir att sova ett tag efter jobbet för att orka med kvällen/natten. Hoppas att det blir skojsigt iallfall. Det blir nog en bra helg för på lördag ska me und Jimmie på kräftskiva hos Alex. Jimmie vill köpa med sig surströmming men jag känner mig lite lätt tveksam till det xD Något ska vi såklart ta med oss men förhoppningsvis inte surströmming.

På tal om sura saker så färgade jag håret igår för att få en naturligare blond nyans. Vad tror ni händer? Ingenting förutom att håret nu är ännu ljusare om det är möjligt och det orange/gula har inte försvunnit alls. Det betyder att jag ändå måste köpa den andra färgen så att jag blir gråhårig ett tag innan det tvättas ur. Ni får ha överseende med att mössan kommer att vara min bästa vän under den tiden.

Tisdag

Skolan är verkligen chillebiffen!
Trevligt folk, bra lärare och fina hästar + att jag fick en överraskning idag av min mentor som hade pratat ihop sig med andra lärare.

Jag var förbi idag och gav henne mina betyg så att hon skulle se vilka ämnen jag har läst och när jag träffade henne nästa gång frågade hon om jag skulle ha någonting emot att bara gå där 1 år. Wtf tänkte jag då men sen förklarade hon att jag har bara några få kurser kvar för att få ett slutbetyg och att om de kan få ihop ett specialschema åt mig så får jag ta studenten i år!!! Ingenting är riktigt besämt än men dom vill att jag ska göra så för att slippa alla onödiga håltimmar med tanke på de knäppa bussarna som gör att jag inte kan ta mig hem tidigare om jag bara har en lektion per dag och såna saker.

På tal om knäppa saker har jag sagt upp mig från coop jobbet nu! Det känns äckligt skönt ^^

Nuu ska jag dra hem och äta barnmat.

Söndag

Åh, jag är så arg!
Coopjobbet är stört i huvudet, jag får ju ingen information eftersom att jag fortfarande inte har något lösenord och nu är det bråk eftersom att jag börjar skolan. Så nu har jag sagt att jag kanske blir tvungen att säga upp mig, väntar på svar atm. Det känns som att det inte kommer att vara så glada toner. Herregud, jag rår ju inte för att jag måste till skolan och hur sjuttsiken ska jag kunna veta när jag ska säga till innan när ingen berättar hur allting ska gå till?!
Ja gud ändå, det känns nästan lika bra att bara sluta där, dom är så besvärliga, kan inte komma på alternativa lösningar, och har ingen förståelse känns det som.

Menmen, igår var vi hos Henke iallfall, det var nice med trevligt folk. Nu sitter vi hos Alex och ska snart traska iväg till ica och fixa någonting att äta.

Lördag

Atm sitter vi hos Henke där det är lite halvfest.
Det är en hel drös med grabbar och så jag, haha men det är rätt chill iallfall.
Orkar inte riktigt dra allt som har hänt sen senaste updaten så ni får höra om sånt nästa gång på bibblo eller så.
På måndag börjar skolan!

Torsdag

Hej hopp! Sitter på jobbet igen. Idag klev vi upp baotatidigt och drog iväg på något möte om elen, eller rättare sagt me und jimmie agerade hundvakt och tog med triss på big boy och åt frukost. well, vi har fortfarande ingen el men vi får väl se vad som händer till veckan. Där vid 1 drog jag ner till hemköp med emma där vi handlade grejs till potatisgratäng så till lunch/middag blev det potatisgratäng med sallad medans vi kollade how i met your mother, myspys och god mat!

Onsdag

Igår glömde jag bort att äta så när jimmie kom hem vid 12 drog vi på mini krogen med alex och henke. Har aldrig varit där tidigare även fast vi har beställt därifrån hur mycket som helst. Det såg inte alls ut som jag hade trott det men det var sjukt mysigt. Och dom hade en tv! Haha, så vi satt där och käkade pizza och kollade tv tills de stängde kl 01.
Det var baotamys att sova med Jimmie igen, gosh!

Imorse tog vi en promenad ner till någon kiosk vid lidl där vi hämtade ut mobila bredbandet, det verkar vara lite småslekt och gormigt att få igång + att databatteriet dog så Jimmie tog med datorn och allt till Henke istället. Så jag passade på att traska till bibblo där jag såklart fortfarande är och om ett tag ska jag traska ner till stan och köpa kattmat och någonting lätt att äta. Klockan 6 ska vi till äbro och grilla! Jimmies mamma har köpt lax så det ska bli baotagott :D

Tisdag

Usch, är baotatrött.
Jimmie sov med grabbsen i någon stuga så jag sov ensam hemma själva för första gången i härnösand. Sov med ficklampan på och vaknade hela tiden så fort det lät det minsta. Men när solen började gå upp så somnade jag som en stock. Haha xD

Igårkväll var jag med Mao und Menos. Dom spelade någonting på datorn så jag passade på att kolla på tv. Påminn mig om att när strömmen kommer tillbaka så ska jag ladda hem Dexter! Har bara sett några avsnitt här och var men det verkar vara sjukt intressant iallfall. Drog hem rätt vid 11-12 och möttes av kolmörkret, satt i soffan ett tag och tyckte synd om mig själv men ryckte snart upp mig och åt lite digestivekex och läste. Haha, vilken natt alltså.

Idag blir det jobb, orkar egentligen inte men det var så gormigt att sjukanmäla sig och shit så jag drar dit iallafall. Fick veta igår också att jag har kommit in på skolan och att den börjar på måndag så måste snacka med coachen om hur jag ska jobba när skolan börjar.
Men nuu, ska jag traska ner på stan och köpa ciggacigg.

Måndag

Det blir lite slekt med uppdateringar nu när vi är strömlösa.
Sitter iallfall på bibblo nu och chillar biff, har sån sjuk huvudvärk att det inte blir något jobbande idag. Klev upp kl 7 för att gå till jobbet klockan 8 men insåg att det aldrig skulle funka så jag smsade Kevin och sa att jag var sjuk, tyvärr så visade det sig att han inte jobbade idag så ett tag senare ringde någon som hette Isak och sedan ringde Kevin och sedan ringde Syon från Grans. Seriöst, jag som ville sova bort huvudvärken hann knappt somna om innan någon ny ringde.

Menmen, har hunnit ner på stan en sväng, me und Jimmie åt på prisma, sedan sprang vi upp till oss och hämtade posten och sprang ner på stan igen för att lämna av det till Mia. Jimmie hämtade ut sin nya mobil också så han är baotaglad ;D Haha, på tal om Jimmie så kommer jag att ha massa ensamtid nu i veckan. Han, alex, henke och johnny håller på att spela in så han lär jag ju inte se så mycket. Haha, inatt kom han hem halv 4! Men det kommer att vara rätt skönt, då kan jag äntligen få tummen ur och umgås med folk ^^ ( Läs: Mao und Emma xD  )

Imorgon är det jobb som gäller på kvällen men onsdag och torsdag är jag ledig :D Så på onsdag ska vi till älandsbro och grilla, mums! Vet inte riktigt vad jag ska grilla, får kolla upp något vegetariskt som funkar. Börjar bli sjukt less på pizza och hamburgare så efter bibblo ska jag springa ner till hemköp och köpa något gott så blir det en riktig myskväll senare. Mmm, chips och naturgodis blir det nog och när det blir mörkt så tänder man massa ljus och sitter och läser med ficklampan. Det är faktiskt sjukt mysigt.

Vi hade ju hoppats på att få köpa lite ström av grannen men han drog dissen. Så när internet kommer får vi väl sitta nere i tvättstugan där vi har hittat eluttag. Haha, när Holia var här tog vi med oss spegel och plattång ner i tvättstugan och fixade håret.

Justja, har glömt att berätta om när holia var här! Pickade upp henne efter jobbet och så drog vi på Mcdonalds. Hon var lika förvånad som jag över att det inte finns Max här. Påvägen hem gick vi förbi hemköp för att fylla på ciggförrådet och sedan hade vi sån tur att Lena kom och plockade upp oss på stan så vi fick skjuts hem :D Så då träffade vi ju Menos också såklart och efter lite fix hemma drog vi vidare till Emmish där Jimmie redan var. Där var det en läskig granntant också som inte ville släppa in oss och som var knepig O_o Vi chillade biff där ett tag och drack lite vin innan vi drog ner på Bittens. Där var det baotamycket folk så jag presenterade Holia för alla jag kände, gushgosh, det var en baotaskojig kväll :D

Lördagen var vi bakis och sleka så det blev pizza och massa kortspelande tills det var dags att festa igen. aw, nu går min internettid snart ut så fortsättning följer helt enkelt ^^

Fredag

Haha, tar varje internetifälle som jag kan få atm. Just nu sitter jag på jobbet, vi har haft glassrast! :D Coachen bestämde sig för att det är fikafredag idag så hon sprang iväg till mcdonalds och köpte glass åt alla, baotagott! Slutar klockan 9 och då ska jag springa ner till busshållplatsen och picka upp Julle! Fatta nice :D Det ska bli så kul, så vi ska hem till oss först och hämta lite vin och sedan dra vidare till Emma ^^ Gushgosh, hoppas på att det blir en kul kväll med massa folk! På jobbet är det lite småslekt just nu, sålde på första ringet och det var skojsigt, men sen har det varit dött, sålde en till och nu är det stendött. Det är nästan ingen som svarar och de som väl svarar är på kräftskiva. Kräftor <3

Update

Nu sitter vi hemma hos Jimmies mamma i älandsbro, vi behövde lite få en liten dos elektricitet. Förstår ni hur konstigt det känns att inte ha någon el? Vi kan inte laga mat, vi kan inte ha mat i kylen eller frysen så vi har tagit hit frysvarorna och ikväll ska vi flytta över kylvarorna till Emma :) Inga lampor funkar så när solen går ner kan man försöka läsa om man sitter riktigt nära ett stearinljus. På dagarna märks det inte så mycket men påkvällen alltså..

Nu ska vi gå och äta ^^

Torsdag

Vad kan jag säga? 

Det blev inga vitlöksbaguetter igår iallfall.

 

Det har blivit diverse knas med räkningar när man har ett elbolag som tydligen inte håller koll på vilka som har betalat och inte så just nu har vi ingen ström och kommer inte att ha på några dagar/veckor. Så det är mobilen som gäller om ni vill något. Sitter på bibblo nu för att föra över pengar så att vi åtminstonde kan köpa någon mat. Ska springa ner och fylla på mobilen nu och ringa någon som kanske har plats över i kylskåpet så vi kan förvara våran mat någonstans förhoppningsvis. 


Onsdag

Hejsan hoppsan!
Jag är lite halvt speedad sådär, klev upp klockan 5 idag och drog iväg och jobbade så nu känns det som att jag håller på att bli övertrött. Men det är rätt nice för både katterna och hunden är speedade atm så då kan man busa. Haha, fast det orkar jag inte, är helt speedad i skallen men kroppen vill bara gå och lägga sig igen. För att kompromissa litegrann tänkte jag lägga mig och läsa. Då får hjärnan lite motion och kroppen får vila.

Efter jobbet fixade jag en riktigt mysig frukost, köpte youghurt och juice på Coop och sedan hittade jag en bänk med bord i solen så det blev jättehärligt faktiskt. Sådant borde man göra oftare ^^ När Jimmie vaknar blir det nog vitlöksbröd och juice till lunch. Som han har tjatat om det där vitlöksbrödet i veckan så jag kröp upp i sängen och viskade att jag äntligen hade köpt det. Vad tror ni han säger då? - Men jag vill inte ha något vitlöksbröd, jag vill bara ha dig! Så drog han in mig under täcket så att det blev kramkalas ett tag, men det var så varmt så jag smet iväg hit istället när han somnade om.

Nuuu, ska jag hälla upp ett glas juice och hitta en bok ^^
Btw så pallar jag inte att dricka apelsinjuice längre av skäl som de flesta i härnösand iallfall kan gissa sig till så nu köpte jag annanas/Grape, baotagott! :D

Tisdag

Måste hålla mig sysselsatt hela dagen så att jag somnar baotatidigt!
Gissa när jag ska upp imorgon? Klockan 05.00! Gud ändå, tror aldrig jag har stigit upp så tidigt i hela mitt liv. Förutom på julafton när man var liten och sprang och väckte alla så att man kunde få morgonpresenten xD Haha, jag längtar till julen. Det är så mysig stämning då + att det blir min första jul tillsammans med Jimmie. Vi har bara firat nyårafton tillsammans tidigare så det här blir något helt nytt.
 Hittade en liten gran i städskåpet och lite pynt så ska försöka få det fint i lägenheten då. Och så ska jag försöka mig på att baka bullar, gosh, det är ju obligatoriskt när det närmar sig jul.

Aw, det finns så mycket jag vill göra i lägenheten, tänkte iallfall storstäda igen på torsdag när jag är ledig. Och inte bara städa då utan sortera upp saker i skåp, kolla om jag hittar några andra gardiner och sånt där. Jag och Jimmies mamma pratade om det igår, hon tyckte det var baotabra att jag fixar på och sätter in mina grejer också. Hon gillade mina rosa saker och så sa hon att jag kunde ju alltid byta gardiner också. Det finns tydligen några i lägenheten, har hittat ett par i sängkläder/handduks/osv skåpet men de är så juliga. Det kanske finns några uppe på vinden, får kolla en sväng där när vi bär upp tvn och stolen.

Men nu är det pommes som gäller ;D

Update - Holia kommer hit!

Me und Holia har känt varandra i snart 10 år och varit baotabra kompisar nästan lika länge.
Även fast vi inte har haft så mycket kontakt de senaste åren med alla mina flyttar så är hon den som vet mest om mig i hela världen och den enda jag kan prata om precis allt med <3

Och snart kommer hon hit och hälsar på!

Update

Japp, då var det väl dags att fortsätta historien om piskan.
Gosh vad konstigt det där lät xD Men hursomhelst så klarade jag mig utan skadad hand för Jimmie är ju trots allt rätt så skillad vid det här laget. Senare under lekens gång gick det sämre för då skulle Jimmie fånga mig med piskan men det märkte inte jag som var helt inne i boken och sträcker ut benet precis i tid för att få snärten rakt på fötterna. Ja gud ändå, nu pryds ena foten av ett snyggt rött märke. Men det går ju inte att vara sur på sötnosen för ett tag tidigare plockade han vinbär åt mig så att jag skulle ha någonting att äta medans jag läste och när jag själv gick och hämtade vinbär så fångade han in mig och lindade piskan runt oss så att jag inte skulle kunna gå nånstans, det var mys <3

Någon timme senare tog vi bussen till Älandsbro för att hälsa på Jimmies mamma och hennes nya hund. Så söt sak alltså, hon skäller och morrar samtidigt som hon verkligen försöker våga gå fram för att hälsa. Men efter ett tag var det inga problem längre och jag fick några blöta pussar och massa gos.
Vi satt ute och rökte allihopa och pratade litegrann om usa resan också, den blir av till våren istället så att vi hinner samla ihop mera pengar. Fick veta grejs om Jimmies farbror också, tex att han funderar på att skaffa hästar!!! Förstår ni min lycka? Det här är perfekt helt enkelt, längtar verkligen tills vi flyttar dit.

Jimmies mamma berättade i förbifarten att jag skulle bli sjalmodell btw. Jimmies mormor kommer upp till hösten och hon ska sälja egengjorda sjalar på en hemsida och hon hade sagt att jag kunde ju vara modell då. Haha, det ska bli spännande att träffa henne, tror aldrig att jag har gjort det tidigare.

Vi fick en hel del promenader idag också, missade 3 bussar om jag inte minns fel så vi gick fram och tillbaka hela tiden i slutet kändes det som, men till slut hann vi med en! Tack gode gud, både me und Jimmie var så sjukt hungriga då att det fanns inget slut alltså. Så idag blev det flintastek med potatis till soet och pyttipanna med extra mycket potatis och sås till migsjälv. Gott!

Måndag

Borde verkligen kliva upp såhär tidigt oftare, det är sjukt uppfriskande!
Pallrade mig alltså upp kl 7, hade ställt alarmet på både min och Jimmies mobil så det var inte särskilt svårt att vakna. Tog morgonciggen och cyklade ner till Coop, och väntade på Kevin som skulle släppa in mig. Det  är en lite rolig historia där faktiskt; Vi insåg direkt att vi hade träffats förut och han kom på att jag är tillsammans med Jimmie och att de två går i samma klass. Lite coolish där faktiskt ^^

Själva jobbandet gick också bra, delade vagn med Kevin först för att se hur allt funkade men sedan fick jag en egen och jag hittade vars allting skulle stå hyfsat enkelt iallfall. I slutet av veckan kommer nog allting sitta. En av de roligaste sakerna är contatinern med baotastora mördargrejer i! Där får man trycka på en knapp medans man slänger ner kartoner så blir dom till småflisor, baotaroligt att se på, skulle dock inte vilja trilla ner där xD

Kom hem nångång vid 11 och var inställd på att lägga mig igen men jag var hur pigg som helst så Jimmie följde med på en liten promenix med William :) Sedan kom vi på att det var dags att leka lite med piskan så vi lämnade William och gick till granngården där det finns massa vinbär och en bänk. Jag hade tagit med en bok så jag satt och läste medans Jimmie lekte. Haha, fast jag blev involverad i piskandet lite för ofta den här gången. Jag fick hålla upp en blomstjälk som Jimmie skulle cutta av med piskan. Kan säga att jag var ganska nervös.

Men nu ska vi dra till älandsbro så resten av historien får ni senare :D

Update

Gaw, blir galen.
Håret är så kort att det knappt går att sätta upp >< Måste köpa massa småklämmor så att det inte faller ner, påminn mig! Men det ska nog gå bra, det gäller bara att vänja sig :)


Söndag

Hejsidejsi ^^

Igårkväll var mysko! Vi hade gått och lagt oss men sedan drog vi helt plötsligt iväg till stadsparken där dom hade satt upp något slags partytält och hade med sig massa musik. Så vi hängde där ett tag och det var lite fotboll och sånt där men vi drog hem rätt fort. Väl hemma så gick det knappat att sova för att det bara dunkade i väggarna. Först trodde vi att det var grannen så vi gick och knackade på men han var inte ens hemma. Då insåg vi att det var musiken från broöppningen! Detta hus måste vara sjukt dåligt isolerat för man hörde i princip vartenda ord de sjöng. Det var verkligen som att det kom från grannen, eller något rum här i lägenheten. Menmen, till slut kom sömnen iallfall.

Idag såg vi Kenny begins och åt vitlöksbaguetter :D Jag smetade på lite skagenröra också så det blev sjukt gott, sånt borde man verkligen äta oftare! Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska äta ikväll när vi ska ha myskväll för att fira våra 4 månader tillsammans men antingen så blir det flintastek med klyftpotatis eller pizza. Vi ser ju vad som händer :)

Marielle har varit här och klippt oss btw. Så nu är både me und Jimmie korthåriga. Haha, okej, Jimmie är baotakorthårig men det känns som att jag också är det. Det var länge sedan mitt hår var så här kort men det är iallfall mycket fräshare nu så när det växer ut igen kommer det att bli baotafint :) Det är ju fint nu också förstås men ovant. Ska exprimentera med det senare och se vad man kan göra för frisyrer :D


Lördag

Ja gud ändå, det var baotaroligt igårkväll!
Vi började i stadsparken med folk och satt där och chillade biff och spelade kubb, sedan ska vi tydligen ha dragit hem men det vet jag ingenting om, hittade dock lite information på datorn som tyder på det. Bland annat en upplagd bild på bilddagboken där jag tjorvat med en lista och låtit hälften av föregående ägares svar stå kvar. Haha, men det var lite underhållande att läsa vad jag hade svarat, tydligen var jag kär som fan men singel och Jimmie var mitt gossedjur. Har tagit bort listan nu men grattis till er alla som hann läsa den innan xD

På något sätt var vi iallfall nere på stan igen och var in på krogen en sväng och chillade utanför, det var skojsigt och där hände massa grejer :D

Imorse pallrade jag mig upp vid 11 och cyklade ner till hemköp för att handla. Det blev en hel del så nu är kyl och frys proppfulla.

Update

Det är verkligen varmt idag!
Gick ner på hemköp för att handla och höll på att avlida på tillbakavägen när jag hade massa grejer att släpa på. Men det är ju perfekt väder för att sola så me und Emma ska strax dra till stadsparken och ligga där och lapa sol :D Tror att jag lämnar William hemma den här gången, det är så sjukt varmt och han tycker inte om att sitta still så länge. Han och katterna klarar sig nog ensamma ett tag :)

På tal om ingenting så är det någonting som har bitit mig på benet så det har blivit en stor bula + att det är mitt på ett födelsemärke så nu ser det ut som att jag har ett muterat födelsemärke or something. Gosh. Well, så länge jag inte får en fästing på mig så är det inte så farligt. Har aldrig sett en i hela mitt liv och förhoppningsvis behöver jag aldrig göra det heller.

Men nu ska jag kolla lite How i met your mother tills Emmish är klart att gå ^^

Fredag

Jimmie fick upp mig vid 10 med resonemanget att jag måste vänja mig vid att vakna tidigare om jag ska kunna palla coop jobbet. Yesbox, det var bara att pallra sig upp. Nu är det frukost och simpsons som gäller :)

Update

Okej, det blev lite fail här.
Gick ut med William men orkade inte fixa någon frukost xD

Jag känner mig lite opepp på att jobba idag, men har kommit på att man kan sitta och klottra litegrann iallfall för att fördriva tiden, fast då är kruxet att man är så inne i teckningen att när någon väl svarar så blir man helt ställd. Ja tänk vilka problem man har ;D

Torsdag

Igårkväll var vi alltså hos Dennis.
Eller kvällen började hemma hos oss med Menos och Mao, vi var ute och lekte med piskorna och det var baotaskoj. Sedan blev det massa youtube klipp som vanligt med inriktning på Dan Bäckman den här gången. Kvällen vad fylld av beslutsångest, ena sekunden skulle vi gå till Dennis och i andra sekunden kändes det alldeles för långt att gå, men det slutade iallfall med att vi drog dit någongång vi halv 1-1 och det blev rätt nice ^^

Det var trevliga pratstunder och dåliga magitricks men en väldigt underhållande kväll :)

Idag är det jobb som gäller! Min sista sleka vecka om ni kollade schemat som jag la ut tidigare. Gud ändå, jag är bara ledig på torsdagar typ, gosh! Ska njuta av de dagar som är kvar så mycket som möjligt och sooova, så att jag kanske har kraft att börja jobba 06.00. Men nu är det promenad med William och laga god frukost som är planen. Funderar på att överraska Jimmie med nån baotagod frukost när han vaknar. Ska kolla vad som finns ^^

Updatex3

Hej hopp i vinbärsskogen!
Idag har jag halvt förätit mig på röda vinbär, så sjukt goda. Tycker att de är så mycket godare än svarta vinbär just för att de är så syrliga. Mums, syrligt is the shit. Mina päron var ju och handlade åt oss och de köpte massa lime :D Så imorgon kanske det blir någon god mat med limesallad till. Haha, och med det menar jag inte att det ska vara limebitar i salladen utan det ska pressas massa över. Det blir perfekt nu när jag har olivolja också!

Har gottat idag också med pizza för att fira skatteåterbäringen sedan gick vi och handlade sommarchoklad :D

updatex2

Bleh, det blir baotamycket jobb.

V.33
Måndag - Coop 8-11
Tisdag - Vendator 17-21
Onsdag - Coop 6-9
Torsdag - LEDIG!
Fredag- Coop 6-9 och Vendator 17-21

V.34
Måndag - Coop och Vendator
Tisdag - Vendator
Onsdag - Coop
Torsdag - LEDIG!
Fredag - Coop

V.35
Måndag - Coop
Tisdag - Vendator
Onsdag - Coop
Torsdag - LEDIG!
Fredag - Coop och Vendator

Update

Efter lunchen drog vi ut med Jimmies nya piska.
Den är såå cool, och den är lättare att använda än den andra. Vi var ute i över en timme och bara lekte med den. Jag blev arg på en geting så Jimmie sa att jag skulle piska den och tro på sjuttsiken att jag fick den! Ha, die bitch die. En vacker dag ska jag bli lika duktig som Jimmie. Han är verkligen så sjukt skillad med den att det tillochmed är roligt att bara titta på :)

På tal om andra roliga saker så kollade jag precis mitt konto och upptäcke att jag hade pengar! Fattade ingenting, ingen kan ju av misstag ha fört över 1200 spänn så jag ringde till mamma och frågade vad sjuttsiken det är som händer. Hon frågade vad det stod på noteringen och när jag läste upp det så utbrister hon: Men Michaela, du har ju fått skatteåterbäring! Haha, fatta coolt, så nu är jag lite halvtät sådär :D

Fick veta igår också att man får lön från telemarketing jobbet den 25 så det är ju nice. Nu kanske jag klarar mig fram till dess. Undrar när man får lön från det andra jobbet O_o Har fått schema från båda jobben nu så ska kolla upp litegrann vilka dagar jag kommer att jobba.

Hejhopp!

Onsdag

Imorse klev jag upp klockan 10 för att starta tvättmaskiner och när jag väl kom upp igen insåg jag hur äckligt det var i badrummet så en sisådär 10 över 10 på morgonen satte jag igång med att städa därinne. Tog ut allting förutom tvättmaskinen och skurade som en galning i sisådär en halvtimme. Nu är det fint på golvet :D Sen hittade jag världens bästa rengöringsspray när jag städade upp i städskåpet så då kändes det lika bra att ge sig på handfatet och toaletten också. Som tur var hittade jag städhanskar så kändes det inte liiika läskigt. Så nu är det mesta skinande rent :D Hittade fönsterputs också så alla speglar fick sig en dust de med.

Efter det gjorde jag lunch. Bulgur med avokado och tomater dränkta i olivolja. Det är det absolut bästa jag vet speciellt om man har lite havssalt eller salladskrydda. Körde på vanligt salt idag men salladskrydda fanns det åtminstonde :) Det måste ni seriöst testa, det är så enkelt att göra också!


updatex2

Det gick faktiskt sjukt bra på jobbet idag, sålde 3 st (!) + att jag fick massa personer att ringa upp på torsdag som var baotaintresserade :D Haha, den där biobiljetten känns inte sååå långt borta nu.

Kom iaf hem för ett tag sen och upptäckte att Maois och Menos är här, mys <3 Så vi gick en promenix med William och sedan tillbringades tiden fram till nu med att se jackass, usch för dom filmerna alltså, asroliga men jag försökte äta en macka under tidens och det gick inte alls bra. Speciellt inte när alla spydde hela tiden och jag tål verkligen inte att höra ljudet av det.

Nu funderar jag på att vara lite osocial och läsa litegrann så det inte blir så sent. Ska upp 10 imorgon och tvätta. Tänkte försöka städa lite grundligare också, skura och sånt där, dammtorka om jag orkar. Önskar mig en rosa dammvippa i födelsedagspresent!

Nu ska jag nog vara lite osocial och läsa ^^

Update

Håller på att göra gofrukost till me und älskling!
Det blir mackor med ost(!), ägg och räkor, sinnessjukt gott ^^ + att jag var och köpte skinka så Jimmie lär ju slänga på sånt också. Aw, det ska bli så gott! Nu fattas bara juice, men det kan vi ta någon annan gång :)

Tisdag

VI hittade en kinaresturang igår men den var slekt.
Gott med friterade bananer och glass iallafall ^^  Efter middagen hängde vi med till campingen för att kolla in det nyinköpta tältet. Min familj är lite smått tältgalna och det känns som att vi får nya tält hela tiden men det här måste vara bäst hittils!
  Man kan stå upprätt inuti tältet och det finns 2 sovrum så att säga, baotanice! Annars var det för i tiden när vi hade minitält och skulle upp till fjällen eller på semester. Då var det bara att pressa in sig alla fyra i pyttetält där man knappt fick plats att sova.

Imorse överaskade dom oss med att plinga på dörren vid 11. DOM HADE MAT MED SIG! Nu är det fullt med mat i kyl,frys och skafferi, fatta lyckan! :D :D :D
Nu har dom tagit med Samme hem ^^ Det är lite tomt men samtidigt skönt, me und jimmie har ju knappt haft en sekund ensamma på typ 3 veckor.

Men nuu, ska jag traska ner till hemköp och köpa cigg und skinka och sedan ska jag göra baotafrukost :D

Updatex3

Vad är det för stad jag har flyttat till egentligen?!
Enligt härnösand kommuns hemsida så är alla thai/kinaresturanger stängda på måndagar, vad händer med världen? Ajja, mutter och putter kommer om ett tag och då ska vi fara omkring och kolla om det är öppet nånstans annars får vi väl dra en pizza. Guud, pizza känns så sjukt slekt, har sett fram emot thaimat ända sedan jag fick veta att de tänkte bjuda oss. Fatta besvikelsen ><

Men annars så har det varit rätt nice idag, samlade ihop alla pantburkar och drog till ica för att köpa chips till me und Jimmie. Så dagen har spenderats i soffan med chips, isglass och en bra bok :)

updatex2

Ärligt talat så är jag lite orolig över skolan.
Det känns som att det inte kommer bli något av det och att jag inte kommer få något slutbetyg vilket skulle suga med tanke på att jag ändå har hyfsade betyg i dagsläget. Mupp också >< Kollade nyss deras hemsida och där stod det att man skulle ha fått det slutgiltiga antagningsbeskedet 1 juli.

Update - Jobblycka!

Haha, jag har fått ett till jobb! :D :D :D
De ringde precis från coopjobbet och tydligen så hade jag fått det! Härligt värre, det betyder mer pengar till sparkontot och usa resan. Gud ändå vad glad jag är!

Det som kommer bli lite jobbigt är att det är så sjukt tidigt, får ställa dubbla väckarklockor och be Jimmie putta ut mig ur sängen om jag inte pallrar mig upp själv. Mitt schema för nästa vecka är alltså:

Måndag: Coop 08.00 - 11.00
Onsdag: Coop 06.00 - 09.00
Fredag: Coop 06.00 - 09.00


+ att jag jobbar 2 dagar på telemarketing jobbet ockå. Det kommer bli rätt tufft men det lär ju vara värt det! Vet inte hur det kommer bli när skolan börjar dock. Om jag alls har kommit in, de har fortfarande inte hört av sig och nu är det ju hundra år sedan jag folkbokförde mig här. Gushgosh, i bästa fall så kan jag kanske jobba även fast det är skola. Jag har ju inte så mycket lektioner och vi börjar ju klockan 9 så om det går att lösa med bussarna kanske jag hinner med alla jobb samtidigt som jag går i skolan. Ska kolla in Nordviks hemsida nu och se om det finns några scheman från förra året upplagda så kan man se på ett ungefär hur det kommer att bli iallfall ^^


Måndag

Det blev en sjukt tidig morgon idag.
William gnällde och ville ut redan vid halv 9, så det var bara att dra på sig mjukisarna och traska iväg en sväng. Han var baotakonstig och åt en massa gräs och ville inte göra någonting annat så när vi kom tillbaka hem mötte vi hundtanten utanför och jag frågade henne om gräset. Hundar äter tydligen gräs när de vill rensa magen, spy eller saknar nån vitamin som finns i gräset typ. Så me und William drog iväg på en lite längre sväng och efter det var allting bra igen :) Tur det, vill ju inte att soetwilliam ska må dåligt <3

När vi kom in igen var planen att gå och lägga sig igen, men jag läste aldrig ut boken igår så lade mig i soffan och läste ut den istället. Ni som inte har läst Milleniumtriologin av Stieg Larsson borde verkligen läsa den! Äckligt bra böcker alltå. Nu har det blivit 3 böcker på 2 dagar, det låter som att jag inte gör någonting annat än att läsa xD

När jag väl pallrade mig till sängen igen så ringer Jimmies mobil och då var det bara att pallra sig upp igen, så nu är allihop´n vakna. Ska ta en låååång dusch om ett tag för mutter och putter kommer senare idag och då ska vi ut och äta :D

Update

Det känns som att den här dagen försvann väldigt snabbt.
Jag pallrade mig upp vid kvart över 2 och det fick resten av befolkningen i lägenheten att vakna upp. Men att alla var uppe gjorde inte särskilt stor skillnad på aktivitetsnivån här. Det blev att boknörda på hög nivå även idag, tog en dust med disken också men orkade inte med att städa resten av lägenheten. Förstår fortfarande inte hur det blir smutsigt så fort ><


Söndag

Hum, skrev ett inlägg igår men det verkar har försvunnit O_o

Ajja, igår var det iallfall game night här hos oss ^^
Alex, Peter och Hampus var här och det spelades mario, bond och diverse annat. Det såg sjukt roligt ut när de spelade baseboll und tennis med Wii. Haha, skojsigt var det iallfall ^^ Allteftersom kvällen fortsatte så blev det mindre spel och mer av annat. Musikfixande, hunddisskusioner och boksamtal var några utav grejerna :)

Så imorgon måste jag dra iväg till bibblo, Hampus gav boktips så måste väl ge de en chans. Och låna mera biografier, gosh, har verkligen fastnat för sånt!

RSS 2.0