Onsdag

Herregudändå! Det är farligt att möblera om. Alla vet ju hur förvirrad man kan vara när man vaknar alldeles för tidigt och ändå kliver upp, så jag kliver upp alldeles för tidigt och står och tokstirrar på soffan som nu står i sovrummet. - WTF? Hur fasiken kom den dit? Hur i hela friden har katterna lyckats med det här?, är de första logiska tankarna som dyker upp.

Orkar inte bry mig och traskar ut till vardagsrummet där nästa chock kommer. WTF? Vi har blivit rånade!, är dagens andra logiska tankar. Det hela löste sig efter att jag satte mig i soffan och blundade ett tag tills jag kom på att vi hade möblerat om dagen innan.

Resten av dagen har inte varit fullt så förvirrande förutom att jag får reda på att vi ska ha prov på hästkunskapen. Vilket är något som ingen har råkat avslöja för mig, hursomhelst så sköt de upp provet till imorgon istället så ikväll blir det plugg på hög nivå för min del.

Jag hade alltså bara en lektion idag och slutade 10. Efter att ha fördrivit tid på bibblo och lunch så är det bara 4 timmar kvar tills bussen går.

Möbleringsupdate

Haha, vet inte alls vad som har flugit i Jimmie idag.
Klockan var kring halv 8 och jag låg i sängen med en bok och chips när han kommer intraskandes och frågar om jag har kommit på hur vi kan möblera om. Jaha, borde jag ha gjort det? flyger igenom huvudet på mig men svarar lite snabbt för att låtsas hänga med i svängarna; Jaaaa, men kommer inte riktigt fram till något(...)

5 minuter senare finner jag mig själv släpandes omkring på soffor och diverse andra möbler utan att riktigt förstå hur jag hamnade där. Min plan var chiiiiiips men istället fick jag nästan motiiiiiion, alla vet väl vad man föredrar? ;) Haha, men skämt åtsidor så är vardagsrummet och sovrummet ommöblerat! Nu när jag tänker efter så fick sovrummet sig en dust 2 gånger idag. Stackars lilla sovrum.

Det ser väldigt wierd ut atm, men om man städar upp litegrann på den ljusbruna bänken och ställer dit några blommor så kommer det nog att bli väldigt trevligt.

På tal om trevligt så tröstshoppade jag idag: chips till me und Jimmie och en knallgrön kombinerad mat och vatten skål till kissemissarna. De kollade skeptiskt på den till en början men insåg sedan hur snygg den var ^^

Tisdag

Mmm, ljuvliga sovmorgon!
Vaknade till en snabbis när Jimmie kom och sa hejdå för att gå till skolan men sen så somnade jag om och vaknade inte förens han var hemma igen och kom in och väckte mig. Haha, fick en smärre chock när jag såg min spegelbild, håret all over the place och det såg ut som att jag inte hade sovit ordentligt på 5 år xD Menmen, drog på mig kläder och en mössa och följde med Jimmie till matsalen för lite lunch.

Det är rätt ovanligt att me und Jimmie sitter tillsammans vid ett bord och äter, oftast så sitter vi i soffan och kollar på film samtidigt så när vi för en gångs skull har chansen till lite vanlig konversation så är det klart att båda är trötta som zombies och bara sitter och stirrar rätt ner i maten och försöker kalkylera hur stor risk det är att hamna med ansiktet rätt ner i fisksåsen om man kanske skulle råkas vila ögonen ett tag.

Men vi klarade det utan sådana missöden och drog hem och slängde oss i sängen istället, men där piggnade vi till och låg och pratade istället, helt sickt. Vi möblerade tillochmed om! Haha, så nu står sängen med långsidan mot fönstret istället, det kommer bli nice i vinter att få ligga mot elementet ^^

Måndag

Damdidam, sitter på skolan atm och ska snart ha klassråd, sedan blir det att vänta några timmar tills dagens enda "riktiga" lektion börjar. Usch, mina dagar är äckligt tråkiga, det består bara av väntan hela tiden och någon enstaka lektion.

Längtar sjukt mycket till nästa helg för då far vi till Jämtön! Vi tar 11.00 bussen på torsdagen så vi är framme vid middagstid så jag hoppas på go´mat då :) Ja gud ändå, det kommer att var så skönt att bara chilla en helg också ^^

Lördag

Damdidam, igårkväll var skojsigt!
Vi var hos Jens och det var hyfsat med folk så det var rätt nice, det blev lite sanning eller konsekvens och en hel del underliga konsekvenser xD Haha, vi drog hem vid 2-3 iallfall och somnade på direkten ^^

Så idag har det alltså varit lite segt men efter lite pommes med currysås så börjar det fixa sig, pommes is the shit ;D

Fredag

Ble, är tröööött! Var som vanligt ledig idag men jag pallrade mig ändå upp vid 11 för en dum tvättid, har iallfall fixat massa tvätt nu och stätad badrummet och sovrummet. Imorn ska jag ta en sväng med dammsugaren överallt också, påminn mig om att köpa dammsugarpåsar!

Har precis kommit hem från Lidl där det blev storhandling, fick med mig 4 påsar hem så nu är kyl och frys fyllda igen :D Men vi har ändå beställt hem pizza och räksallad idag, orkar inte laga någonting xD Vi var btw på krogen igår också så det är nog därför jag är så trööött, Jimmie bjöd mig på en cider men det var det enda jag drack så inget bakis för mig iallfall ^^

Nuuu, ska jag hänga tvätt!

Torsdag

Damdidam, idag har varit en hyfsat bra dag hitills, nu kanske ni slipper mitt gnäll ett tag ;)

Tog bussen till sundsvall idag för att gå till tandregleringskliniken, dom ville att jag skulle komma på konsultation för att se om jag skulle få tandställning eller ej. Så hon kollade runt och mätte överbett und shit men sen kastar hon ur sig att jag såklart måste välja själv! Gaw, antagligen så vill jag inte ha tandställning men jag vill ju få bort överbettet och dom muppade utåtstående framtänderna. Hursomhelst så fick jag till nästa vecka på mig att bestämma hur det blir.

Om jag tackar ja så kommer det att gå till såhär:
  • Först tandställning, räls antar jag, både uppe och nere i 1 - 1,5 år.
  • Sedan operation där de flyttar fram underkäken.
  • Och som slutkläm tandställning igen i ca 1 år.
Operationen är såklart det som skrämmer mig mest, hon kunde inte berätta så mycket om den förutom att kirurgerna tar bort en bit av käkbenet eller något sånt shit, men hon sa att om jag bestämmer mig för att påbörja behandlingen så kommer de dra ihop ett möte med kirurgerna så att jag får allting förklarat för mig.

Slekt, varför hade det inte kunnat fixas med bara tandställning, det hade jag kunnat leva med även fast det betyder att jag måste ta ut piercingen som tandläkaren skadeglatt påpekade. Det är iallfall världens beslutsångest som regerar i mitt huvud just nu, vad sjuttsiken ska jag välja?!


Onsdag

Blä, denna dag har också varit riktigt sugig.

På hästkunskapen idag skulle vi lämna in ett grupparbete, min del var klar i tid för första deadlinen men det är ju lite svårt att lämna in utan resten av arbetet så jag har pysslat på med framsida och sånt och fixat ihop allas delar nu idag, slet som fasiken med det innan lektionen för att kunna lämna in det på lektionen, men då hade vi inte tänkt på att lägga in bilder och sånt så vi satt och grejade lite med det på lektionen och medans de andra gick på lunch satt jag kvar i typ en timme och fixade ihop allt igen.

Det var min sista lektion för dagen så jag gick till hästlärarna och hörde om det fanns något att göra i stallet och en av de halta hästarna behövde en promenad så me und Samiron tog en promenix. Det skulle visa sig att det var dagens dåligaste beslut. Efter en stund visade det sig att den största hästen i stallet som brukar vara så stabil inte tycker om att gå i skogen när det blåser, för att göra en lång historia kort så är min fot ajaj just nu. Självklart så missar han stålhättan och trampar mig mitt på foten istället för tårna där det försjuttsiken är meningen att dom ska pricka.

Försökte gå vidare efter det men tvingades halta tillbaka i sengångar fart, tog mig in till stallet, hittade stallchefen, svor litegrann och det slutade med att han fixade ut hästen und me haltade tillbaka till omklädningsrummet, försökte spola foten i kallvatten men för en gångs skull är det bara varmvatten som funkar. Tog cirka hundra år att få på sig socka och sko så jag satte mig helt enkelt i omklädningsrummet tills bussen gick och jag var tvungen att röra på mig.

Nu är det ännu mera ajaj efter att ha promenixat till affären en sväng med Jimmie.

Tisdag

Var ledig idag men det blev ändå ingen sovmorgon >< Jimmie väckte mig vid 9 och då gick vi upp och kollade på alla serier som hade startat upp igen! Det var nice som fan, how i met your mother und the big bang theory <3 Så nu går vi i väntans tider på att resten ska börja också.

Pallrade mig iallfall iväg till bibblo vid 11 för att lämna igen böcker och läsa tidningar från norrbotten. Haha, hur länge jag än bor här så kommer det fortfarande vara NSD och Kuriren som gäller för mig. Ärligt talat så vet jag inte ens vad dagstidningarna heter och jag bryr mig faktiskt inte. Tänkte på det när jag satt på bibblo idag, det är hos Jimmie mitt hem är men Härnösand är inte mitt hem. Det är bara ett stopp på vägen kan man säga, förmodligen kommer vi inte att bo här tillräckligt länge för att jag ska hinna lära mig hitta överallt eller lära mig hur man tar sig till olika ställen härifrån eller ens vad sjuttsiken det finns för ställen i närheten förutom Sundsvall. Det mesta här suger och det kommer vara sjukt skönt att flytta härifrån även fast jag förmodligen aldrig kommer att ta mig tillbaka till Luleå.

Men så länge Jimmie bor här är mitt hem här och det har jag egentligen inga problem med för det är värt att vara här bara för honom, så länge vi inte bor här föralltid xD Den här lilla lägenheten vi har känns som hemma men utanför den är jag ständigt lika fascinerad över hur konstigt det känns av att veta att jag faktiskt bor här, i den här jefla staden.

Missförstå mig rätt nu, ångrar fortfarande inte flytten hit, det är det bästa jag gjort i hela mitt liv men förutom det braiga folket som bor här så saknar jag Luleå så jefla mycket. Jag hatar att inte hitta någonstans och inte ens veta vilka affärer som finns här, lokalbussarna är ofårståeliga och jag hittar inte ens till den jävla tandregleringskliniken i Sundsvall xD

Okej, jag måste erkänna att det här utbrottet startade när jag insåg att jag inte kommer att hitta dit, inte ens efter att ha tagit hjälp av hitta.se, för nu hittar jag plötsligt inte busstationen där. Menmen, sätter mitt hopp hos busschaffören eller någon random människa med tandställning på stan.

Aw, jag kanske hinner ändra uppfattning någongång, wish me luck.

Måndag

Blä, Gosen har varit helt galen inatt så jag har knappt sovit någonting, förstår inte varför hon bara är ute efter mina fötter. Jag ska banne mig börja sova med duntofflarna på, då jeflar får hon inte tag i något och då kanske jag kan få sova i lugn och ro.

Trött och jeflig kom jag till skolan för att ha ridning, fick en ny häst denna gång som var baotaskumpig, så nu är det ont överallt som gäller också, usch vad negativ jag är idag. Vill bara åka hem och krypa ner i soffan med Jimmie och soooova!

Mat-update!

Haha, gissa vars jag precis kom hem ifrån?
Församlingsgården av alla konstiga ställen, efter middagen hade vi precis trängt ihop oss alla i sängen när Lena kom på att hon kan ju skjutsa oss till församlingsgården så att vi skulle rösta på vad som helst förutom sverigedemokraterna så att de inte skulle få nån skjuts framåt, så vi pallrade oss upp ur sängen och for och röstade helt enkelt. Både me und Jimmie hade slängt våra röstkort men det funkade med legitimation också. Så det är vad vi har gjort ikväll ;D

Middagen var underbar, när vi kom dit hade Lena glömt bort att jag var veg men det löste sig snabbt med en fiskfile som slänges in på värmning. Men jag hade lätt kunnat äta mig proppmätt utan den också för till så var det någon slags potatisröra med rotsaker och såna grejer + att jag tog sky från kotletterna som de andra käkade. Baotagott helt enkelt! Sedan vart det fruksallad med glass till efterätt så att de som hade förlorat massa hjärnceller i helgen skulle få i sig någonting nyttig xD Haha, Lena påpekade att hon aldrig varit med om en så tyst middag tidigare men det förklarades med att i princip alla var äckligt bakis.
Själv så tog jag det lugnt igår så har inte känt av någonting alls, vilket var bra så att jag orkade med att städa ^^

På tal om mat så är både me und Jimmie lyriska över att det går att äta vid köksbordet nuförtiden, vi satt där ett tag och rullade cigg innan vi gick till Menos och vi kom på hur mysigt det skulle vara att sitta där inne och äta frukost tillsammans <3 Så om vi orkar för vi väl köra på det imorgon men till veckan när jag får lönen skall jag iallfall fixa massa mat + pålägg så att vi har någonting att äta till frukost xD

Nu skall vi kolla på film ^^

Städ-update!

Wiho, jag har faktiskt städat nu, precis som jag skrev tidigare! Haha, annars brukar det oftast bli att det skrivs men inte utförs, men idag så jeflar.

Jag har storstädat köket, hallen och vardagsrummet. Dvs, diska, sortera litegrann i skåpen, dammsugit, skurat med såpa och skurat med klorin, burit upp tvn till vinden, fixat kattlådan (!), torkat alla borden osvosv. Haha, så jävla härligt att äntligen ha tagit itu med kattlådan, hittade en spade till den också när jag rensade i städskåpet så nu blir det att sköta den på riktigt!

Nu är det bara kvar badrummet och sovrummet + torka ur kålskåpet. Men det får bli en annan dag för klockan 6 skall vi på middag hos Menos och jag måste hinna duscha och grejsa litegrann också : )

Söndag

Hejsan hoppsan!
Igårkväll var vi hemma hos oss ett tag med lite folk men alla däckade på något sätt, iofs så hade dom börjat dricka redan imorse så när det var dags för oss andra att börja dricka så låg alla och sov typ xD Tobias i sängen, mao i lillsoffan och Menos i stora soffan med revbenspjällen fortfarande i handen, haha, Jimmie passade på att vara konstnär och ritade smileys och sedan kom Tobias och la till ett hjärta med sitt namn i :)

Efter ett tag drog vi till stadsparken där det var lite folk men vi drog snabbt ner till Bittens istället, fast det hände en rolig grej i parken faktiskt :D Menos ringde till Lena för att be om skjuts hem och då bjöd hon in mig, Jimmie och Tobias på middag, så vi ska dit ikväll och äta :) Det ska bli så gott!

På Bittens var det ett band som spelade så vi kollade på det ett tag men drog hem tidigt och kollade på Vänner ett tag.

Idag verkar bli en chill dag, ska äta frukost och sedan städa faktiskt xD

Borta bra men hemma bäst <3

Okej, nu har jag ju faktiskt 2 hem men hursomhelt så drar me und Jimmie hem till Jämtön om ca 3 veckor! :D Som en av mina födelsedagspresenter så bjuder dom oss på resan och fixar smörgåstårta. Samme fyller år den 11 oktober så vi kommer att vara där helgen han fyller år och eftersom att jag är där för en gångs skull så drar dom nog ihop till släktkalas + att släkten såklart vill träffa Jimmie.

Det kommer bli så mysigt att få vara i torpet ett tag, och träffa zibbe och all släkt, äta god mat och smörgåstårta :D

Lördag

Yeah, i torsdags var det som sagt möte på skolan och där fixades mitt schema.
  • Jag är numera ledig på tisdagar och fredagar.
  • Religionskunskap kommer jag att läsa nästa termin tillsammans med någon random klass.
  • Ekologi,kretslopp och arbetsmiljö&säkerhet kommer jag att få läsa själv, dvs lärarna kommer att ge mig massa uppgifter som jag får göra hemma eftersom att ingen klass läser de kurserna atm.
  • Hästkurserna läser jag med både 2:orna och 3:orna för att hinna med allting.
  • Projekarbete verkar också fungera att få in.
Så me happy nu, studenten here i come!



Igår var vi hos Elias på fest, de hade en baotasöt taxvalp som var helt galen. Jag har blåmärken och rivsår på armen efter att ha busat med honom xD Det var en massa folk där så det blev en massa prat och skoj där innan jag hängde med några andra till krogen, min första krogrunda utan jimmie btw men det gick bra : ) Hängde på bittens ett tag och där träffade jag Daniel som ville att jag skulle följa med på Gennys, så jag hängde med dit och blev bjuden på en massa dricka och vi dansade som fan!

Haha, det var verkligen baotaskoj :D Kvällens enda konstiga grej måste ha varit tjejen som jag verkligen var helt övertygad om att hon skulle hälla sin öl över mig xD Hon kom och satte sig med oss när vi satt och snackade och ingen av oss ville ha henne där så jag frågade om jag skulle få bort henne, haha, så jag var tydligen astrevlig först innan jag drog fetaste disskommentaren så att hon gick men kom tillbaka för att försöka läxa upp mig men det funkade inte så då trodde jag verkligen att hon skulle dra ölen över mig, ja gud ändå, det måste ha varit mitt gamla jag som tittade upp en sväng.

Well, när Gennys stängde så drog vi iallfall upp till det stora gula huset bredvid bibblo typ men det var inte så skojs där och jag var trött så traskade iväg hem och upptäckte att Jimmie redan hade kommit hem så vi kollade lite Vänner innan vi gick och kojsade.

Update

yeah, här har jag suttit och skrivit så att fingrarna glödde och när jag skickar in uppgiften 5 minuter innan nästa lektion börjar så har jag glömt att infoga bilagan xD Ojoj, vad virrig man kan vara ibland, nu har jag slutat btw. Eller det är 2:ornas hästkunskap nu men den uppgiften har jag redan gjort klart, sedan är det körning men då skall jag ha möte och sedan var det tänkt att jag skulle vara med på 3:ornas hästkunskap men de skall ha prov så jag börjar inte där förens nästa vecka :)

Imorgon kommer jag hem vid 1 någongång, de har som Grans här att på fredagar slutar man vid 12 för att alla ska kunna ta sig hem. Vi har individuellt val på fredagar så för mig är det körtkorts teori som gäller.

Torsdag

Det var skojsigt att träffa mormor en sväng, hon hade med sig hembakt bröd från mutter och putter, ett brev från min lillkusin Moa och pengar från sig själv ^^
Så idag skall jag köpa smööör, så vi kan äta det baotagoda brödet!

Sitter i skolan nu, har precis haft stalltjänst med 3:orna. Det är lite annorlunda här så jag hinner inte med lika lätt som på Grans men snart trillar jag nog in i rutinerna. Har lite svårt att förstå läraren dock, han är tysk och bryter ganska mycket.
Nu har jag ett halvlångt hål så jag skall skriva klart om beteendestörningar!

Onsdag

Gosh, det är så mycket att hålla reda på just nu, känner mig helt bortkollrad.
Till imorgon skall jag iallfall göra instuderingsfrågorna till 2ornas hästkunskap + en uppgift om beteendestörningar (uppgift som jag fick idag) till 3ornas hästkunskap + fixa ihop min grupps material till ett kompendium till 2ornas hästkunskap. Som om det inte är nog ska jag traska ner till first hotel kring 24.00 today och möta mormor som ska langa över lite bröd från mutter och putter.

Bör jag nämna att jag är äckligt trött och hostar som en galning?

Imorgon är det en sjukt jobbig dag i skolan också, först stallskötsel med 3orna, sedan hästkunskap med 2orna, sedan körning om jag hinner, ska iväg på ett möte om schemat kl 13.00, sedan hästkunskap med 3orna, yesbox!
Ska egentligen jobba också men tänker sjukanmäla mig, pallar inte tlfn med den här jefla hostan.

Hum, har jag glömt något negativt? ......Yes, jag såg ut som ett psyko på skolfotot!

Update

Min bok kom idag!
Dock inte direkt hem men fick en avi så jag sprang ner på stan och hämtade ut den, passade även på att träffa Jimmies mamma och Triss en sväng för att lämna av posten. Aw, triss är så söööt och idag visade Mia en bild på deras nya kattunge som heter Metallica! Hur coolt är inte det? Den är också ybersöt så nu måste vi få tummen ur någondag och fara och hälsa på ^^

Usch, är verkligen sjukt trött, vill inte alls gå till jobbet. Jag fårstår inte vad som har hänt, det har väl aldrig varit direkt skoj att jobba men har aldrig känt såhär tidigare och suttit och försökt komma på anledningar för att inte behöva gå dit. Det är något med tvånget att sitta på samma ställe i 4 timmar utan att kunna gå ut och röka, eller småprata litegrann då och då eller ta en liten bensträckare.
Något som var så skönt med coopjobbet var att man fick röra på sig, synd att det var så sjukt tidigt och med dåligtppl, annars hade jag lätt valt det istället.

Tisdag

Jag tror att min kaktus har dött/håller på att dö, trodde ärligt talat aldrig att den skulle leva såhär länge. Min andra kolavippade efter max 3 månader. Funderar på att skaffa något annat än en kaktus nästa gång, fast iofs prövade jag det en gång och den dog också. Herregud, ingen av mina blommor har överlevt ett år xD Förmodligen inte ens ett halvår...

Över till roligare saker, jag är ledig idag! Det känns som att det fortfarande är för tidigt att vara uppe men jag kunde inte somna om när Jimmie gick till skolan. Så nu sitter jag och väntar på att posten ska komma, beställde en bok förra veckan och förhoppningsvis kommer den idag :D

Update

Vi hade även mentorsträff idag och jag har fått mitt nya schema!
Yeah, blev lite lätt förvånad när hon langade över 3 stycken olika scheman, men det är ett schema för 1, ett för 2an och ett för 3an. Så nu ska jag kombinera ihop dom på något sätt. En del lektioner krockar men det är okej att jag kommer försent till en utav dom och den andra behöver jag egentligen inte gå på lektionstid eftersom att det är projektarbete. Så nu behöver jag bara bestämma mig för vad jag ska ha för projekt så får jag en handledare och henne kan jag träffa på hål och sånt.

Har även fixat så att jag är ledig på tisdagar, fast där kommer jag att behöva jobba hemma rätt hårt. Det är lite knas med en del av kurserna som jag ska läsa med 1orna, en del har inte satt igång ännu och jag behöver börja med dom på direkten för att hinna klart på ett år så mest troligt kommer jag att få massa uppgifter som jag får göra hemma istället.

Ja gud ändå, det här kommer att bli ett sjukt tufft år när jag ska hinna med alla kurser men det är lätt värt det! Tänk att jag får ta studenten i år, fattar ni lyckan? Gushgosh, får helt enkelt prioritera läxor istället för böcker,serier och bara chill. Borde egentligen göra upp något slags schema för mig själv hemma där jag har läxtid och fritid, annars kommer det nog inte att funka för läxor är något som jag aldrig har prioriterat tidigare xD

En del kanske undrar över varför jag aldrig tjatar på Jimmie om att han måste anstränga sig mer i skolan, men sanningen är att jag är exakt likadan så det skulle vara sickt mycket dubbelmoral där. Det löser sig alltid på något sätt brukade vara mitt motto och nu försöker jag verkligen anstränga mig lite mer med skolan. Visst, jag har alltid haft rätt bra betyg men min närvaro ska vi inte prata om xD Menmen, efter nån csn-varning hit och dit har jag iallfall hållit mig hyfsat till skolan.

Haha, det var asnice på estet med skola24, där såg man i procent hur mycket frånvaro man hade per månad så när man såg att procenten var lite väl hög så gick man på några lektioner sedan kunde man chilla igen, shit pommes alltså, men nu ska det bli bättring!

Måndag

Godmorgon!
Haha, jag är helt slut, har varit vaken sen 6 för att katterna bestämde sig för att dra igång med lekar då xD Menmen, dom är ju så söta så man måste ju nästan förlåta dom. Har iallafall packat alla grejer nu så snart ska jag traska iväg till bussen. Dagens enda lektion är ridning men det är ju såklart värt det!

Update

Jag sitter och funderar litegrann över min födelsedag, om jag kanske skulle fara hem en sväng till jämtön då. Inte på själva födelsedagen då för det är en måndag, men helgen före eller efteråt. Det skulle vara skoj att träffa tha family och då drar dom förmodligen ihop ett släktkalas också så får jag träffa massa folk. Hum, det tål att tänkas på iallfall.

Det är rätt svårt för mig att bo såhär långt borta från mutter och putter, de har alltid funnits nära till hands och när jag saknade dom så var det bara att slänga sig på en buss eller ringa och tigga skjuts. Måste väl tillägga att den bussresan tog 1 timme, inte 8 som den gör nu. Att vara borta från släkten är också rätt jobbigt, vi har alltid en massa släkthäng och alla är så sjukt härliga! Ja gud ändå...

Hursomhelst så får jag träffa mormor till veckan iallfall. Hon ska hit med sitt jobb så förhoppningsvis hinner vi träffas en sväng också. Mamma ska skicka med hembakt bröd också, hon ringde idag för att kolla så att Jimmie inte är allergisk mot något annat än sesamfrön så att han också kan äta det ^^

Nu blev det massa deppsnack men jag måste tillägga att jag absolut inte ångrar flytten hit, det är förmodligen ett av de bästa besluten som jag har fattat i hela mitt liv.

Söndag

Hoppsan kerstin, har totalt glömt bort att uppdatera i helgen, har helt enkelt haft det för roligt!
I fredags var vi iallfall hos Emma och det var asnice :D Igårkväll stannade vi hemma och kollade på film istället <3 Sååå, kan dra en bättre update om det imorgon på någon utav de extremt långa håltimmarna som jag har.

Nu till mer spännande nyheter.
Me und Jimmie drar förmodligen till England i november/december! Vi är båda allmänt less just nu på att bara sitta här, skolan och jobb sånt så lite omväxling skulle ju vara nice. Ursprungsplanen var ju att fara till USA över julen men det är så sjuttsikens dyrt, så tills vi har råd att fara dit tar vi en minitripp till England och hälsar på Alex. Vi har hittat billiga flyg och tåg biljetter + att vi får bo hos Alex så det här blir sjukt billigt. Me happy!

Vi har inte satt ett exakt datum ännu dock för vi tänkte pricka in så att vi far hem igen samtidigt som Alex kommer hit så att det inte finns någon chans i världen att vi virrar bort oss på hemvägen. Men förmodligen slutet av november/början i december, då var det billiga biljetter också ^^

update

Damdidam, har hunnit med en del av instuderingsuppgifterna nu iallfall, men nu är det paus för att kolla på Vänner och gå ut och leka litegrann ^^

Btw så ska jag jobba ikväll och när jag kollade schemat såg jag att me und Jimmie hade 5 månaders dag igår <3

Torsdag

Bleh, är massa trött idag också.
Pallrade mig iallfall upp klockan 7 när väckarklockan ringde och blev på baotabra humör, gissa varför? Min älskling hade rullat massa cigg åt mig och lämnat en baotagullig lapp på ciggpaketet <3<3<3<3<3 Antagligen kunde jag ju inte motstå att krypa ner i sängen med honom igen då ^^

Haha, det finns såklart fler anledningar, läraren som vi har i alla lektioner idag är bortrest så det kändes inte riktigt värt att fara till skolan då när det i princip inte skulle finnas någonting att göra. Men nu ska jag iallfall ta itu med läxorna, har laddat upp med bra musik så då kanske det kan hålla mig fokuserad.

Updatex2

Aw, jag hade tänkt vara supereffektiv idag och både städa och hinna med att göra läxorna. Tror ni att något av det kan kryssas av från att-göra-listan? Nixpix.

Har varit så äckligt trött idag, både psykiskt och fysiskt, så jag har helt enkelt inte orkat. Det enda jag egentligen har gjort idag är att läsa känns det som, nog för att det har blivit en massa promenader också. Haha, som bevis på min trötthet har vi Jimmies skeptiska kommentar:

Jag: Går omkring som en zombie för att slutligen sjunka ner i soffan och dra världens gäspning
Jimmie: Tittar på klockan och utbrister skeptisk; Seriöst?! Visst vet du om att klockan bara är halv 8?

Det är då man känner sig som världens gamling som kämpar för att hålla sig vaken till nyheterna or something like that.

Update

Sa ju att det skulle bli en bra dag ;D

Strax efter att jag kommit hem från lunchen med Emma så ringde Mao och frågade om jag ville komma ner och chilla på torget. Så drog dit ett tag och det blev lite snack och kollandes i affärer, kom på att det var dags att ta tag i en redig hårfärg så vi spanade efter märket jag ville ha. Självklart så har alla affärer tagit bort det märket så fick ta en annan färg men det blev nästan bättre faktiskt ^^

Tack Maois för hårfärgningshjälpen!
www.garnstudio.com

Efter allt färgande var klart så drog me und Jimmie på ICA för att handla klorin xD Haha, det blev även lite mjölk och popcorn. Det var en mysig promenix, vi hann prata igenom massa framtidsplaner och allting verkar verkligen ordna sig ^^

Fick även ett akut-längtar-efter-dig samtal från mamma idag, aw <3 Hon berättade att mormor ska till härnösand nästa vecka med jobbet så jag ska försöka hinna träffa henne då! Måste fundera på om det är några grejer som jag behöver från jämtön så att hon kan ta med ^^

Onsdag

Trots att jag är ledig idag ställde jag faktiskt väckaren på 10 för att hinna till busskortssnubben. Han jobbar bara till 12, hur sjuttsiken ska man hinna hämta ett busskort om man går på en annan skola då? Ajja, det löste sig iallfall och jag fick ett busskort. Tack gode gud att jag flyttade ihop med Jimmie här annars hade jag tydligen inte fått gå skola här. Man får tydligen inte flytta utan föräldrarna för att byta skola typ men om man är sambo så funkar det iallfall.

Så nu behöver jag inte pröjsa en massa för bussen längre! Det här kommer nog också att bli en bra dag, alldelles strax ska jag dra ner till matsalen och äta lunch med emma :D

Tisdag

Herregudändå!
Det var en plåga att stiga upp i morse, hade glömt bort vilken jefla träningsvärk man får av ridningen. Och satan i gatan när jag försökte ta cykeln till jobbet, det gick helt enkelt inte att sitta ner! Måste börja träna så man slipper ha så här sjukt mycket värk.

Men annars har det varit en mysig dag, me und Jimmie har legat i soffan och kollat på Vänner och chillat. Jag har traskat omkring i oversize thsirt hela dagen på grund av den extrema värmen här inne, misstänker starkt att Jimmie har feber eftersom att alla fönsterna är stängda och kupevärmaren är på. Fick dock klä på mig för att se hyfsat respektabel ut på jobbet xD

Drog förbi lidl och köpte vit choklad för att ha någonting att mumsa på mellan alla tlfnsamtal. Det var en helt okej jobbdag faktiskt, fick en biobiljett också och lite godis ^^

Dagens enda dåliga grej är att mitt kort inte funkar, provade på olika auotmater och i affären men ickesanicke.

Måndag

Det här var lätt bästa skoldagen hittils!
Jag var med på ridningen för första gången, haha, jag trodde verkligen att det skulle gå åt helvete när jag inte fick en av "nybörjarhästarna" som de jag hade frågat tidigare sa att jag förmodligen skulle få. Då visar det sig att min mentor inte riktigt hade framfört till ridläraren vi hade idag att jag inte har ridit så mycket tidigare utan det fick hon veta nere på ridplan av mig som frågar hur sjuttsiken man använder dubbla tyglar xD

Men det gick faktiskt bra och när jag väl hade klurat ut hur hjälptyglarna fungerade gick det ännu bättre :D Var dock helt slut efteråt, kommer ha världens träningsvärk imorgon + att jag stannade kvar en timma efteråt och grejade med lite saker för att slippa behöva gå på min enda lektion imorgon.

Så nu är jag alltså ledig imorgon och på onsdag, yeah! Hade en lektion på båda de dagarna och den ena gjorde jag bort idag och den andra får jag jobba hemma, förstår ni lyckan? ^^

Söndag

Igårkväll var vi hos Emil.
Det var nice som sjuttsiken, vi spelade kort, tvspel och chillade biff ^^ Så det var en helmys kväll som avslutades på Bittens.

Lördag

Hum, igårkväll var roligt till en början men sen gick något snett och jag var sur på allt och alla typ.
Men idag tar vi nya tag med förhoppningen att humöret är på topp.

Fredag

Nu är det coopjobbet avslutat!
Kommer aldrig mer behöva kliva upp kl 05.00 för att ta mig lååångt bort och packa upp varor. Missförstå mig rätt nu, själva jobbet var helt okej, men saker runtomkring det var inte lika okej. Men nu är det iallfall klart så nu ska jag lägga allting bakom mig och vänta på lönen istället, haha.

Är äckligt trött och skulle egentligen behöva sova lite men tänkte vänta tills Jimmie drar till skolan, vi träffas ju nästan aldrig känns det som när båda går i skolan och jobbar, bäst att ta vara på den tid man har ^^ Fast den här veckan har varit mys <3

Tänkte btw prova på att göra gröt idag, köpte sylt igår för att ha någonting till eftersom att jag inte dricker mjölk. Haha, kanske ska berätta storyn om det? Det är många som undrar varför jag inte gör det. Kan ta det senare, ppl kommer!


Updatex2

Yeah, idag var jag riktigt smart och kirrade mat för hela helgen!
Fixade linssoppa i den största kastrullen som jag hittade och den blev baotagod, tur det för i helgen blir det nog inget matlagande med tanke på vilka fester som är i helgen. Det kommer att bli niiiice ^^
Så nu är det bara att värma på i micron och ääääta tills man spricker.

Me und Jimmie såg precis wolverine filmen, vi såg den ofärdiga versionen när den kom ut men den här var lite bättre, undra varför? Haha, men så mycket skillnad var det ändå inte, effekterna var inte riktigt på topp. Sen mitt i filmen ringer pappa och säger att jag ska köpa alger! Han och mamma satt och kollade på Du är vad du äter och tydligen så var en vegetarian med det här avsnittet. Då fick man reda på att vitamin B12 bara finns i kött och alger, så om man är veggo är det bara att knapra i sig lite alger. Lovade pappa att kolla upp om man kunde köpa det här nånstans men annars så skulle jag köpa kosttillskott istället. B12 är tydligen rätt viktigt och har man brist på det är man ofta trött hela tiden. Och det är precis vad jag är så jag ska nog springa ner på stan imorn och köpa alger eller kosttillskott ^^

På tal om stan så kom jag på att halv 2 ska jag möta Jimmies mamma och lämna post och hämta upp några grejer, ska försöka komma ihåg det. Måste ändå upp baotatidigt och jobba så det är ingen risk att jag försover mig iallfall.

Update

Ja gud ändå, jag sitter och bråkar med bloggdesignen men måste nog ta en paus nu.
Haha, har fått dit en tillfällig header nu iallfall i väntan på fler bilder, försökte fixa ihop en annan bild nyss men då är bilden bara beskuren i ett särskilt program och det märks inte i de andra programen. Gushgosh, så jag tar paus nu och läser en bok eller nånting istället xD

Torsdag

Yeah, vaknar upp halv 9 och är helpigg, det tyder på friskhetstecken! Haha, suck on that svininfluensan, mig hade du minsann inte ;D Tror att jag är i princip frisk idag men stannar ändå hemma resten av veckan. Är fortfarande matt i kroppen, sådär som man kan bli när man har legat i feber ett tag. Idag tänkte jag iallfall försöka vara lite duktig och städa och kanske gå ner på coop och handla.

Men först blir det att dricka te!

Update

Bleh, febern rullar fram och tillbaka, ena sekunden dör jag av värme och i nästa sekund håller jag på att frysa ihjäl. Men det går att uthärda iallfall, bara jag slipper huvudvärken så är det lugnt. Det blir nog ingen mer skola i veckan dock, vill inte riskera att inte kunna ta sig hem igen och behöva ligga däckad på en bänk. Inget telefonjobb heller imorgon men om jag har tur så kan jag gå på coopjobbet på fredag.

Angående coopgrejset så har det löst sig där. Fick inte tag i något nytt lösenord men de skulle fixa tidsrapporteringen åt mig och jag mailade mina kontouppgifter så det har fixat sig med lönen också. Nu blir det spännande att se hur mycket jag får, har ingen koll alls på det.

Till helgen ska jag iallfall ha blivit frisk för det verkar som att det kommer bli en asnice helg!

Onsdag

Igår var inte en bra dag.
Det gick bra på morgonen när vi hade clinic och kollade när hästlärarna red, men på vägen därifrån började jag få sjukt ont i huvudet. Ignorerade det och åt lunch, men till slut gick det inte riktigt att ignorera längre så jag ringde och sjukanmälde mig på resultatjobbet. Efter det gick allting bara utför, vi blev indelade i grupper för att baka men jag drog till skolsköterskan istället. Fick en alvedon och gick för att leta upp en mugg att skölja ner med men däckade i en soffa. Yesbox, då får jag såklart feber också. Ligger på en hård äcklig soffa i några timmar tills bussen kommer.

Väl hemma däckade jag i sängen och sov till ungefär 10. Med några små avbrott för att försöka få ner febern, det var exakt likadant som när jag fick åka in till akuten men den här gången visste jag ju vad som skulle hända så direkt när jag började andas fortare slängde jag av mig täcket och öppnade fönstret.
Maois var till baotastor hjälp också, hon fixade panodil och vatten och en blöt handduk <3

Idag är det mycket bättre, men tror att jag fortfarande har lite feber kvar och huvudvärken kommer och går så jag sjukanmälde mig för säkerhetsskull. Så idag blir det verkligen bara att chilla :)

RSS 2.0