Yeah!

Mina benvärmare kom till användning!
Ville ha svarta leggings men dom är lite korta så drog på benvärmarna över så nu funkar det. Förövrigt så blev det kjolen från igår under lång linne med 3 stora stjärnor på.

Ungefär som denna outfit fast blont hår, svarta leggings med benvärmare, inte knallrosa sockar och x antal kilo lättare xD


Torsdag

Well, gott nytt år ^^

Sitter fortfarande i mjukis xD Det var nödvändigt vid tacosätande och lagandet för på något vis hamnar alltid hälften på mig. Men det var gott iallfall! Nu är det dags att hitta en outfit för kvällen.

Angående dagens shopping

så var det lite fail upptäckte jag när jag provade kjolen.

Det är en vanlig svart basic som passar under allt typ, minsta storleken var S men de visade sig att den är baotastor! I affären såg den inte alls sådär lång ut heller, den går inte att dra upp för att få till längden för den är inte tillräckligt tajt i midjan. Det funkar lite halvt att vika ner den istället men då kan man inte ha någon kort tröja/linne/whatever över. Me sad :(

Men skjortan var baotanice! Kommer bli jättefin till ett par jeans : ) Benvärmarna kommer nog också bli bra så fort jag har klurat ut till vad som ska användas till xD Men dom var ju så billiga!

Dagens bästa!

Borde kanske starta en sådan kategori? xD

Skulle precis gå och lägga mig när Jimmie frågar om vi har allting till att göra glass i våran nya glassmaskin. Förra försöket misslyckades bigtime, men nu ställde vi oss i köket och hjälptes åt med allting. Jimmie kokade upp mjölk och fixade med maskinen medans jag vispade ihop äggulor och florsocker och nu har vi precis slängt i allt i maskinen och förhoppningvis blir det glass den här gången!

Därefter var det dags för disken och Jimmie börjar mumla något om family guy. Men en blick var det enda som behövdes för att han istället langade fram all disk till mig medans jag diskade :) Historisk händelse ppl!

Har kollat upp massa recept på internet nu för dom i boken suger så imorgon är det affären som gäller så kan det kaaanske bli glass till efterätt imorn efter tacosen ^^

Onsdag

Gick ner på stan för att köpa ppiller, kom hem med dem, en kjol, en skjorta, benvärmare osvosv.
Well, det var billigt iallfall ^^

Om ett tag blir det städning och välja ut nyårskläder, men nu blir det bokchill!

Update

Apoteket is tha shit! Dom har försjuttsiken öppet på nyår några timmar så det är chille nu, behöver inte bli en isbit! Inte förens imorn iaf men jag ska försöka göra någon värmedans or something så kanske snögudarna uppskattar det och tar det lite lugnt med kylan imorgon.

Då kanske man hinner med lite rea fyndande också :D

Tisdag

Okej, den senaste veckan har jag vaknat 16.00 - 17.00 varenda dag.
Inte skojsigt!

Igårkväll gick jag och la mig vid 12 men sen slog Jimmie på en film och undrade om jag ville se med han så vi kollade på den och kollade på lite annat och sen läste jag litegrann men då vaknade Samme och dom satte uppe hela natten och halv 10 i morse gick dom äntligen och la sig så att jag också fick sova litegrann xD

Idag tänkte jag handla på ICA men det är så jefla kallt och min cykel är överskottad, men förhoppningsvis så får jag sjuts med Jens senare som också ska och handla. Chillebiffen, ingen kyla tänkte jag tills jag kollar ppiller kartan som ligger framför mig och ser att den tar slut på fredag! Ska kolla apotekets öppettider nu och förhoppningsvis är det öppet imorgon annars får jag helt enkelt trotsa kylan och pallra mig dit nu.

Dagens bästa!

Jag står i köket och städar för fullt när Jimmie kommer intraskandes och kramar mig.
Jimmie: Varför städar du när det är våran kramtid?
Jag: Oj, när är våran kramtid?
Jimmie: Alltid!

Julisafton

Me und Jimmie drog som sagt iväg till Johnnys mamma för att fira julafton i deras stuga lååååångt ute i skogen. När vi kom dit bjöds det på en massa fika och julmust, åt min första lussebulla för i år där btw. Vi kollade på julfilmer och Kalle, vilket inte är så självklart för mig. Vanligtvis så skippar tha family Kalle och hittar på något annat skojsigt istället, typ äta ;D

Efter tvtittandet var det dagens höjdpunkt: MATEN! Haha, jag fick i mig 2 hemlagade köttbullar som faktiskt var riktigt goda och en liten skinkbit som jag dissikerade för att få bort alla senor och fett xD Vet inte riktigt vad grejen var egentligen men det kändes som att det inte riktigt fanns tillräckligt med mat till alla för på vägen hem så for vi runt i panik och letade ett öppet max/mcdonalds/korvkiosk/mack för att hitta någonting ätbart. Så det var en liten besvikelse men vi körde julbord hos Jimmies mamma i lördags och fick med oss en massa mat hem :D


God Jul!

Yeah, vaken baotatidigt, snart ska vi fara, är klar med allt förutom att få på mig kläderna xD

Panikishupdate

Jimmie vet om att han ska få en halsduk i julklapp så han undrade om han kunde få den nu när han skulle gå ut för att den han har är så kort(!), vad sjuttsiken är inte den jag har gjort, orkade ju inte sticka något mer på den xD Hum, han kanske kan få två stycken, om jag virkar en nu så borde det inte ta särskilt lång tid.

Update

Fick för mig att laga potatis och purjolök soppa nyss men det var inte lika gott som jag kom ihåg att det var. Linssoppa ska det vara ^^ Tänkte slänga mig i sängen och läsa nu och hoppas på att bli trött så att det inte blir så jobbigt att stiga upp tidigt imorgon. Halv 12 plockar dom upp oss här och innan dess är det dusch und shit som gäller.


Onsdag

Det blev en komisk dag på stan, haha.
Drog dit vid halv 2 or something för att ta ut pengar, men mötte Mia vid bankomaten och kom fram till att det var lika bra att stanna på stan tills hon hade rast och kunde helpa mig. Gick runt på dom få affärer som finns utan att hitta något spännande, traskade till Jens och hittade Menos, Lena och Magdalena som skulle dit och fika, drog tillbaka till stan.

Andra vändan på stan var den komiska xD Gick till Mia som skulle hjälpa mig vid halsduken, hon visade hur man gjorde och för att vara säker på att inte göra fel så ställde jag mig rätt och slätt utanför parkeringshuset för att göra klart den. Fick en hel del roade blickar och skratt åt mitt håll. När jag slutligen var klar med halsduken drog jag till hemköp för att handla och krockar in i Alex som hojtar stooopp!

Haha, fattade ingenting förens jag ser (avbrott i skrivandet för att stänga in mig i sovrummet medans Jimmie och Alex försöker slå in min julklapp xD) Jimmie stå halvt panikslagen för att gömma påsarna han håller i.

Nu väntar barnmat och chips!

Minijulish!

Yeah, drog iväg till Emma igårkväll med ett paket vispgrädde och en julklapp!
Haha, denna något udda kombination resulterade i chokladpudding med grädde stylat baotasnyggt i två glas och lite julklappsöppnande :D Och massa prat förstås ;)

Idag ställde både jag och Jimmie väckarklockan på 11 för att ta oss upp lite tidigare än vanligt. Detta trots att vi somnade vid 5 igår. = död michaela.
Men det blir nog bra, ska ner på stan om nån timme och träffa Jimmies mamma för att få lite help och sedan blir det nog att kolla runt lite på stan.

Tisdag

Det blev en heldag på stan idag.
Drog på bibblo först och upptäckte att serien jag läser tydligen tog slut med förra boken :( Hittade en annan bok som jag ska försöka läsa efter att julklapparna är klara.

Därefter blev det smyckesletande på stan men allting var så dyrt och sen så råkade jag hitta en leggingströja som skulle vara söt på julafton så jag köpte den istället xD Träffade Jimmie och grabbsen på Åhlens en snabbis också, kramades litegrann och sedan drog jag vidare för att äta på kinaresturangen, baotagott!

Hämtat ut ett paket från tha family också som innehöll julklappar till me und Jimmie :D

Julmat

Har ju sagt att det är dags att försöka äta köttismat på borta-middagar för att inte vara så besvärlig. Så i jul blir första julen med köttisjulbord hos Johnnys föräldrar, dom erbjöd sig att laga veggomiddag åt mig men jag ska verkligen försöka, har fått i mig kyckling tidigare så hoppas att det går bra nu också!

Update

Well, julklapparna är inte färdiga ännu >< Får se vad som händer inatt... Kanske att dom bli färdiga xD Gick och la mig vid 2 för att joina Jimmie men han vaknade då istället och kunde inte somna om och när han och gick upp vid 8 utan att ha somnat om igen så somnade jag bigtime, vi behöver verkligen en större säng! Och skönare kuddar. Vi kör med 2 täcken atm för att försöka sova lite bättre men icke. Imorn skall jag iallfall ner till expertbutiken och träffa Jimmies mamma, hon ska hjälpa mig med en julklapp. Ska försöka hinna klart med den tills dess. Då ska jag nog även försöka mig på bibblo och kinaresutrangen efter det, så sjukt sugen på resturangmat!

Måndag

Idag tänkte jag egentligen jobba men det får bli imorgon istället för idag ska banne mig alla julklappar göras färdigt! Ska försöka komma på vad det blir för klädsel till julafton också så de hinner tvättas osv osv. Me und Jimmie kom precis hem från stan efter lite julklappsshopping och mathandlande : ) Det var inte så skoj att plumsa i all snö och tydligen så var jag inte så skillad på det heller för det var bara jag som fick snö i skorna xD

Fredag

Igår var vi och bastade, det var nice som fan! Idag är det lite mariocart och sånt som gäller och en hel del youtube : )

Update

wäj

Torsdag

Orkade inte med någonting alls idag så kände att jag behövde bli lite pepp = Semlorna är klara!
Smakade en nyss och det var gott :D Ska låta dom kallna nu och sedan frysa in dom, grädden och mandelmassan står klara i kylen så då är det bara att micra upp och äta :D

Onsdag

Det blev ett tidigt jullov trots allt, sickiepickie.

Well, blev en rätt bra dag iallfall, efter att panodilen tagit knäcken på huvudvärken så tog jag itu med all disk... och städade badrummet... och vardagsrummet. Haha, blir så rastlös.

När det slutligen var fint och rent i köket insåg jag att det var dags att äta något annat än nudlar för en gångs skull, så jag slängde ihop en fiskgratäng. Haha, det var baotaskoj när jag stod och lagade den, tydligen så luktade den väldigt gott för helt plötsligt står Jimmie und Menos och hänger över axeln på mig med desperata blickar. Den måste ha varit god också för mer än halva formen försvann, men det finns 2 små bitar kvar, ska försöka snika till mig en utav dom imorgon : )

Blir alltid så pepp när köket är städat så imorgon ska jag dra iväg och handla lite ingredienser till SEMLOR! :D :D :D Ska ställa väckarklockan så att jag hinner fixa det innan jobbet.

Så här kan...

...det se ut på kastellgatan när me und Jimmie lämnar lappar till varandra.

Vi har ett block som vi skriver in hälsningar i och lämnar på varandras skrivbord.

Jag: Jobbar, älskar dig!
Jimmie samma dag: Dricker, älskar dig mer ^^


Bläupdate

Håller på att bli sjuk.
Har inte tänkt på det tidigare när jag har varit hemma och tagit det lugnt men när jag gick till jobbet idag så kände jag riktigt hur kroppen säckade ihop. Får se hur det känns imorgon, annars så blir det tidigt jullov.

Matupdate

Det är helt sjukt, jag har typ börjat missbruka broccoli och spenat!
Atm så har jag det till vad jag än gör i princip xD Nudlar, ris, bulgur, potatis osv. Men det är så sjukt lätt för man behöver bara slänga in det i micron och krydda lite. Mycket praktiskt när jag inte har orkat ta tag i disken på läääänge. Haha, någon som vill komma och diska hos oss i utbyte mot något?

Och det här med ätpinnar, helt plötsligt använder jag såna hela tiden, bara för att det är skojsigt. Ja gud ändå, vad händer med världen?

Update

Det känns inte riktigt lika roligt med snö nu när jag kom på att det är ganska långt att gå till jobbet xD
Menmen, det är bara att ta sig i kragen och plumsa iväg senare, tänkte försöka dra dit vid 5 så att det är lite ppl som svarar.

Tisdag

Wää, har såklart lyckats vända på dygnet igen, kommer bli äckligt jobbigt imorgon när det är dags för skola igen, men som tur är så är det ju bara skola onsdag och torsdag sen är det dags för jullov! :D

Har kollat lite på schemat som gäller efter lovet och jag har helt enkelt ingen aning om hur mina dagar kommer se ut då, allting är omgjort och jag vet inte vilka lektioner som gäller för mig. Ska ta mig ett snack med mentor imorgon och höra om hon vet något.

Det är massa snö idag!
Jimmie och Menos: NOOOOOOOOOOOOO!
Jag: Yeah!

...

Jag är fruktansvärt uttråkad atm.

Måndag

Chill dag hemma.
Ingen ridlektion = inga lektioner för Michaela = Soooooova!

Pallrade mig upp vid 2 för sakens skull, gick och handlade för hungerns skull och kollade på House för skrattets skull. Så har min dag sett ut.. nästan ;D Haha, Jimmie und Menos drog iväg till ICA för att köpa gotta, då ville ju jag såklart också ha det men jag är smaaaart. Dom traskade iväg i snöstorm och kyla medans jag helt enkelt frågade Jens om skjuts ^^ And thats how the cookie crumbles.

Nu ska jag förvånansvärt nog gå och kojsa, eller läsa en bok rättare sagt tills John Blund kommer.

Tekniskt sett måndag

Kan någon gissa vad vi gör atm?
Nej, det var väl det jag trodde ;p Jimmie und Menos satt och kollade always sunny in philade... och kom på den ybersmarta ideen att vi också skulle pröva på KITTEN MITTENS! (namn?) Haha, kattskor helt enkelt för att det inte skall låta när katterna går.

Jimmie kommer fram till mig med lite för gulligt smile när jag är på väg för att lägga mig och frågar lite oskyldigt: Hur lång tid skulle det ta för dig att virka en grej? - Vad för grej? -KITTEN MITTENS!
Haha, så det slutade med att jag virkade ihop 4 sådana, nu skall jag bara kolla hur det funkar på Alfons och sedan skall jag faktiskt gå och lägga mig på riktigt xD

Update

Idag är det chillebiffen som gäller.
Har precis fått i mig lite pulvermos och stekt ägg, gotti ^^ Grabbsen spelar monopol och har gjort det dom senaste timmarna, det är rätt sött för dom har valt svampbob tema! Till och med katterna tar det lugnt, Alfons ligger och sover i mitt knä medans de andra 2 ligger i soffan.

Nu blir det House som gäller resten av kvällen!









Söndag

Jag tror att igår var awesome :D

Början av kvällen var lite slekis och när Jimmie und Menos började spela monopol så drog jag ner till krogen istället. Där var det massa roligt ppl och musik. Här börjar det bli lite dimmigt men någongång under natten så drog vi iväg med Jens till någon lokal med bastu där vi bastade järnet! Haha, det var jävligt nice, är fortfarande helt avslappnad i kroppen sen det.

Jag hade för mig att det var boring och läskigt att basta men det var riktigt härligt. Och baotaroligt med vattenkrig und shit. Hursomhelst så var vi där rätt länge och kom hem vid 06.00. Vaknade upp för ett tag sen lite sådär halvdöd och vi har ingen bakismat hemma så jag måste pallra mig iväg till affären också. Är assugen på kinamat men tror inte att ekonomin tillåter det.

Lördag

Klev upp vid 1 när Jimmie und Menos gick till Ica för att handla, blev nästan lite orolig att dom hade blivit superbakis och låg och spydde i buskarna för det tog över en timme för dom att komma tillbaka! men dom hade bara blivit distraherade av ost och prövapåmat där borta och Jimmie kom hem med en chipspåse till mig!

Han känner mig helt enkelt ;p Efter det så låg jag och läste en massa och åt chips medans dom såg fantastic four, såg nyss den så det kändes inte riktigt värt. Peppade för kvällen och gå och se luciakröningen imorgon men pratade precis med Emma och den var försjuttsiken ikväll. Big fail på den fronten :(

Kommer ihåg när jag var med i kyrkokören i råneå och vi skulle sjunga på norrbottenslucians kröning i Luleå och Holia sjöng solo en vers. Jag kommer fortfarande ihåg hur hon sjöng den trots att hon var missnöjd efteråt. Holia I miss you! Men det var en riktigt roligt upplevelse :)

Updatex2

Tvätten från ena maskinen blev jätteskum, de kläderna luktar baotakonstigt medans de från den andra maskinen luktar tvättmedel som vanligt. Hum, så om det är någon som luktar konstigt ikväll så är det förmodligen jag för självklart så var alla mina kläder i den maskinen xD

Har varit och handlat och träffat på Jens, Menos och Maois en sväng också :) Det blev chips såklart så var förbi bibblo en sväng och lånade en bok också. Har börjat på en ny fantasyserie som handlar om shannaras ättlingar. Hyfsat intressant men inte en av de bästa jag läste, men det är några böcker kvar så man vet aldrig om åsikten förändras.

När det gäller böcker så är min smak totalt blandad, ena veckan kan det vara fantasy som gäller, nästa självbiografier och såvidare. Det enda jag aldrig har fastnat för är sifi böcker, försökte mig på liftarens guide till galaxen men det failade totalt. Men hursomhelst så brukar jag ofta söka upp serier eftersom att bara en bok går så otroligt fort att läsa ut.

Raija och Isfolket är de absolut bästa serierna jag vet om. De är typ 40 resp 47 böcker i de serierna men de är så lättlästa så det går fort iallfall. Min faster hade både serierna förut men idiotisk som jag var under den "besvärliga tonårstiden" så lyckades jag vara spydig åt henne i telefonen så hon slängde dom istället för att ge dom till mig :( Fattar ni sorgen, det är asdyrt att få ihop till alla böckerna.

Update

Hör och häpna, jag är fortfarande vaken!
Försökte sova en stund i soffan till maskinerna var klara men då hoppade alla katter upp och skulle gosa så det blev inte så mycket sovande.

Dock så var bara en av maskinerna klara så ska strax gå ner och kolla om den är färdig. På tal om tvätt så är det lite slekt i vårat hus atm, det är batoamånga som låter tvätten hänga över natten i torkrummet eller springer upp astidigt och tvättar innan första tvättiden och låter även den tvätten hänga kvar i torkrummet. Oftast så brukar dom komma nedspringandes i sista minuten och ta bort den men inte idag. Har precis spenderat sisådär en kvart med att ta ner någon annans tvätt.

Fredag

Wakiwaki!
Jag kan stolt meddela att jag klev upp några minuter innan klockan ringde vid 7 och har fyllt två tvättmaskiner. Nästa projekt är att vika ihop alla kläder i sovrummet och få in dom i garderoben men det lär inte hända på ett tag för Jimmie ligger fortfarande och sover. Funderar starkt på att lägga mig på soffan och sova ett tag tills det är dags att gå och hänga upp kläderna i tvättstugan.

Update

Naw, jag insåg att det inte var värt att gå till jobbet förens vid 5, det är ju ändå ingen som svarar innan det ^^

Sitter och kollar på Kira och Alfons som sitter vid matskålen och äter. Deras teknik är lite lustig, det funkar tydligen inte att äta direkt ur skålen, nono, dom tar tassen och puttar ut massa på mattan istället och äter det därifrån istället xD

8 Månader <3

Igår började min mobil pipa och lysa helt random för inte sjuttsiken hade jag ställt alarmet iallfall. Fattade inte vad det var förens på kvällen när vi hade gått och lagt oss. Me und Jimmie hade ju 8 månaders dag <3

Torsdag

Det var så sjukt kallt inatt så jag klev upp och hämtade 2 filtar från soffan och hade dom + täcket. Uschelibush, får börja ta med kupevärmaren till sovrummet xD

Nu har jag precis varit och bokat tvättid och skall snart dra iväg till jobbet.
Hoppades på att det skulle finnas någon tid på eftermiddagen idag men icke sa nicke så det blev 07.00-14.00 imorgon xD Får ta en powernap efter det så att kvällen orkas med.

Update

Idag efter jobbet gick jag förbi Ica och köpta ätpinnar! Haha, Jag försöker verkligen lära mig att äta med dom men det är så sjukt svårt. Det är tur att jag har Mao och Menos som kan visa mig ^^

Jobbandet gick faktiskt hyfsat idag, var bara 2 timmar men fick iväg 5 avtal. Fick en del frågor om mobiler också som jag lyckades finta bort xD Eller inte få dom att försvinna såklart men dom märkte aldrig att jag inte kunde ett skit om allt dom pratade om, sa att jag skulle kolla upp priser och utkomstdatum och under tidens får man ju reda på vad sjuttsiken det handlar om för telefon ;D


Onsdag

Yeah, jag hade lätt kunnat sova några timmar till men Jimmie tyckte att det var dags att gå upp nu så han väckte mig också xD Ska se några avsnitt House och sticka på halsduken, försöka göra lite ekologi och sedan dra och jobba :)

Update

Det blev inget outfit shoppande idag, kom fram till att göra klart julklapparna är viktigare så jag drog till Ica och köpta garn istället. Rött och svart, ska försöka mig på att STICKA en halsduk xD Jag är väldigt nyfiken på hur resultat kommer att bli, det här blir mitt andra försök till sticka något annars så är det alltid virkning som gäller. Har redan haft en del problem med färgbyten und shit + att jag inte har någon aning om vilket sticksätt jag använder mig av. Kollade lite snabbt på en stickskola på internet nyss och insåg att ingen av de sätten är de jag använt mig av xD

Ska iallfall få hjälp av Jimmies mamma när det är dags att maska av/fästa ihop shiten för det är över min förståndsförmåga!

Tisdag

Helgen var nice :)
Igår var också rätt nice.

Haha, jag är mästaren på att beskriva i detalj! Nä men det har mest varit tvspelskvällar med massa nice ppl så ^^

Nu sitter jag halvt påklädd och funderar på hur jag ska fördriva tiden fram till 5. Då är det jobb som gäller men tills dess funderar jag på att dra ner till stan och kolla om det finns någon snygg juloutfit på rea. Fast det känns frestande att bara slänga sig i soffan och läsa hela dagen också, har fortfarande ont i huvudet och nacken sen igår.

På slutet av ridlektionen igår medans alla höll på att skritta av på långa tyglar och ta på sig jackor und shit igen så blev en av hästarna rädd för något. Hästen hoppade till och skrämde alla andra hästar som stack åt alla de håll. Jag satt med ryggen mot den skrämda hästen och fattade ingenting förens hästen som jag red på plötsligt drar iväg i galopp tvärs över ridhuset, det gick inte riktigt att få stopp på vanligt sätt så jag fick tag i en av tyglarna och styrde in honom mot väggen istället.

Det funkade och allting gick baotasnabbt. Ingen som gjorde direkt illa sig eller så ^^ Men när min häst drog iväg så snärtade mitt huvud bakåt så det var huvudvärken of doom som gällde igår.



Jag är btw ledig resten av veckan nu! 1:orna och 2:orna har nå projekt på G som dom ska jobba med hela onsdag och torsdag vilket betyder inställda lektioner för mig också :D

Lördag

Snön ligger fortfarande kvar! :D
Även fast det regnade en massa igår, hoppas att det snöar idag istället.

Update

Gosh, jag är så arg.
Bara för att jag ser ut att vara yngre än jag är har fan ingen rätt att rycka tag i mig och slänga fram mig för vakterna och skälla ut mig för att jag tydligen skall vara där minderårig.

Idag var det en äldre snubbe, mkt mkt äldre snubbe som tydligen var aspackad och inte fick komma in som ryckte åt sig mig och slängde fram mig till vakterna. Jimmie tog tag i mig och bad mig lugnt vända mig om och langade fram en cigg till mig, stod och rökte som fan till polisen kom och hämtade gamlingen.

Sedan efter att vi hade varit inne ett tag vinkade vakterna till sig mig och frågade om min sida av storyn för dom såg ju hur gamlingen slet tag i mig. Men jag sa som det var att han som tur bara fick tag i tröjan och ingen egentligen skada skedd förutom att jag var ganska arg eftersom att det där händer så pass ofta. Dom sa att dom förstod och skulle förmedla det vidare till polisen som hämtade upp snubben.

Jag förstår inte, ska jag behöva legga mig till varenda snubbe eller? Alla som inte kommer in när jag står där ute tar tag i mig och använder mig som exempel, jag är försjuttsiken 19 år. Jag har rätt att vara på krogen och dom har ingen rätt att anklaga mig.

Menmen, det gick ju bra den här gången, väntar bara på att någon skall snöra ner mig på backen där och säga att jag fan ska visa leg innan jag för resa mig.

Annars så har kvällen varit ganska bra, men krogen var rätt trist idag, speciellt efter den insidenten så me und Jimmie drog hem ^^

Mitt humör tar verkligen över ibland, ville bara ta fram legget och trycka upp det i fejjan på snubben och be han dra åt helvete men som tur är så har Jimmie lär sig det och lyckas alltid lugna ner mig. Tur för mig xD

Städ-update!

Det börjar se hyfsat respektabelt ut här inne nu, har fixat kattlådan, bytt ut alla sopkorgar, gått ut med alla sopor osvosv. Skämdes lite halvt när jag mötte grannen i trapphuset och hade ca 8 vinboxar i händerna and all over the place. Blev less på att sitta och skyffla bajs i kattlådan också så jag tog med den ner till soptunnorna och hällde i allt på direkten xD

Nu ska jag bara skura och diska!

Update

Well, det blev tydligen inget jobbande idag, Jimmie sov som en snigel så jag passade på att vara lite effektiv här hemma istället. I posten imorse fick vi en avi från posten också så medans Jimmie sussade vidare gick jag och hämtade ut det och handlade litegranna.

Det konstiga med avin var att det stod både mitt och Jimmies namn. Gissa vad det var?! Chokladkalendrar till me und Jimmie + lite julpynt som katterna inte skulle kunna förstöra. Från mutter och putter :D :D :D Haha, pratade med mamma för någondag sedan om att det var svårt att julpynta med alla katter så hon gick och köpte lite grejs som man kan klista på kylskåpet och fönstrena istället!

Aw, ni skulle ha sett Jimmies plågade min för han är tväremot julpynt men idag upptäckte han juldukarna som jag satt ut och med världens min utbrister han: Okeeeej, sätt tomten på julskåpet och det andra på fönstret, men inget mer, iiiiiiiinget mer. Haha ;D

Vi har ingen julgran här inne men det står iallfall en ute på gården som tillochmed Jimmie gillar och han verkade tycka om chokladkalendern ^^ <3<3<3<3<3

Hum, mamma skickade med ett brev också om att vi måste ju hålla på traditionerna även fast jag är så långt borta.. Undrar om hon kommer skicka en chokladtomte på julafton då och en karta över vars jag skall hitta den och morgonjulklappen? xD

Ja gud ändå, nästa jul måste jag nästan fira hemma hos tha family ^^

Fredag

Vaknade i morse av att posten trillade ner på alla skräppåsar så det bara dånade i hel lägenheten. Haha, inte riktigt kanske men högt lät det iallfall. Fick ett brev från skolan och när jag hade halvt öppnade det såg jag att pappret där i var illrött, shit pommes tänkte jag, där rök studiebidraget. Men icke sa nicke, det var bara en inbjudan till julmarknaden och något spex. Skall dock inte gå på dem, det ena är på helgen och det andra är på kvällstid så jag tar mig varken dit eller hem.

Blev iallfall sjukt glad av att vakna upp till städad mysig lägenhet + att nytt avsnitt av Bones har kommit ut :D

Updatex2

Sådärja, det blev lite sent så hann inte dammsuga och skura.
Så imorgon ska jag ta itu med det sista, dvs ovanstående + disken. Och gå ut med alla skräppåsar och vinboxar, atm så står dom samlade vid dörren xD Det är så kallt ute..

Har iallfall fått upp lite juldukar under alla blommor och satt fram ett fint ljus på vardagsrumsbordet, äsch så svårt att beskriva, ni får komma hit och kolla helt enkelt ^^

Angående kylan så fick jag en kommentar idag när jag satt på lektion fullt påpälsad med jacka, mössa, halsduk och vantar. Det var min lärare som sa att jag borde ju vara van vid mycket värre än såhära. Vadå, blir det inte kallt här eller? Det enda jag har tänkt på är att kylan är annorlunda här, den är råare på något sätt.

Fast det är lite mysigt när det är så kallt, för ikväll ska jag krypa ner i våran nybäddade säng och sno värme av Jimmie <3

Update

Passade på att göra ett prov idag också trots allt ickepluggande till det. Men det funkade, fick VG iallfall. Märkte medans jag skrev provet att jag måste ställa om pluggandet till nya lärare, är fortf inställd på granslärarna och vilka frågor dom skulle ha med så det blev en hel del överraskningar idag.

Är just nu mitt i en städpaus, försöker få in lite jul i lägenheten men det funkar inte riktigt, har iallfall satt ut några små juldukar xD

Torsdag

Igår var tröttis dag, fast skojis dag också för Mao var på min skola :D Det var mys <3
Drog hem och upptäckte att Jimmie och Menos spelade monopol på datorn och att Jimmie väntade på mig så att vi kunde dra och jobba. Dock så tog det ett tag innan vi drog oss dit, monopol tar ju en stund att spela ;p

På jobbet så var det massa ppl O_o Det var läskigt och me und Jimmie blev tvugna att sitta i samma rum då. Bigtime nono, så det slutade med att jimmie kuverterade och jag aktiverade kontakter istället för att ringa ^^ Vi utnyttjade lite ppl som var på mötet och fick skjuts hem vid 9.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska egentligen ha lektion nu men känner mig baotakonstig i kroppen så jag sitter på bibblo nu och ska snart sätta mig i mjukisfotöljen och försöka sova litegrann. Det känns nästan som att jag håller på att bli sjuk igen >< Men de andra lektionerna skall jag iallfall gå på, de är teoretiska så då gör det inte så mycket att man mår lite slekt.

Onsdag

Ja gud ändå, det var riktigt svårt att ta sig upp ur sängen imorse.
Det blev lite halvsent igår, även fast vi gick och la oss tidigt. Mys och prat och dsmusikgrejs var lite viktigare än att sova. Men jag tog mig upp! Även fast det var nära att jag stannade kvar när det var dags att krama Jimmie hejdåis xD

Men nuuu, är det faktiskt dags för lektion.

Updatex2

Imorgon ska jag försöka pallra mig iväg till skolan och få lite lektioner och läxor avklarade! Efter det så blir det kanske jobb en snabbis om Jimmie inte redan vart där på dagen. Det är så mörkt och trist att gå dit själv på kvällarna, men jag ska iallafall dit på fredag på dagen en stund : ) Om det inte blir något jobbande imorgon ska jag nog försöka städa upp i lägenheten och försöka få till någon julstämning.

Våra katter är ju lite halvgalna och tror att allting är leksaker så adventsljusstake eller gran blir det nog inte, får försöka införskaffa en julstjärna som man kan hänga upp istället : ) Men vi har iallfall lite juliga dukar som går att användas.

Update

Yeah, nu ska me und Jimmie kolla Saw 6 och äta världens krångligaste pizzabeställning :D

Tisdag

Me happy!

RSS 2.0