update.

Vi har 2 hästar nu :D
Jänta är så sjukt fin och hon var sjukt härlig att rida <3 Egentligen så heter hon Lorry Jenta, hon är norsk men här hos oss heter hon Jänta ist :)  Både Viking och hon har fått flytta över till vårat egna bete så nu håller dom på att bli kompisar.

Det var tänkt att jag skulle ge en update om förra veckans händelser men jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde.
En dag var jag med Erik iaf, vi var och hälsade på hemma hos mig i torpet och var litegrann hos Tobbe, en dag var jag på stan själv och köpte en baotasöt blå klänning :) ochsådär bara vanliga saker de andra dagarna :)

Idag (tisdag 29/7) har jag iaf var sjukt effektiv! Jag vaknade kring 11 och gick och bokade tvättstuga, hade turen att få en samma dag en timme senare, så jag åt frukost , packade klädpåsar och kl 12 drog jag ner till tvättstugan igen. Väl tillbaks kom jag på att det var dags att städa, så jag fixade bokhyllan, sorterade alla böckerna, lindade upp alla svennes kablar, satte alla afficher raka, bäddade om i sängen, städade toan och dammsög alltihop´n. Det känns mycket bättre där nu :)
Nu är det bara tvätten kvar och klockan 3 ska jag vara barnvakt åt Alvin en timme och ikväll ska vi nog och kolla till hästarna :)

Häst :D

På fredag drar vi iväg till jämtland och hämtar hästen :D
Hon heter Jänta och är en nordsvensk ^_________^
Så på fredag far vi dit alltså, sover där en natt, och kommer hem på lördag kväll. Hon ska få stå i stallet första natten men på söndag så flyttar vi både henne och Viking till våran egna beteshage :)

Idag så var jag på stan och köpte sulor, grimskaft och en baotasöt klänning . Jag hoppas att det är sol imorgon så jag kan ha den :D Imorgon ska jag btw vara med ärki, vi ska våldgästa tobbe och se ice age 1 och 2 :)

Allting är bra helt enkelt + att darlo far tillsammans med oss till jämtland istället för ensam på torsdag så jag hinner träffa honom en hel dag längre <3

Yeah.

Är back in town.
Helgen i torpet var skönt , i fredags kom Moa och Filip dit och skulle sova, det var lite småjobbigt för dom är ju så sjukt aktiva, men jag läste lite Bamsesagor för dom och sen behövde jag egentligen inte göra så mycket mer. På lördagen så kom mormor och linda, dom hade med sig palt, så vi käkade palt och sedan tog dom med Moa och Filip hem. Resten av lördagen var chillebiff, jag såg Soldat Kelly och käkade chips, följde med på cykel när pappa åkte inlines, och sedan var det tänkt att det skulle bli middag men då fick vi gäster så vi käkade glass och hallon istället så det blev inte middag förens 22.00. Efter det var jag dödstrött så det blev sängen direkt! Jag ska fixa ett kort på mitt rum någongång, det har blivit jättemysigt nu när allting är i ordning, och min nya blommlampa är uppsatt :D
I söndags var det jättefint väder så vi var ute nästan hela dagen, jag satt ute och kammade zibbe, fast det var så varmt så vi fick bygga ett solskydd åt honom. Det var dock sjukt mycket flygfän där så flugsmällan var min bästa vän under helgen. Det fick mig också att inse att mitt flygfä problem inte kommer lösas av sig själv, så jag har mejlat till någon som håller på med kognitiv beteendeterapi här i luleå. Förhoppningsvis så kan det hjälpa. Jag och mamma var på loppis också, först i rörbäck och sedan i Jämtön , det var skoj :D Sedan var det tacos till middag och sen tillbaka in till stan igen.
Det var roligt att träffa darlo igen <3

Idag så har jag tvättid och så ska jag försöka städa litegrann :)

Mjao :)

Helgen var nice :) Det var sjukt skönt med sovmorgon och det var sjukt skönt att inte behöva städa hela dagen :D
I lördags så var jag på fest hos Erik, han fyllde år i fredags :) Där var det baotanice, fick skjuts dit av tobbe som var chafför. Tillbaka vägen var dock inte lika rolig, jag satt i mitten mellan två packade snubbar som spillde öl på mig, menmen, det gick ju bra iaf -s-

Idag, söndag, så tog jag sovmorgon igen och sedan hängde jag med svennes päron på dollarstore och köpte kexchoklad :) När vi kom hem igen så käkade jag chips och sedan slocknade jag och vaknade inte förens vid halv 6 O_o Det var sjukt skönt att sova  :D Nu har jag precis kammat, rakat, badat och friserat Leona så nu är jag helt slut igen.

Imorgon är det dags för jobb igen, och efter det ska jag dra till Tobbe som fyller år och käka tårta :D

Det eviga sökandet efter en häst :)

Vi håller på att leta häst :D
Vi skulle ju få Fröken, men en dag så ringde dom och sa att dom hade sålt henne till hennes fodervärd istället. Utan att förvarna oss på minsta vis ><
Menmen, det är roligt att leta häst, i helgen var vi och kollade på ett kallblodssto i Persön, hon var batofin. Men favvohästen just nu är en hingst utanför sundsvall, vi har snackat med ägaren och vi ska höra av oss igen nästa vecka. madelene, ninas kompis, håller också på att spana in hästar åt oss. Det är jättespännande :D

ISS jobbet går bra :) jag har börjar cykla dit så att jag kan börja klockan 6 och sluta tidigare , det är chillebiff. Så nu är det jobb i 2 veckor och sedan drar jag och darlo till jämtland, han till sin släkt och jag till madelene och hennes stall :D

:)

Imorgon kommer darlo hem <3

Onsdag

Jag kom in på Grans :D

Inatt sov jag för första gången ensam hemma hos Svenne. Men det visade sig tidigt att jag inte var helt ensam, den elaka spindeln som jag lät bli att döda tidigare på kvällen hade bestämt sig för att jag var ett lätt byte. Men jag vaknade i tid, när den hade avancerat till min del av rummet och var 10 cm från mitt huvud så gick mitt spindelsinne igång och olyckan kunde avvärjas. Tyvärr så var det bara en av oss som kom levande ur striden.
Någon gång under natten har jag släppt in Leona också, hon låg klistrad mot min rygg när jag vaknade i morse. Själva uppvaknandet var en rolig historia, Leona har öroninflammation så hon ska få droppar morgon och kväll. Och eftersom att Leona låg i min säng så smög Mattias in och försökte hämta henne utan att väcka mig, men hade hade förstås Alvin med sig som gallskrek av glädje över att hitta både mig och Leona. Menmen, det var ändå dags att stiga upp.

Det har varit en effektiv morgon, jag har redan hunnit vara och hämta in posten från våran gamla lägenhet och hämtat in posten åt Paula och Markus. + att jag hann på affären.
Så nu ska jag fortsätta att se Project Runway på Svennes älskade laptop ;)



Eftermiddagen med Alvin gick bra :) När Nina kom hem så for vi och kollade Viking också, han står på bete nu med massa andra hästar så när jag gick in till honom i hagen idag så var jag omringad av massa hästar, vilket jag egentligen inte tänkte på så mycket förens den största hästen från stallet smyger sig upp bakom mig och lägger sitt baotahuvud på min axel -s- Menmen, allting gick bra och det var skoj att träffa hästar :)

Imorgon blir det en tidig morgon. Klockan 7 skall jag vara på ISS kontor i stan där dom ska skjutsa ut mig till en skola där jag ska städa. Jag börjar inte förens nästa vecka men jag ska få hänga med kvinnan som jag ska vikariera för för att lära mig vad jag ska göra och inte göra :)
Efter det ska jag på bibblo och lämna igen, mina, svennes och ninas böcker.

Jag far till torpet imorgon och blir borta till på söndag mest troligt. Fast vi får internet där till helgen så ;p

Tisdag

Imorse for darlo till sthlm på läger, fast han kommer hem på söndag eller måndag så det är chillt iaf :)
Jag har precis städat litegrann i vårat rum så nu är det jättemysigt, fast jag fick tillfälligt ta bort mattan, Alvin ska promt vara här inne med sin gåstol och den fastnar i mattan så..
Jag ska kolla hur mycket pengar jag har kvar sen och om det är hyfsat mycket så ska jag köpa ett nytt duschdraperi och en sån där hylla med galge som man bara krokar fast i duschstången.
I eftermiddag så ska jag vara barnvakt åt Alvin igen, + laga mat, jag tänkte satsa på någon slags grönsaksgratäng :)

RSS 2.0