:D

Nu är alla grejer inkopplade inklusive internet så nu sitter jag och jossan och nördar vid varsin dator ;D
Tack putter för att du hjälpte till med allt <3

Nu..

..är jag stolt ägare av ett databord, en plattskärm, en dator, ett skrivbord och en mus!
Putter är på väg hit med det i skrivande stund. Haha, det ska bli intressant att se om det får plats här inne men det löser sig nog på något sätt.

Har nu betat av ännu ett disklass. Nu är det nästan slut, behöver nog bara köra en omgång till så är det kirrat ;)

Köpte lite kläder igår :)









Datorish

Putter kommer förbi senare med ett databord + datorn och förhoppningsvis en plattskärm :)

Lördag

Bawawaw.
Idag ska jag fortsätta med disken. Jossan kommer hem kring 6 någongång så mitt mål är att disken ska vara klar tills dess ;)

Mobilhelvete!

Min rosa mobil suger atm.
Jag var och hämtade den idag, den har varit borta på lagning rätt länge. Och se på fan, den funkar fortfarande inte, är så sjukt pissed! GAH! Måste alltså gå och lämna in den imorgon igen.

Fredag

Min älskling är tillbaka! Var och hämtade ut den idag hos telia :D
Så från och med nu är tegelstenen utbytt mot min roooosa mobil istället.

Passade även på att shoppa lite när jag väl var på stan, det blev 3 tröjor som var på rea. Nu har jag precis tagit itu litegrann med disken. Det är fortfarande världens berg kvar men var tvungen att ta paus pga russinfingrar + att jag ska gå ut med Nova. Är ju som sagt hundvakt tills imorgon :)

Ikväll blir nog chillkväll hemma, efter promenaden ska jag gå till affären och köpa något att äta till middag + chips och nötter.

Torsdag

Aw, har en lektion idag så det känns sjukt jobbigt att pallra sig iväg till skolan. Fast iofs så kan jag gå dit och snika lunch också :D Haha, vi har lite matbrist i lägenheten atm men snart kommer studiebidraget så då blir det refill.

Nåja, måste hoppa i duschen nu då om jag ska hinna till lunchen, måste ut en sväng med Nova också :) På tal om Nova så kommer svenne hit på lovet och då ska vi kanske vara hundvakt en dag när Josefin ska bort :) Spännande!


Onsdag

Bilder från engelska lektionen i stallet



Även idag var det lektioner i stallet. Min grupp hade ridning och praktiskt, jag fick rida Aicha och det gick baotabra :) Den praktiskt lektionen var mindre rolig men det funkade. Jag och Emma pälsade på oss i skoteroveraller och gick ut i hagarna och plockade plast som blivit kvar från höbalarna.

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan ta itu med disken!

Semlor!

Idag fick vi semlor på skolan, sjukt gott!

Tidigare hade vi i uppgift att lära oss hästens delar, både på svenska och på engelska. Idag fick vi omsätta teori till praktik så vi fick massa fingerfärg och sedan skulle vi rita ut kroppsdelarna på hästen. Det var sjukt roligt, bilder kommer förmodligen senare :)

Nu har jag precis varit ute med Nova, vi tränade fot och det gick riktigt bra. Stanna var det värre med, vi tränade det när en tant åkte förbi med spark men då började Nova vifta på svansen och ville gå fram och hälsa istället, men hon lyssnade direkt när jag sa åt henne så det var ju bra iallafall :)

Advokaterna

Angående Arbetslivs uppgiften så ändrade jag och Josefin till psykisk mobbning istället och där vet vi precis vilken händelse vi ska ta.

Det är advokaterna på tv nu och dom är som roliga ;)


Update

Snart har jag dagens första och enda lektion; Arbetsliv Naturbruk.
Vi har fått i upgift att skriva om fysisk mobbning utifrån en händelse, men jag hittar ingen händelse någonstans. Försöker på BRIS hemsida just nu men den laggar som fan. Lägger ner det nu och fortsätter på skolan.

Det blev nudlar till lunch och en promenad med Nova, hon var som pigg :) Men det går bättre och bättre för varje promenad vi tar. Vi brukar träna litegrann på fot och stanna när vi promenerar och även det går bättre och bättre.

Snart är det dags för sportlov och jag hoppas att darlo kommer hit då. Själv så jobbar jag så jag har ingen möjlighet att fara någonstans då.

Måndag

Gud ändå, jag är helt mör i hela kroppen sedan festen.
Idag var det skönt med sovmorgon, kunde sova vidare ett tag även efter att Jossan gått. Nova kommer in i sovrummet då och gnyr för att J har gått men idag gjorde hon inte det. Behövde bara säga åt henne en gång, duktiga Nova :)

Igårkväll var vi rätt slitna. Av någon underlig anledning sov vi inte särskilt länge utan vi klev upp vid 10 och diskade, dammsög och skurade. Kring 12 dök några från Huset upp och hälsade på men vid 2 var alla ute ur lägenheten. Då fanns det tid att relaxa så jag somnade på soffan ;)

Till middag åt vi pyttipanna med stekt ägg och det var sjukt flottigt och sjukt gott! Haha. Efter middagen inväntade vi Beck som vi hade planerat att se. 15 minuter innan det började fick vi något ryck och bestämde oss för att baka chokladkakor, vispa grädde och göra varm choklad. Det blev baotagott!

Söndag

Inflyttningsfesten går inte att beskriva med ord. Det var så jävla roligt!
Kolla bilddagboken för bilder :)

Idag blir en slö dag. Till middag blir det pyttipanna med stekt ägg och sedan sooooova.


Lördag

Samme, Viken och Benne kom igår kväll.
Mutter och putter skickade med lite mat så dom smaskade varmkorv med bröd medans jag åt nudlar :) Haha, vi brukar inte leva på nudlar men klockan var typ 9 så vi orkade inte riktigt anstränga oss mer än så.

Nu har alla vaknat och ätit frukost. Jag och Jossan kom på att alla måste ducha idag så vi letade upp 3 rosa småhanddukar som dom har fått låna ;)

Fredag

Ledig från skolan idag, så idag fick jag min efterlängtade sovmorgon!
Det var trångt i min säng imorse, Nova ville upp i Jossans säng på morgonen och när hon sa "Gå och lägg dig!" så hoppade Nova upp i min säng istället. Men det blev varmt och skönt iallfall även om vi låg packade som sardiner.

Idag kommer Viken, Samme och Benne hit. De ska sova här inatt för imorgon är det dags för inflyttningsfest!
Så idag är det storstädning som gäller :)

Sockerkaka!

Där kring 10 nångång fick jag ett ryck och ställde mig och bakade sockerkaka.
Den blev baotagod!
Så jag och Jossan har nyss ätit sockerkaka och druckit te :)
Nu saknar jag darlo extra mycket för vi brukar också baka sockerkakor och sitta och mysa <3


Dagens..

..dåliga kroppsdel: KNÄNA!
Det började gorma igårkväll. På natten kunde jag inte ligga som vanligt på grund av att det gjorde muppont i ena knät och idag på promenaden till skolan började även det andra knät gorma. Traskade in till skolsköterskan som kände och klämde och påpekade att det knastrar när knäskålen rörs. Fick några övningar jag skulle börja göra varje kväll så att det inte ska bli sämre.


Anticimex

Nu har dom varit här. Förra gången fick vi en myrdosa som faktiskt funkade i några dagar. Men sedan kom myrorna tillbaka. Den här gången sprutade dom in mat år myrorna som var förgiftad under golvlisterna, så nu kanske vi äntligen blir av med dom!

Nä nu ska jag gå ut med Nova och sedan traska iväg till skolan :)

Torsdag

Veckans första sovmorgon blev ingen sovmorgon, haha.
Hade planerat att sova läääänge och gå till skolan strax innan lunchen. Det sistnämnda stämmer fortfarande men det där med att sova läääänge blev inte av. Josefin gick till skolan där vid åtta någongång, då släppte hon även in Nova i buren och det gick bra. Ända tills Jossan hade kommit ut genom dörren, då började hon yla och gnälla som en galning. Aldrig hört henne låta så mycket tidigare. Hursomhelst, hon blev tyst ett tag för varje gång jag sa åt henne men efter att ha gapat så mycket var jag inte längre trött. Så blev det med den sovmorgonen ;)

Igår fattade jag ett mycket svårt beslut. Efter inflyttningsfesten så cuttar jag av naglarna! Haha, väldig svårt beslut ;D
Har sparat och fixat i flera månader och till och från har de varit skitsnygga! Men nu får det vara nog. Sist jag filade till dom så blev kanterna väldigt vassa så morgonen efter vaknade jag upp med skärsår lite här och var. Bland annat mitt i pannan!

Nu kommer Anticimex hit, har precis stängt in Nova i buren så hon inte äter upp dom :) Nää, hon är jättesnäll faktiskt <3 Vi har massa problem med myror i lägenheten så det är andra gången de är här nu. Hoppas det funkar den här gången!

Onsdag

Dagen började med en iskall promenad till skolan. -25 grader, det kändes rätt in i hjärtat.
Som tur var skulle körlektionen vara inne i ridhuset iallafall så helt ihjäl frös man inte. Det var baotaroligt, me und Madde körde Sessan och hon var verkligen på hugget! Vi körde en bana och det tyckte hon var roligt :)

Nu är det dags för uppfixning och sedan stan med Josefin :)


Tisdag

Idag har vi handlat bigtime så nu är kylen full igen!
Ikväll blir det lasagne och promenad till grans.

Måndag

Idag var det dags för skolan igen då.
Har precis haft första lektionen; arbete med häst, och nu sitter jag i lägenheten och chillar.
Ska gå ut med Nova om ett tag och sedan dra tillbaks till skolan och äta lunch :)


Varit ut med Nova nu, hon hade massa överskottsenergi så det var intressant ;)

Alla hjärtans dag

var mys. Vi åt tacos och vaniljhjärtan :)

Hemma i lägenheten igen nu.
Jag och Josefin sitter och kollar Greys anatomy dvd och sedan blir det hårfärgning ;)

Piw

Kom på häromdagen att i piteå har jag inget smeknamn, alla kallar mig för Michaela.
Det känns egentligen sjukt ovanligt för hela mitt liv har alla kallat mig allting förutom Michaela, men det är väl en vanesak?

Micka
Mickis
Misha
Ela
Kela
Pica
Pii

Det har som hoppat runt lite, men det är ändå rätt chille med ett riktigt namn :)


Kalix

Idag är sista dagen på akvariekällaren, och 15.35 tar jag bussen till kalix tsm med darlo <3

Damdidam

Ledig dag från akvariekällaren idag och imorgon är sista dagen.
Ikväll ska vi baka en kaka åt våran gogubbe därborta, han är som så söt :)

Tlfnat + bilder :)

Darlo ringde för ett tag sen, det var härligt att höra hans röst igen :)
Det blir nästan alldeles pirr i magen när jag tänker på att det bara är 2 dagar kvar tills vi träffas <3

Lite bilder från veckan som varit
Spelade kort hela natten :) Vägde stenar på Akvariekällaren :)
Provat brillor med snyggo ;) Tömt akvarierMyst med Nova

Tha Family <3

Pratade med mamma nyss och nu känns det bra igen :)
Måste ringa till putter sen också, han fyllde år i fredags men jag glömde ringa och säga grattis, fast jag sa grattis i förskott flera gånger dagarna innan ;)

I helgen ska jag fara till darlo <3 Det var baotalänge sen vi träffades och det är helt enkelt inte samma sak att prata i tlfn och smsa >< Men på fredag följer jag med honom till kalix, det är ju alla hjärtans dag då också så vi ska passa på att bara vara vi två och mysa och ta igen all tid :)  <3

Sådärja!

Nu har vi internet i lägenheten.
Ska uppdatera ordentligt någon dag :)

RSS 2.0