Fredag

Damdidam, det känns som att det kommer att bli en bra dag :)

Jimmie väckte mig baotatidigt (10) och sedan dess har jag varit igång med städning, klippa trådar osv, letat mönster åt Jimmies mamma och nu sitter jag bara och väntar på att mutter och putter ska komma. Och zibbe <3
Som Jimmie sa för ett tag sen: Man hinner ju med asmycket bara man kliver upp lite tidigare xD


Tandläkarupdate

Nu får ni den förhoppningsvis sista tandläkareupdaten!

Jag har bestämt mig för att tacka nej till behandlingen.
Förra fredagen var jag hos tandregleringen igen för vad jag trodde var ytterligare ett infomöte, men väl där så berättade dom i princip ingenting och helt plötsligt var min mun full med rosa klet för att ta tandavtryck. Dom hade väl förmodligen missuppfattat och trodde att jag redan hade bestämt mig för att genomgå behandlingen.

Jag har velat fram och tillbaka rätt länge nu och hade nästan bestämt mig för att göra det, men när jag låg där med rosa klet all over the place och tandläkaren berättade att jag måste dra ut tänder, hur mycket de kommer flytta fram underkäken, att mitt ansikte kommer bli längre och behandligen totalt blir cirka 3 år så kändes det bara fel.

Jag är van vid mitt överbett och konstiga tänder och har aldrig ens blivit retad för det trots att det är så extremt. Det är liksom inte det första folk tänker på när dom ser mig och det är ingenting jag tänkte särskilt mycket på heller innan allt det här med att bestämma sig dök upp. Det finns såklart negativa saker med det också, tex så ligger mina framtänder och skaver på läppen och undertänderna skaver konstant mot gommen, men eftersom att jag alltid har haft så, så har det blivit gropar där så det blir knappt sår eller liknande längre.

Och en operation skulle förändra hela mitt utseende. Tänk er att frivilligt förändra erat utseende till det sämre, förlåt att jag låter så sjukt fåfäng nu men det tog lång tid att må bra över utseendet jag har idag, varför ändra på det och riskera att förlora självkänslan som trots allt kom efter många års grubbel.

Nej, det känns helt enkelt inte värt det! Och allt efterarbete efter operationen und shit. Jag vill vara fri att resa vars jag vill, när jag vill. Och inte behöva hindras av en tandställning som måste dras åt eller en operation som gör en "handikappad" i flera månader.

Och som pricken över i:et fick jag ett samtal i veckan om att de tandavtryck som gjordes förra fredagen har gått sönder i labbet. Är det bara jag som ser det som ett tecken? ;D

Torsdag

Eftersom att mutter, putter och zibbe kommer hit imorgon så var idag tänkt att bli en bigtime städdag.
Tror ni att det blev så? Nixpix, för i morse kom äntligen grejerna vi har beställt från ebay! Så vi drog ner till (dumma,muppade, elaka, sicka) posten och hämtade ut paketet och sedan dess har både me und Jimmie suttit och arbetat så att fingrarna glöder.

Jag var inte riktigt beredd på att vara med i arbetet, hoppades på att det skulle vara Jimmies grej xD Enligt mina planeringar så var jag bara den som skulle stå för namnet på ebay och paypal, men icke sa nicke. Arbetet smööög sig på mig helt enkelt. Det började med lite snören som skulle lindas upp, toarullarna gick bara sönder så till slut lindade jag runt 1,5 l colaflaskor istället samtidigt som jag brottades med katterna som var ute efter snörena. Men tro inte att det var slut bara för att den uppgiften var avklarad. Nope, de senaste 3 timmarna har jag pressat i softgun?kulor i ett litet snöre.

Menmen, inga blåser än så länge, bara en massa avskavt skinn xD Haha, men det är fortfarande inte slut! Nu ska jag strax bege mig till köket för ytterligare uppgifter. Mån tro om det får bli nattstädning istället.

Onsdag

Igår var jag på introkurs för nya jobbet!
Jimmie som redan jobbar där följde med och fick guida mig igenom programen som de använder och såna grejer. Fick även med lite hemläxa med tillhörande läxförhör dagen efter (idag alltså) som vid första anblicken kändes menat att faila. En helt bunt med papper med priser i detalj och mobiltelefoner und shit.

Då måste det räknas in att vi skulle på halloween fest på kvällen.

Inte den bästa kombinationen kan man tycka men det funkade faktiskt. Slängde på mig outfiten, smetade på smink för första gången på evigheter, dissade den totalt galna peruken och satte mig i soffan och läääääste. Tills Jimmie kom och skruvade ut glödlampan xD Haha, vi har några smärre lampproblem hemma atm.
Och en galen kattunge.


Men hursomhelst så tog vi oss iväg till festen som egentligen var en klassfest men me, samme, mao och menos fick också komma. Det var lite läskigt där.



Idag var det alltså läxförhörsdags. Vaknade klockan 8 och hävde i mig en massa vatten för att inte vara bakis vid nästa uppvaknande och det lyckades tydligen. Vid 11 hittade jag posten och såg att Jimmie skulle hämta något på Hellstrands så vi traskade dit.

På väg ut från affären.

Jimmie börjar riva upp ett stort vadderat kuvert, tänk ett lyckligt barn på julafton.
Jimmie: Suckar uppgivet och drar ut en massa roooooosa fluff; Jag tror det är till dig.

Haha, det var Jimmies mormor som hade skickat en baotasöt rosa mössa med öronlappar och toffsar + en rosa stor gosig sjal till mig :D Me happy är allting jag behöver säga.

Me inte lika Happy över att gå långt långt bort för att fortsätta introkursen. Kom dit vid 10 i 1, för tidig, upptäcker att ciggaretterna fortfarande ligger hemma i hallen, knackar på bara för att se snubben ta på sig ytterkläderna, han ska iväg och under tidens ska jag kolla mobiltelefoner på olika hemsidor.
Efter 1 och en halv timme kommer han tillbaka, vi kör läxförhöret, bestämmer nästa möte och avslutar.

Förstår ni att jag kommer drömma mardrömmar om mobiltelefoner inatt?


Nu har vi iallfall precis kommit hem från bibblogrejset.
Jimmie och Emma spelade en Opeth låt och dom ägde!

Måndag

Yeah, det blev monopol hos Menos igår men tyvärr så loosade jag bigtime som vanligt xD
Efter all hjärngympa så gick vi hem till oss och åt glass med kolasås, me und Jimmie somnade tiiiidigt medans Menos und Samme satt uppe och kollade på serier.

Idag var det tänkt att vi skulle på möte men det blev uppskjutet till imorgon istället så imorgon händer det massa grejs, skojsigt!

Har btw spanat in en kamera på expert som är på rea, man kanske skulle traska dit och köpa så kanske det blir några bilder här i bloggen xD

Söndag

Well, jag känner mig faktiskt riktigt pigg och kry idag ^^

I fredags såg det först ut att bli en hemmakväll men efter att ha stött ihop med pascal på hemköp vid 9 så drog vi till Jens och spelade lite Guitar hero.

I Lördags däremot hände det grejer ;D Haha, nä men Lillebror anlända till världsmetropolen Härnta så vi hade lite förfest hemma och drog till Kage och kollade humor. Där slutade dock min kväll, hade så sickt ont i huvudet så när de andra började dra sig mot krogen så drog jag hem och sooooov istället ^^ Det var så skönt att ha sängen för sig själv ett tag, någon som har en större madrass att skänka? ;D

Ikväll hoppas jag på att det blir monopol. Mycket bra initiativ att införa bakismonopol hos Menos på söndagar.

Julklappslistan...

...är avklarad, i think. Haha, kommer säkert lägga till massa mer ppl senare iallfall.
Just nu stressar jag på med alla släktingars julklappar för insåg idag att dom måste Lillebror ta med sig när han far hem nästa helg så slipper jag posta.

Måste dra ner på coop och köpa garn xD

Okejs, förutom alla släktingar så har jag hittils kommit fram till att Mao,Menos,Holia och Emmish står på listan, men förmodligen kommer jag ryckas med av julstämmningen och langa julklappar till massa andra också som vanligt. Så ta inte illa upp om jag börjar kasta paket på er helt plötsligt xD

ÅÅÅÅ, JAG ÄLSKAR JULEN :D :D :D Kan det inte bli dags att julpynta och julbaka snart <3

Update

Yeah, nu har jag varit och chillat biff på vårdcentralen!
De ringde upp där vid 12 och när jag beskrev problemet sa de att jag skulle komma dit istället så att någon fick kolla på det. Fick en riktigt rolig snubbe till läkare, hans standardreplik var: Men du, vad sa du nu att det hette som du brukar ha som smink? Mascara sa du? Och vad var det nu man använde det till? Haha, fick förklara det ett antal gånger men till slut la ha ner teorin om att sminket var det som orsakade allergin. Jajustja, det är btw någon slags allergi jag har.

Vi babblade på ett tag och han blev alltmer frusterad över att han inte kom på vad som orsakde den eftersom att jag sa nej på alla hans frågor om nytt tvättmedel und shit. Till slut gav han upp och beordrade mig att köpa Cetririzin på apoteket, använda det i 2 veckor och komma tillbaka för pricktest om det inte har gått över tills dess.

Så nu ska jag snart ta min första tablett, skulle ta dom kvällstid och hoppas på det bästa typ. Haha, läste precis biverkningssedeln där det står medicinen kan förhöja effekten av alkohol så det kan bli en intressant helg det här xD Nä men skämt åtsido så gäller det väl att ta det yberlugnt i helgen speciellt eftersom att Lillebror kommer på lördag och jag har redan tappat bort honom några gånger så nu satsar vi på att hålla koll på honom lite bättre denna gång ;D

Torsdag

Ja gud ändå, jag som tänkte vara på skolan varenda dag denna vecka men det blev bara en. Onsdagen skyller jag på tandläkaren faktiskt men idag vette fasiken vad det är. Eller jag vet såklart vad det är som stör mig men hur det kom dit och hur man får bort det är en annan femma.

Klev upp kl 7 as usual för att dra till skolan, ignorerar huvudvärken, kollar mig i spegel, tar ett kliv bakåt i fasa, börjar garva åt spegelbilden. Jag kan inte beskriva hur rolig jag ser ut atm. Rödfläckig kring ögonenen med svullnader lite här och var. Well, har iallfall ringt till vårdcentralen nu för rådgivning och de skulle ringa upp vid 12 så jag väntar med spänning. Det ska bli intressant att få höra vad sjuttsiken det är och hur man får bort det.

Imorse blev jag galen på att det kliade så mycket så jag langade fram blöta pappersbitar för att svalka och få ner svullnaden och det hjälpte ett litet tag...Sen blev det mycket värre xD

Onsdag

Bläbläbläb.
Klev upp 7 som vanligt och började klä på mig, insåg att illamåendet och huvudvärken inte skulle gå över, skickade iväg ett sms till mentor om att jag inte kommer till skolan idag. Gick och la mig igen och nu är jag uppe igen. Bläbläbläb säger jag bara. Någonting är fel med mina ögon, eller inte ögonen men ögonlocken och ovanför dom. Det är rött, svullet och kliar som fan, wtf?

Never again.

Mitt i pluggandet och musiklyssnandet dyker det upp 2 låtar som kan beskriva mig, mitt förflutna och nya me.

Like the naked leads the blind 
I know I’m selfish I’m unkind
Sucker love I always find
Someone to bruise and leave behind


Det är mitt förflutna. Jag lekte med folks känslor och älskade det.

I've been waitin' for so long
For somethin' to arrive
For love to come along
Now our dreams are comin' true
Through the good times and the bad
Yeah - I'll be standin' there by you

Detta är me i nuläget. Förstår ni hur mycket äkta kärlek och lycka kan förändra en?


Update

Ja gud ändå, tandläkarna här är läskiga!
Helt plötsligt utan förvarning kör han upp en spruta i tandköttet på mig, min förra tandläkare erbjöd först bedövning ingör sprutan och förvarnade om att nu sticker det kanske till litegrann osvosv, så nu är jag typ i chocktillstånd och mår jävligt illa efter bedövningen. Reagerar alltid lite knepigt på bedövningen, illamående och shit och oftast tar inte första bedövningen så att jag måste ta 1 eller 2 till och det suger verkligen.

Idag är jag bedövad både uppe och nere på  höger sida så det blir inga härliga smile för mig idag om jag inte vill skrämma livet ur folk. Kanske hade varit mer passande med en tid närmare halloween så hade jag kunnat vara frankenstains monster eller något xD

På tal om halloween så kom jag på vad jag ska vara idag! Anden i lampan :D :D :D Haha, ska få låna byxor av Mao och så var jag inte och köpte en rosa spretig peruk och lite småsaker som förhoppningsvis kommer bli baotabra!

Tisdag

Aw, igår efter skolan möttes jag av presenter :D
Av Jimmie fick jag en rosa, fluffig tröja med stor krage. Den är underbarast i hela världen!
Av Jimmies mamma fick jag matchande vantar som är lika mjuka och gosiga som tröjan ^____^
Och helt plötsligt kommer världens bästa Emma inrusandes med en till present! En vegetarisk kokbok som har sötaste bokmärket ever! Läste igenom recepten och blev så hungrig att jag skrämde Alfons när min mage kurrade xD
Tack så mycket för alla fina presenter ^^


Idag blir inte en lika bra dag även fast jag är ledig.
Måste ringa till Vendator och säga att jag helst vill ha ledigt resten av oktober också.
Tandläkaren 14.20 och fixa de trasiga tänderna.
Läxorläxorläxor.

Födelsedag

Happy birthday to me!
Yeah, 19 år idag alltså.

Julklappstrubbel + B-day

Jag älskar julen och allt omkring det, om jag fick välja skulle julpyntet åka upp redan nu men får försöka hålla mig ett tag till. Vet inte ens om det finns något julpynt här O_o Okej, måste inhandla lite såna saker.

Men hursomhelst så är det julklapparna som innebär trubbel atm. Eller rättare sagt till vem jag ska ge dom till. Allting är ju förändrat nu och jag har ingen koll alls på vilka som ska få och jag älskar att ge bort saker så vill egentligen ge till allt och alla. Bwäää! Vad svårt det är att flytta och lära känna nytt ppl xD



Imorgon fyller jag 19 år. Det känns inte särskilt speciellt, ska till skolan som vanligt och har inget inplanerat efter det, känns lite slekt. Någon som drar ihop ett överraskningskalas åt mig över natten? xD

Söndag

Igår trotsade jag bakisheten och drog upp till Menos för att hjälpa till med en garageflytt. Det var chillebiffen, vi var rätt mycket folk så det gick snabbt och vi hade skottkärror så det blev inte så mycket tunga lyft :) Efteråt var alla döda iallfall så i väntan på middag slekade vi på Menos rum där jag råkade somna nån timme xD Haha, vaknade upp precis när maten var klar.

Lena mat är så gott och denna middag var superb! Först var det en förrätt med fetaostsallad och lite småplock + vindrickande. Efter det gick vi vidare till varmrätten som var mousaka (stavning?) med sallad,baotagott :D Men man kunde ju inte äta sig proppmätt för till efterätt vändade jordgubbscheescake. Efter denna middag var jag redo för koma så traskade hem lite tidigare än de andra och smälte maten xD

Dessutom så saknade jag Jimmie så det var skönt att komma hem och mysa med honom :) Vi drog en lugn hemmakväll med stargate atlantis och chips und dipp <3

Tandupdate

jens om Lördag:
Dom borrar ju lite och så tills dom bara kan bygga upp dina tänder igen med sån där massa =)



Okidoki, nu har jag fått reda på hur dom fixar det ^^ Nu återstår det bara att hitta en tandläkare xD Lär ju inte få tag på någon i helgen och på måndag kan jag inte missa skolan pga av ridlektion så det får väl helt enkelt bli på tisdag. Får försöka ringa och boka en akuttid eller något..

Det är hyfsat chillebiffen förutom att det inte går att äta. Menar det är inte som tandvärk eller shit utan det känns i princip bara när jag äter eller dricker. Tur det iallfall annars vore det döden xD

Lördag

Igår kväll var jävligt roligt och idag kommer jag ihåg allting förutom en sak: Vem fan krossade mina tänder?!
Kliver upp och är inte ens bakis, tackar gudarna för det eftersom att vi ska jhälpa till med en garageflutt hos menos lite senare och dricker ett glas vatten. Försöker dricka är nog ett bättre ord för helt plötsligt ilar det till i hela käken och jag känner runt lite snabbt med tungan på tänderna för att kolla läget. Vad i helvete trot ni att jag upptäcker?!

3 AV MINA TÄNDER ÄR TRASIGA DÄR DELAR HAR FÖRSJUTTSIKEN FÖRSVUNNIT FRÅN DOM!!!


Kommer ihåg att det hände igår och att personen bad om ursäkt hur mycket som helst medans jag satt och spottade ut tanddelar för att inte svälja dom men jag kommer inte ihåg vem personen är. Ajja, det bryr jag mig inte om för det var ju inte med meningen så.

Men nu är frågan vars fan får man tag i en jourtandläkare eller något? Jag kan knappt dricka och jag kan absolut inte äta för de skadade tänderna sitter så jävla lägligt på alla möjliga ställen det enda jag egentligen kan göra är att tugga med framtänderna och inte ens det klarar jag av med mitt jävla överbett. GAW, jag hatar tänder just nu, ursäkta för det upprörda och förvirrande inlägget >< Är sjukt förvånad och förvirrad, hur sjuttsiken fixar man när delar har lossnat från en tand?

Fotogrejs i Äbro!

Här kommer några bilder från möss/sjal fotogrejsandet.












Ärligt talat så borde ni bessa massa mössor och sjalar, innan jag hinner köpa upp allihopa!

Fredag

Igår drog jag ut till älandsbro igen efter skolan för fotogrejset. Haha, det var baotaskoj med alla gosiga sjalar och mössor och vet ni vad det bästa är? - Jimmies mormor ska sticka en rosa mössa och sjal åt mig! :D :D :D Och garnet är jättemjuuuukt så det kommer bli baotamysigt att ha på sig när det är kallt.

Efter det kom Jimmie dit, och mao, och menos! Haha, så det blev verkligen fullt hus men det var skojsigt. Vi åt middag där och jag prövade på att äta lite kyckling (!) . Känner mig alltid så besvärlig om folk ska bjuda på mat och så är jag veggis så tänkte försöka äta lite kött iallfall när man är bjuden på middag. Men hemma blir det veggis som vanligt ^^

Onsdag

Wäääää, jag är såååå trött och sååå uttråkad!
Min sista lektion slutade vid 11 så jag åt lunch baotalänge och nu är det bara 4 timmar kvar tills bussen går. Woho xD Förstår inte varför skolan måste ligga så långt borta och ha så dåliga bussförbindelser, Grans var ju också en naturbruksskola och den låg i princip mitt i öjebyn. Menmen, inte så mycket att göra åt i nuläget. Det är iallfall bara för ett år så..

Idag blir det lite omväxling iallafall, hoppar av i älandsbro och traskar till Jimmies mamma och väntar där på att resten av pplet kommer dit. Vi ska träffa Jimmies mormor och lämna lite grejs också. Aw, då får vi träffa William och Triss också <3

Stadsfesten - Bilder

Haha, jag hittade några bilder som Jimmies mamma tog på stadsfesten!



Me, Johnny und Jimmie. Lite sådär lagom nyktra xD



Me und Jimmie ;D



Mia, Johnny och jag ^^ Varför ser det ut som att jag ska döda någon med blicken?



Och sist men inte minst Lillebror som btw kommer hit V.44 och stannar hela veckan :D

Updatex2

Damdamdidamdidamdamdam!
Haha, jag är lite lätt uttråkad, sitter och fäster trådar på massa småblommor som jag ska virka ihop till en sjal så fort alla trådarna är fästa. Det lär nog ta ett tag men under tiden ska me und Jimmie se klart en film ^^

Update

Jag efterlyser en vass sax!
Igår kändes det dags för en förändring och eftersom att jag trivs i hårfärgen så blev det frisyren som fick sig en update. Nu är det lugg som gäller men självklart så hade vi bara kökssaxen som är slöare än mig och orsakade en väldigt skev lugg med diverse hack i så nu needar jag help!

Trivs dock sjukt bra i luggen, förut hade jag alltid det så det känns välbekant. Nu funderar jag bara på om jag ska göra något med resten av håret för att det ska matcha luggen bättre. Förslag?



På tal om ingenting så missade jag såklart bussen till skolan igår. Hade packat på mig alla ridgrejer som införskaffats i Luleå och var aspepp inför ridningen så kommer jag fram vid fem i nio och ser bussen köra förbi även fast den inte ska gå förens 9 >< Så det var bara att traska hem igen, fast då passade jag på att gå förbi hemköp och köpa flera kräftförpackningar, de reade för 20 spänn/förpackning försjuttsiken!

Jämtön

Onsdag

Några timmar innan vi for fick vi reda på att Alfons skulle bli våran kissemiss och att vi fick hämta henne samma dag om vi ville. Då kändes det lite hårt att säga tyvärr, det får bli på måndag istället och sedan sätta sig på en buss i över 8 timmar. Bussresan gick hyfsat, vi hade dock glömt att köpa något ätbart så när vi väl kom fram sprang vi typ upp till Max och kastade i oss lite mat. Vi var framme i Luleå vid halv 11 och vi kom till Jämtön vid 12. På natten alltså xD


Grejen var ju att vi skulle överraska mamma som trodde att vi skulle komma torsdagkväll. Så jag plingade på dörren så att hon skulle vakna sedan traskade vi in och såg hennes chockade min, det tog flera minuter innan hon fattade att det var på riktigt och inte bara en dröm.
Så det blev lite mysprat vid köksbordet innan vi gick och lade oss i mitt lilla gula rum med blommlampa ^^


Torsdag

På torsdagen drog vi en runda på Storheden med mamma och lillebror. Det blev en heldag med en massa springandes i olika affärer. Jag tror nästan att vi var längst inne på leksaksaffären xD Haha, där köpte Jimmie lite grejs och så köpte vi en present åt lillebror. Men den bästa affären visade sig vara Överskottsbolaget, där hittade vi båda braaaa grejer! Jag köpte en billiga(!) ridgrejer; ridhvantar, shortchaps och ett spö :D

Efter allt handlande drog vi hem och vilade/lagade smörgåstårta/åt som fasiken.

Fredag

På fredagen tänkte vi låtsasfira min födelsedag eftersom att jag inte är där den 19 oktober då min riktiga är. Så de kom upp med bullar och saft till me und Jimmie och sjöng födelsedagssånger. Haha, fast det blev inte riktigt som det brukar, de brukar vanligtvis komma och väcka mig så men den här gången tvingade Jimmie upp mig vid 9 och då hade päronen inte ens klivit upp än. Så jag fick gå och lägga mig igen och vänta på att de skulle komma upp xD

Vi tänkte åka in till Råneå och hälsa på lite folk men efter en massa smörgåstårta och sovandes så skippade vi det, vi får helt enkelt ta det nästa gång istället.

Lördag

På lördagen var det dags för släktkalas! Men innan allt ppl kom så lekte vi med pilbågen, luftgeväret, softet och piskan. Haha, det låter sjukt våldsamt men var baotaroligt :D De från mamma släkt kom först och hade med sig världens största och fluffigaste hund typ. Det vara bara en valp så Zibbe var boss och skulle läxa upp honom. Det slutade med att det låg en stooor hårtuss på gräsmattan som Lillzibbe slet lös. Ja gud ändå.

Moa, min lillkusin, var såklart där och hon hade gjort armband så me und Jimmie fick varsitt och sedan skulle Jimmie visa att han också kunde så han gjorde ett åt mig <3

Vid 3 började de från pappas sida droppa in också så det blev en massa fika denna dag. Det var asnice att träffa alla igen även fast det inte var så många som kom pga sjukdom. Men det var ju bra att Jimmie fick en mjukstart iallafall i släktträffandet ;)

Behöver jag säga att vi gick och la oss tidigt?

Söndag

På söndagen var det dags för ännu en 8 timmars bussfärd så vi förberedde oss med en baotafrukost! Haha, sjukt gott och trevligt helt enkelt. Själva bussresan var sleeeek men det var skönt att vara hemma igen.


Vi har såklart hunnit med en massa annat också men orkar inte dra i detalj xD Något av det mysigaste var iallfall promenaderna ner till hamnen <3

Alfons <3


Tisdag

Igår var vi ute på äventyr med Jens!
Ja gud ändå, vi fick skjuts av honom till Hemsön där vi hängde ett tag och väntade på ppl som till slut kom hem efter lite missöden med valpögon och medicinhämtning.
Men hursomhelst så är våran bebis hemma nu; Alfons ^^

Snabbupdate

I fredags hade me und Jimmie halvårsdag! <3

Söndag

Ja gud ändå, nu är vi hemma igen!
Update om allting kommer imorgon från skolan :D

Torsdag

Wiho, just nu sitter me und Jimmie vid köksbordet i torpet i Jämtön. Vi har haft en heldag på storheden med Mamma och Lillebror, massa roliga saker som har blivit köpa idag. Är man på "semester" så måste man ju få slösa som Jimmie så fint konstaterade ;D

Vi tog 15.00 bussen hit igår för att överraska Mamma som trodde att vi skulle komma idag. Det var sjuktroligt att plinga på dörren sisådär 00.00 och kasta sig över en nyvaken, förvirrad mamma :D Haha, sen sprang vi upp och väckte Samme också så blev det lite snack vid köksbordet innan vi däckade i sängen.

Emmish, glöm inte kissemissarna! ^^

Tisdag

Haha, jag är helt slut i hela kroppen efter ridning och diverse aktiviteter från igår xD Men det blev ändå en heldag med grejs idag. Klev upp klockan 10 för att sätta igång en tvättmaskin och sedan lyckades jag hålla mig vaken även efter det! Chillade biff tills Jimmie kom hem från skolan för då bestämde vi oss för att fara ut till Älandsbro och hälsa på William, Triss och den nya kissemissen Metallica :D

De kör på lite hårdrocksstyle på vissa av djuren; Pantera, Metallica och tidigare hade de även Ozzy. Lite roligt sådär ^^ Metallica var verkligen supersöt och superbusig! Vi spenderade iallfall några timmar där med älsklingsdjuren och Jimmies mamma, det blev lite glassätning och piskfilmande också ^^ + att jag fick en till jacka av Jimmies mamma! Den är supersöt med vitt fluff runt kragen och längs knäppningen, själva jackan är beigeaktig med blått blommönster längst ner, man känner sig som en liten eskimå i den, synd att den inte hade en luva. Den kommer nog bli perfekt att använda när det är lite varmare ute och man kanske vill känna sig lite fin ^^

Nu har vi precis ätit tacos och jag sitter och väntar på att Emma ska komma hem, ska traska över till henne och lämna mina nycklar, hon ska hjälpa oss med katterna medans vi är borta, fixa maten och sånt där :)

Måndag

Igår var en rätt mysig dag.
Me und Jimmie drog till Menos och spelade lite tvspel fast jag failade mest så det slutade med att jag satt och virkade och kollade på istället när de andra spelade. Sjalen kommer nog att bli mysig, vet dock inte hur mycket garn som finns kvar i den färgen så den blir nog inte så stor men Mia säger att jag kan få mer garn så det blir en massa julklappar ^^

Hursomhelst så drog jag hem tidigare för att plugga litegrann men det slutade med att jag städade upp litegrann och fixade plättsmet, kokade ägg och cuttade upp lite grönsaker. Pluggade lite halvt medans jag väntade på att Jimmie skulle komma hem men då kom Emma på besök för att snika litegrann på vårat snabba internet ;D

Efter många om och men fick jag iallfall till några plättar som var ätbara, så det blev plättar med goda mackor till middag :)

Natten var hemsk, varken me eller Jimmie kunde sova så min sömntid inatt var kanske 2 timmar sammanlagt, sitter alltså som en zombie på skolan nu för att kunna vara med på ridningen, aw, längtar efter den vaaarma sköna sängen, ska sova som en gris när jag kommer hem!

Minifrågestund

Haha, det blir en minifrågestund här i dag bestående av en enda fråga ;D

Åsa om Lördag:
Jag är nyfiken, har du bestämt dig hur du ska göra med tänderna?
Svar: Nej, jag har inte bestämt mig ännu men jag måste ge svar senast fredag för att det ska gå så fort som möjligt att börja behandlingen om jag tackar ja. Det finns många anledningar till att jag inte har bestämt mig och en av de är min smärtgräns kan man väl säga. I behandlingen ingår det en operation där de (om jag har förstått det rätt av det jag fått fram från internet) bland annat skruvar in titanskruvar i käken och låter de vara kvar där föralltid och i 6 veckor får man endast äta flytande föda, man är uppsvälld i hela ansiktet i flera veckor och kommer förmodligen ha hyfsat ont.

Käken ska stabiliseras för att kunna läka ordentligt och kommer att vara fastsatt med något slags gummiband för att man inte ska kunna öppna munnen så mycket men jag antar att man kan prata iallfall.

Så vad ska jag säga, det är väl både fåfänga och smärtan som får mig att tveka. Jag klarar inte av att gå igenom all shit utan stöd och i nuläget vet jag inte om jag kommer få det stöd jag behöver så vi får se, behöver ha vissa samtal med ppl innan beslutet fattas.

Lördag

Aw, det var rätt skoj igår, förutom slutet av kvällen tror jag.
Burre var och hälsade på så det var baotanice att träffa honom ^^

Well, tydligen så var jag försvunnen igår men jag är återfunnen ;D Haha, på något vis hade jag tagit med en filt och kudde till tvättstugan för att sätta mig där och läsa i värmen. Tydligen så funkar inte min telefon där nere så inga samtal eller sms kom fram och jag somnade där. Jimmie hittade väl mig nångång antar jag för jag vaknade upp i sängen i morse iallfall. Bäst att gömma tvättstugenyckeln ikväll då xD

Fredag

Okejs, nu är första julklappen avklarad, nu återstår det bara att välja vem den ska till xD Haha, tänkte göra en hel radda med grejer och sedan bestämma vem som får vad :) Förutom de som har specielbeställningar, nämner inga namn ;)  (MAO <3) Haha, det är så roligt när ppl gillar vad man gör.


Fredag

Klockan är ju över tolv så det måste väl räknas som fredag nu :)

Jag sitter och kollar på Bones (som är min absoluta favoritserie) och virkar julklappar. Haha, det kanske är lite väl tidigt att börja med julklappar redan nu men i år tänkte jag spara lite pengar och försöka vara mer personlig så det blir virkade julklappar till alla i princip. Så då är det bäst att börja i tid för att hinna klart med allting.

Men det var inte det jag skulle berätta; vet inte om jag har nämnt tidigare att jag är på jakt efter en höstjacka. Tänkte att nu när lönen har kommit så är det läge att kolla lite i butiker och sådär men vars tror ni att jag hittar världens mysjacka? Hemma i städskåpet! Där hänger även massa jackor och sånt som Jimmie och hans mamma inte använder så ofta, så Jimmie skulle fula sig och började pröva allting där inne och när han kom med tjejmodeller så skulle jag också prova och tror ni inte att den perfekta jackan dyker upp då?! Aw, den är lila med ett snyggt skärp i midjan, det är en halvlång kappa helt enkelt, baotamysig!

Strl 34 så den är perfekt för då får jag in en tjocktröja under också! Det var kärlek vid första ögonkastet så jag slängde iväg ett sms till Mia och frågade om jag får låna den i höst men det blir bättre än så för hon ringde upp senare och sa att jag fick den! Me happy ^^

Den har tydligen varit orange tidigare och när hon färgade den så blev den lila. Aw, synd att inte William är här för då hade jag haft en anledning att prova den utomhus nu på direkten.

Update

Haha, me und Jimmie har haft rätt roligt idag ;D
Vi lekte en massa med piskan och filmade och tog kort! Självklart så var jag yberklantig när jag skulle lära mig en ny grej så lyckades snärta av min egen mössa samt få resten av snärten över låren, herrejeflar vad ont det gjorde xD Fick lite smärta av Jimmie också som övar sig på att fånga in mig, men det är så gulligt ^^
Här får ni en liten tjuvtitt:


Torsdag

Well, det blev lite fail för min del idag.
Låg vaken halva natten och pluggade till dagens prov så när väckarklockan ringde i morse var jag död med en sprängande huvudvärk. Så det var bara att sträcka sig efter telefonen och sjukanmäla sig.

Men gårdagen var jävligt nice! Jimmie mötte upp mig i centrum när jag kom med bussen så vi traskade omkring och kollade lite i affärer och avslutade med att handla kräftor! De tänkte vi ha till kvällsfika så det blev pastasallad med räkcurrysås för min del till middag, baotanice! Kollade lite på idol också för första gången i år och drack te men både me und Jimmie blev lite less så vi gick ut i kyyyyyylan och lekte med piskan istället ^^

Och så avslutades kvällen med kräftor, kladdigt men gott ^^



Idag är det städning som gäller, men inte riktigt än. Först blir det någon god frukost, en dusch och försöka få på sig något annat än fantomen tröjan <3

RSS 2.0