The attic!

Haha, ingen aning om det där blev rätt nu.

Idag har vi iallfall varit riktigt effektiva!
Jimmies mamma och hennes polare kom hit vid 11 nångång med bil och släp. Så sedan dess har vi rensat på vinden och rensat i lägenheten. Det börjat bli lite tomt här i lägenheten. Men som sagt, om det är någon som vill ha kläder eller böcker så är det bara att svänga förbi!

Eller en dator kanske? Haha, har lyckats sälja min cykel och nintendo 64:at iallfall!

Är helt jefla slut och skulle mest av allt vilja bessa en pizza, men icke sa nicke. Det blir någon slags pastagratäng med wokgrönsaker och vegbitar. Och vitlök såklart ;D

Tisdag

Long time no see.

Jag hinner inte med allting just nu.
Det är läxor all over the place. Jag har kurser som ska vara klara vecka 20 som inte har ordnats upp så det vette fan hur dom ska hinnas med. Det är vindrensning och flyttpackning. Det ska försöka klämmas in jobb. Och det är hästskötarexamen 14 april som jag kommer kugga så hårt på.

Och jag försöker verkligen styra upp saker, ha en plan. Men det failar också, allting bara failar. Och då börjar jag undvika saker, skippar läxorna och läser en bok istället. Skippar att dra och jobba för att se en film istället.

Och nu är det så lite tid kvar.

Det vore så jääävla skönt att hoppa av skolan just nu.
Slippa alla läxor och kunna jobba ihop lite pengar istället till flytten. Men samtidigt så är det ju sååå nära, 21 maj är det studenten. Och det känns som att hästskötarexamen sabbar allt, den ger massa ångest även fast jag redan vet att jag inte kommer klara det. Dumt att tänka så kanske, men jag tog mig verkligen vatten över huvudet när det bestämdes att jag skulle testa iallfall.

Jag hinner inte med att både plugga till bra betyg och försöka klara hästskötarexamen.

Så det är bigtime fail just nu. Allting.

Tisdag

Gaaah, jag hinner inte med allt!
Vem fan kom på att man måste ha betyg?

Lördag

In tha jämtöavan!
Igår så kom jag fram vid halv 5 och det första som händer när jag kliver av bussen är att träffa en gammal klasskompis. Nicebajs att känna igen massa ppl och hitta överallt till alla affärer und stuff! Hela familjen mötte mig så traskade vi på stan en sväng och mutter und putter sponsrade mig med en grej som ni får se om en vecka typ :D

Därefter var det dags för middag på österns pärla, följt av handling och efterätt hemma i torpet. Jag var så mätt att det gjorde ont alltså. Och idag är det släktfika och sedan fläskfile med potatisgratäng till middag. Har förvarnat Jimmie om att han kommer måste sno en pulka för att hämta mig från bussen imorn, kommer att rulla fram annars och det går ju inte så bra i uppförsbackar ;)

Tar iaf 09.00 bussen imorn för att slippa alla byten igen och för att komma hem lite tidigare. Inget roligt alls att vara borta från min immiedean <3

Har lagt fram kameran nu så ikväll kanske det bjuds på lite bilder!

Torsdag

Skolan slutade tydligen 12 idag vilket var lite bajs.
Men jag fick plats på särbussen så jag tog mig hem till halv 4 iaf xD

Det blir avfärd klockan 09.00 imorgon istället, då slipper jag byta buss i umeå och resan blir över en timme kortare :D Och så behöver jag såklart inte stiga upp så jefla tidigt.

Nu blir det packning!

<3

Den här dikten har Liina skrivit.

du kom närmare
i det dunkla ljus som
lyste upp våra ansikten i tystnaden
drog ett djupt andetag
och mötte mig
med ögonen jag förträngt
du log försiktigt och sade
du luktar du

en liten del av mig ville smälta
göra allt ont förlåtet
säga att
du luktar också du
en annan sade åt mig att det var över
att det kapitlet var slut och inte
under några som helst omständigheter
borde läsas igen

jag drog ett dålig skämt
skrattade

men i mitt huvud sade jag
du luktar smärta

Den här dikten älskade jag så mycket tidigare att jag skrev ut och ramade in den. Vet ni varför? Den påminde mig litegrann om den tidiga tiden med Jimmie. Inte sjuttsiken hade jag en aning då om att vi skulle träffas igen, bli tillsammans och snart fira ettårsdag. Haha, förstår ni nu hur mycket Jimmie betydde för mig även när vi var små skitungar? Tänk er då hur mycket han betyder nu <3


Blä

Började städa, röjde upp på diskbänken och samlade ihop massa skräp.
Men sen insåg jag att det kommer ändå se ut som en svinstia här igen när jag kommer tillbaka på söndag så jag la ner. Ibland så känns det bara så jävla lönlöst att anstränga sig för att hålla det fint, det är ju ända folk här hela tiden och inte fan plockar dom upp eller diskar efter sig.

Blä, stor diss åt städning.

Och det är illa, jag mår fysiskt dåligt när det ser ut såhär. Det är som att gå runt med en knut i magen hela tiden, att konstant tänka när man ska hinna städa och när man ska hinna diska upp allting. Att sitta i vardagsrummet och försöka koncentrera sig på annat när man hela tiden ser i ögonvrån hur jävligt det ser ut och vet att det är hundra resor värre i köket.

Jag pallar inte.



Allting är jävligt stressigt just nu, så ni får ursäkta mitt konstant dåliga humör.

Vuxenpoäng..

...bigtime för att jag stannar hemma och pluggar/städar ist för att fetingfesta ikväll!

Det känns i hjärtat men ska jag klara den här kursen måste jag orka pallra mig upp imorgon xD

Wow

Ojoj, nu var det länge sedan något skrevs här.
Det har hänt en massa sedan sist, mestadels roliga grejer såklart!

Just nu sitter jag på skolan, har precis skrivit ut alla papper till skolmästerskapet. Vi har specveckor atm så jag har lektioner med 3:orna hela tiden och bankar på döda hästben. (Tappsko kurs)

På fredag 06.15 drar jag till Luleå över helgen. Det är dags att träffa mutter och putter och även dra ihop till släktfika. Det är förmodligen sista gången på läääänge som jag träffar vissa av mina släktingar så det kändes lika bra att dra ihop alla på en gång. Men jag kommer att dra hem nån gång till för att träffa tha family. + att de kommer till härnta i maj någongång för att fira studenten und shit.

Lägenheten håller på att tömmas på möbler und stuff, så är det någon som känner för att fynda är det bara att höra av sig. Böcker, möbler och kläder för det mesta. Sen har väl Jimmie en massa musikprylar också som ska säljas så.

Nu ska jag gå och ta mig ett snack med lärarna.

Fredag

Nu har me und Jens varit hos veterinären med Triss, det skulle tydligen ta ett tag och fixa och greja med tassen så vi fick åka hem och vänta. Så om en timme ungefär ska jag traska dit och hämta henne : )

Det är så soligt och mys idag så det ska bli skönt med en promenix + att triss kommer nog uppskatta det också, i vanliga fall går vi bara några varv runt huset för att hon inte ska anstränga sig för mycket men en liten promenad i solen och friska luften kommer nog funka. Vi får gå i hennes takt helt enkelt : )

Idag tänkte jag också hinna plocka ihop alla grejer som ligger slängda lite här och var i brist på uttrymme, ska dra iväg och handla lite sopsäckar och försöka ta mig upp till återvinningsstationen vid skolan här bredvid och kasta grejer där. Soptunnarna vid vårat hus rymmer inte alla säckar vi har att slänga.

Hursomhelst så finns det böcker och kläder att hämta här för dom som känner sig pepp!

Sportlovish

Nu är det sportlovish, praktik som gäller för mig men det kommer nog att vara chillebiffen : )

Idag tränade vi på att visa häst för hand på skolan. Det var intressant, Charly och jag var inte riktigt på samma våglängd så det blev en intressant stund. Måste verkligen träna mer på det! Och knoppning, herrejeflar, knoppade en hel man idag för första gången någonsin. Ska fråga om jag får sno någon häst på ridskolan som går att träna på litegranna : )

Nuuu, är det mat som gäller. Har slängt in en form med potatis, morötter och purjölök + en massa kryddor som förhoppningsvis är klart snart! Jimmie har kokat en massa ägg också så ska testa om det funkar till potatisgrejset.

Nya planer

Ojojoj, det blir minsann ingen städning idag....
DET BLIR BIO ISTÄLLET! Yeah, Me, Jimmie, Menos, Jens och Lena ska gå och se Alice i underlandet. Awesome, me und Jimmie kom fram till att vi har faktiskt aldrig varit på bio tillsammans tidigare så idag blir första gången <3

Har precis gjort klart läxan om fosfor, av alla möjliga grejer lärarna kan ge läxor i så måste jag skriva om fosfor, whats up with that? Hursomhelt så ser det lite bättre ut på läxfronten just nu, har varit långledig i och med att 3:orna är på klassresa och det egentligen är friluftsdag idag så det har inte trillat in några nya på ett tag. Men imorgon ska jag faktiskt iväg till skolan, måste redovisa och lämna in lite grejer + hämta stallkläderna. Det är ju faktiskt sportlov nästa vecka! Jag har praktik på ridskolan då så igårkväll blev det paniktankar bigtime eftersom att jag hade glömt bort att det faktiskt är skola imorgon. Trodde att jag skulle bli utan stallkläderna.

Nu ska jag krypa ner i sängen med en bok och vila ett tag innan bio. Gissa vilken bok? KRETSLOPP! Det är så illa att jag inte har tid att chilla med en bra bok utan all lästid går ut på att läsa i läxböcker för att klara av att göra alla uppgifter. Yeah!

Onsdag

Morning!
Igår efter mitt godnatt inlägg blev det inte riktigt sängen på direkten, Menos beställde en pizza och den såg såååå god ut att me und Jimmie helt enkelt inte kunde låta bli. Självklart så blev det pizzamys för oss också! Lite roligt blev det när samma snubbe som varit här 20 min tidigare för att lämna Menos pizza kom för att leverera våra också.
Telefonen ringer och Jimmie svarar:
Hallå?
Det är från mini, äru hungrig eller?


Haha, chillebiffen pizzasnubbe ^^

Idag blir det städning och plugg. Vi möblerade om för nån dag sen, men efter att ha flyttat möblerna så ligger det saker lite här och var som helt enkelt inte får plats längre och dom ska jag försöka fixa bort idag :) Kan avslöja att numera har vi en säng också!

Tisdag

KLAR! Nu är jag färdig med religionsuppgiften, har suttit med den sen 18.00 så det var banne mig på tiden. Och jag klarade det med 20 minuter tillgodo, deadline är 00.00.
Okej, att göra uppgifter i sista minuten är inte det bästa men det är bara så jag klarar av det, annars ligger motivationen på noll. Tror till och med att jag skrev min projektrapport på en dag och historierapporten på estet slängde jag ihop efter skolan samtidigt som jag bakade morotskaka.

Ja gud ändå, följ inte mina metoder!

Annars så har det inte hänt så mycket idag.
Jag var ner på stan en sväng för att köpa nya bandage till Triss, tvättade och la om, bokade tid hos veterinären and so on. Så på fredag drar me und Jens ut på äventyr! Haha, vi drar iväg till veterinären iallfall, men vem vet om det blir ett äventyr ;)

Nu är det sängen som gäller, har en massa läxor som måste göras imorgon också.

RSS 2.0