Onsdag

MVG i historia :D

Nu har jag skrivit klart engelska redovisningen, förhoppningsvis behöver den inte vara så lång :)
Imorgon har jag bara engelska lektionen och sedan slutar jag, då kan jag vara i stallet hur länge som helst :D

Imorgon ska jag köpa hårfärg också, den färgen jag lyckades få igår är så iiiiiiiiiiiiiiinte mig, det är baotahemskt och jag vill bara få bort den, så det blir antingen nån mörkare rödaktig eller blont igen.

Hejhopp!

Tisdag

Idag var jag hos Viking, att sitta i hagen med honom var dagens.
Jag kommer att sakna honom så jävla mycket. sakna hur han kommer springandes i hagen varje gång jag går förbi, sakna hur han buffar på mig när jag inte kliar honom på rätt ställe, sakna att ta ut honom på promenader som gör honom så jävla glad, sakna hela jävla honom.

Jag ska vara hos honom hela veckan, förutom onsdag.
Bara vara med honom utan att han behöver anstränga sig, vi ska bara gå på sköna betespromenader och chilla i hagen.
Jag ska försöka vara där hela nästa vecka också. Men den femte eller sjätte så åker han nog. Tillbaka till Jämtland. Den nya hästen kommer aldrig att ersätta Viking, bara komplettera. Aldrig ersätta.

Ormbergsmilen.

I Söndags sov darlo hos mig så det första jag såg när jag öppnade ögonen på måndagsmorgonen var darlo <3
Det blev en pepp start på dagen, och med tanke på att det var dags för ormbergsmilen så är det bra att vara pepp.

Den här gången sprang jag inte på tid så det var inte start förens 9, vilket var chillebiff ^^
Nytt för i år var att pappa skulle springa med mig :)
Vi gick första kilometern i rask takt som uppvärmning och sedan så joggade vi resten :D Det var så jävla härligt att jag klarade det den här gången. Tiden blev 1 timme och 15 min. 15 min saktare än förra året, men med tanke på att jag inte har tränar regelbundet någonting så är jag baotanöjd :D Och pappa fick självklart samma tid, han sprang ju inte för sig själv, utan med mig som support :) Jag vet inte vad du har för erfarenheter av det darlo, men när ens förälder är med för att stötta en så är det en självklarhet att man anpassar tempot till varandra :p oavsett hur bra kondis man har :p

Efter milen drog jag hem och duschade och käkade lunch, sedan var det dags för stan med mamma :D
Vi rantade runt hela dagen och till slut så hade vi hittat allt vi var ute efter :)
  • Ridbyxor. Gråa, stl 164, superbilliga :D haha, nämen 299 kronor.
  • Ridstövlar. Allruond. Superbilliga :D 399 kronor. fast dom bjöd mamma på ;p
  • Ridhandskar.
  • Hovborste. KNALLBLÅ :D
  • Hårfärg.
  • Snoddar.
  • Och så handlade vi mat på Maxi ^^
Vi kom hem där vid halv 5, jag gjorde gjorde egna grönsaksbiffar för första gången :D och så käkade vi pommes och bearnesesås :D Jag trodde att jag skulle hinna sova lite innan nästa event men icke.
Efter en kvarts sömn väckte mamma mig och sa att vi strax skulle fara, det var dags för Vårruset, det loppet sprang jag dock inte, det var 5 km och sån oerhörd trängsel så det gick absolut inte att ta sig fram springande om man inte startade i första klungan. Men det var roligt att umgås med mamma :)

Menmen, idag, tisdag, får jag ju ta konsekvenserna av två lopp på en dag.
Jag har problem med knäna sen tidigare och inatt har de värkt som fan,
plus att jag får så sjukt ont i fotlederna när jag joggar så de har också värkt som fan.
så jag är däckad idag efter en natt av noll sömn. Varje gång jag försökte vända mig så gjorde det så jävla ont.
Så nu är jag sjukanmäld, forhoppningsvis blir det skola imorn iaf ^^

Fredag.

Igår var det spinning, det var baotaskoj :D Holia följde med och hon var helduktig :D
Det var 2- timmarsspinning, en riktig utmaning. fast man fick banan och energikaka, och energikaka är ju så fruktansvärt gott :) Efter spinningen trode jag att resten av dagen skulle vara chill, men då ringde Nina när jag var på väg hem och sade att nu var det dags för stallet. Stallet är ju baotaroligt och så men idag skulle vi mocka i hagen och det var jävligt jobbigt när man precis hade haft spinning i 2 timmar. Menmen, det funkade :)

Och idag så ska jag ha foto  på morgonen , sedan dra till idrotten och sedan dra tillbaks och ha foto igen :)
Efter skolan ska Mama plocka upp mig så ska vi fara på storheden och shoppa :D Och sen är det förstås stallet igen ;p

Onsdag.

Jag såg Bones avsnittet igår :)

Det var en lååång skoldag igår, även fast det bara var 2 lektioner.
Första lektionen var engelska, med grupparbete, men halva gruppen var borta så jag och Oskar chillade mest biff.
Sen var det världens hål tills historian började, då ringde darlo och då ville jag verkligen åka hem, men jag plågade mig kvar tills historian också.

Efter skolan drog jag till djuraffärer och letade ridbyxor, men jag har försjuttsingen inte råd med ridbyxor för 800 spänn >< så jag ska dra till storheden och kolla där istället :)
Sedan ringde darlo igen och sa att han saknade mig så då drog jag hem till honom <3
Kring 6 så drog jag iväg till stallet och Viking var på ovanligt bra humör, han försökte bara bita mig en gång ;p , det var så mycket folk som sprang på stallgången så jag släppte in honom i boxen direkt och ryktade honom medans han åt sitt älskade hö.

1 juli flyttar vi till torpet :) Från och med då är jag jämtöavan bo ;p
Det ska bli mysigt faktiskt, fast jag måste sälja alla mina möbler, dom får inte plats i mitt lilla rum. Men det gör ingenting för om jag har tur så kommer jag in på Grans och då får jag bo på deras elevhem. Och varannan helg så bor jag ju hos darlo så då behövs inga möbler :D

Men nuuu, ska jag dra till bussen .

Tisdag.

Igår var jag hos tandläkaren och lagade sista hålet, men som vanligt så blev jag däckad av bedöningen så det blev ingen skola. Menmen, kollade Bones hela dagen :) HANNA; har du sett näst sista avsnittet?!
På kvällen drog jag på joggingtur i min nya ferruform overall ;p Det gick inte så bra, jag är nog helt enkelt inte gjord för jogging, spinning är mitt nästa mål. Holia, det är spinning på torsdag 15.15. Vi har ju operation dagsverke så då kanske vi slutar tidigare än 5.

Idag hade jag sovmorgon, ingen matte :D
Men om ett tag är det dags för engelska och historia, jag tror att båda lektionerna blir chill, förhippningsvis -s-
Sen så har jag tvättid och nu kom jag på att det är jag som har stallet idag, får smita iväg dit när tvätten är klar ^^

well, nuuu, ska jag kolla om säsongsavslutningsavsnittet av bones har kommit upp på piratebay :D

:D

Gissa vem som fick gokänd på nationella matte b? JAG! shit pommes, me happy :)
och gissa vem som sov hos mig inatt! Darlo <3

Söndag.

Idag var en trött dag.
Jag sov hos darlo men var tvungen att dra hem till mig på morgonen för Moa skulle komma och hälsa på.
Hon sa att hon skulle komma 11, men eftersom att hon alltid brukar komma minst en timma före utsatt tid så drog jag mig upp ur sängen redan vid halv 10 tiden, tog cykeln hem till mig, hann in och satte mig för att käka frukost och då ringde telefonen och som jag hade misstänkt så var det Moa som ringde och sa att dom var påväg ;p
Mois var här från 10 till 2, det var roligt men ansträngande :) Vi pysslade och åt massa nutella mackor ;p
Och hon har frågat i hundra år om jag kan sova hos henne så nu har vi bestämt att på fredag så ska jag sova över hos dom. Vilket betyder att jag ska vara med Moa och Filip samtidigt, men jag ska ta med några panodil, så det går nog bra iallafall -s-

När Moa for hem så drog jag tillbaka till darlo, jag hade lovat att fixa Leona så jag slog mig ner framför körslaget reprisen och borstade ut alla tovorna. Sedan klippte vi klorna och borstade tänderna ;) Det var tänkt att jag skulle bada och raka henne också, men Nina satt vid köksbordet och höll på med bokföringen så jag skjöt upp det till en annandag. Här fick jag äntligen en paus, så jag drog med darlo in till sängen och somnade på hans arm medans han spelade DS :)

När jag vaknade var det dags för mat och sedan drog vi till stallet, vi skulle testa rida barbacka idag, men i ridhuset var det träning och på ridbanan var det översvämmning så det blev ingenting av det, vi ska fara dit imorgon efter skolan och hoppas på att ridhuset är ledigt då istället :) Mest troligt ska vi få en annan häst, hon heter Fröken och är en stor, brun nordsvensk :)

Nu i skrivande stund är jag hemma hos mig och ska strax dra mig iväg till sängen, imorgon har darlo lovat att han ska sova hos mig <3 Godnatt!

Lördag.

Idag vaknade Darlo före mig O_o Ni förstår inte vilken ovanlig händelse det är :p
Efter att han spelat DS ett tag så väckte han mig och drog in mig under hans täcke :)
När vi väl pallrat oss upp så gjorde vi frukost och körde frågejakten (kuriren) , det var min tur att bli utfrågad och jag fick ovanligt många poäng :D

Nu har jag precis varit i stallet och svenne är i gammelstan hos Anton, jag har förflyttat mig så jag är hemma hos honom nu och väntar på att han ska komma hem. Självklart så glömde jag att ta med mig underkläder så körde en tvättmaskin här tidigare och när jag hängde upp det så kändes det som en självklarhet att ställa in tvättställningen i duschen, för där brukar den alltid stå. självklart stod den fortfarande kvar där när jag kom hem från stallet och skulle duscha. Det tog ett halvår att få ut den därifrån och när jag väl kommit in och den kommit ut så var jag instängd och efter duchen tog det ett halvår att komma ut därifrån :p Men nu är det kirrat ;p

Nu skall jag dra vidare och se på körslaget :)

Torsdag :)

Idag var jag helpepp, nationellaprovet i Matte B började 8.15 och med det tillbringade jag ca 3 timmar, det känns som att det inte gick så bra, men jag försökte iallafall och förhoppningsvis om jag får ig så behöver jag bara komplettera istället för att göra om ett helt prov. Jag käkade frukost under tiden; skivade morötter och ett skivat äpple, det var nice :)

Julia och jag var och smaskade milkshakes på Blå Gåsen idag, det var holias första milkshake ;p
Det var nice, efter det drog jag hem till darlo. Egentligen skulle vi på möte, men darlo hade musikat hela dagen och jag följde med och lastade hö så det blev ingenting med det. Så jag följde alltså med och lastade hö, sedan drog vi till stallet där jag chillade biff med Viking medans de andra lastade av höet :)

Och nu till det bästa, DARLO SKA SOVA HOS MIG INATT :D
även fast det bara är torsdag och vi inte brukar sova hos varandra på veckodagar.
AW <3

Valborg :)

Onsdagens egentliga plan var: Middag, tigerkaka, kolla brasa på porsön.
Men det blev mkt bättre än så :D

Jag och darlo var ensamma hemma hos mig och bestämde oss för att göra myskväll.
Jag lagade middag; klyftpotatis med kikärtor, linser, tomatochostfrestelse och darlo fick kryddkorv, och till det färgglad sallad med kokt ägg. Sedan när darlo kom hit hade han med sig Loka, flädercider och öl (till sig själv ;p) + 3 ostar, olika kex, vindruvor, mango och melon = OSTBRICKA :D :D :D
Så efter middagen släckte vi ner i vardagsrummet och tände ljus och åt ostbricka, det var baotamys! <3<3<3
Sedan skulle det ha blivit kolla på majbrasa men vi gick myste istället :)

Idag så är det 1 Maj demonstration klockan 12, så nu ska vi snart fixa frukost och sådär :)

RSS 2.0