Tisdag.

Idag är baotamuppdag.
Imorse var jag hos tandläkaren , och det slutade med att jag inte kom iväg till skolan överhuvudtaget.
Det var meningen att det skulle lagas två hål, så tandläkaren bedövade båda tänderna samtidigt, så både över och underkäken var bedövade samtidigt, plus halva tungan, så när jag väl slapp ut därifrån så lät jag som den läspande snubben i Snurre Sprätt. Men jag hann bara laga ett utav hålen så den bedövningen som gjorde ondast var helt onödig. Bedövningen har fortf inte släppt helt och jag kan inte gäspa eller öppna munnen,

Strax ska jag dra på mig joggingkläderna och dra iväg till stallet :)

Bästaste dagen ever <3

Idag var jag med darlo, ingenting ovanligt i det, men idag var det verkligen bara vi och det var hur härligt som helst!
Vi chillade i hans säng, vanligtvis kanske vi ser på tv eller något men nu slog vi av den och låg bara och pratade och körde sång/trumm lekar :) Sedan låg vi och pratade lite till och så körde vi frågespel :D

Det var så jefla mysigt! Jag älskar att umgås med min darlo!

Fredag.

Idag klev jag upp extra tidigt för att inte behöva stressa till skolan, och vad tror ni är det första jag ser när jag väl kommer till skolan? Min lektion är inställd! Så nu har jag klivit upp helt i onödan.
Sitter på gymnasiebibblot atm, alla har antingen lektion eller så är de inte här ännu, menmen, nästa lektion börjar om 2 timmar ungefär.

Idag har jag flätor på båda sidorna för första gången sen i 3an typ :D
Det är jätteroligt och jag känner mig jättetöntig, men jag lovade Svenne att jag inte skulle ha mössa idag och det funkade helt enkelt inte med rakt utsläppt bara. På tal om hår så ska Signe klippa och locka mitt hår på Onsdag :D :D :D Inte permanente men fixa upp på spolar och sådär, det ska bli så sjukt skoj, första gången i mitt liv som jag har riktiga lockar, så sjukt skoj är det inte att ha spikrakt hår.

I Onsdags så frågade jag Fredrika om hon ville rita en tatuering åt mig, och det ville hon :D :D
så jag är baotaglad nu för hon är så sjukt duktig på att rita så jag vet att den kommer bli baotabra!
Me und Mama ska tatuera oss tillsammans när jag fyller 18, det är ett tag kvar, men inte så jättelänge, ett halvår ungefär ;)

Ikväll ska jag och kolla i kyrkan när Lärkan och Sydafrikanerna sjunger :) Svenne är med och sjunger där så sen ska jag sova hos honom <3<3<3 Och imorgon ska vi ta sovmorgon och bara ligga och mysa <3

Jag har kvälljour i stallet imorgon, så vi ska fara dit på eftermiddagen någon gång och rida och sedan fixa jouren, det blir nog en helkväll i stallet, först insläpp kring 7 och sedan utfodring kring 9 :) men vi har iaf sagt bort morgonjouren på söndag, fast jag ska ändå upp jättetidigt för jag har tvätt tid från 7 till 12 , lite väl tidigt kanske men då har jag iaf resten av dagen ledig :)


Nu ska jag hitta en bok och läsa ett tag!


Torsdag.

Idag har jag lyckats blöda näsblod så många gånger att jag missade första lektionen, pallrade mig iväg på den andra och gick hem istället för att gå på den sista. Jag fattar inte grejen alltså ><

Nu sitter jag i allafall och tar det lugnt, ikväll ska jag till stallet men tills dess ska jag bara chilla biff!
Och imorgon ska jag sova med darlo <3 Det känns som att det är hundra år sedan vi gjorde någonting tillsammans så jag ska fråga om vi ska hitta på något till helgen eller nästa vecka :) Fast iofs så var vi och åt glass på blå gåsen i måndags :) Glass is the shit!

Tisdag.

Vi har precis varit och kollat på hus på björkskatan, det var slitet och baotasmå rum, vi ska inte flytta dit.
Det ska bli skoj att flytta dock, när vi nu gör det.

Jag hade en period när jag drömde mardrömmar varje natt i ungefär 3 månaders tid, det handlade mest om att svenne skaffade sig någon annan eller helt enkelt höll på med någon annan utan att jag visste om det. Idag när jag kom ut ur klassrummet stod han och höll om en annan tjej och det såg helmysigt ut, de vände sig om och sa: Oj, jag såg inte att du stod där. Det var som att kliva rakt in i en dröm, men jag sa bara okej och gick därifrån. Stort framsteg, förut hade jag låst in mig på toan och gråtit.

Jag pallrade mig iväg på extramatten idag och satt där till 4, det gick bra. Det satt dock en muppad tjej vid samma bord som mig, vi råkade ha samma namn och när jag skrev upp mig på hjälplistan uttnyttjade hon det. Men jag tröstar mig med att hon betede sig som en omogen fjortis medans jag faktiskt klarade av mitt tal själv under den tid hon behövde en förklaring från min hjälptid.

På historian idag fick jag tillbaka massa uppgifter;
  • MVG på KUHI - rapporten.
  • MVG på Historiaprovet.
  • VG på Antiken uppgiften.
Me happy!

Nu sitter jag hos Svenne, han är dock inte hemma än.
Nina (svennes mamma) lagade jättegod mat till mig.
Snart är det dags för stallet :)

Måndag.

Vi har trådlöst internet igen, woho.
Imorgon ska jag ta med mig alla mina bibbloböcker och lämna tillbaka dem.
Idag är inte en bra dag.
Nu ska jag gå och lägga mig.

Tisdag.

Jag har fortfarande träningsvärk och jag är sjukt trött.
Det blir slö dag idag, men jag funderar faktiskt på att gå på extra matten.
Ikväll ska vi titta på ett hus på björx, det ligger nästan bredvid Hanna <3

Måndag.

Vi har trådlöst internet igen, woho.
Imorgon ska jag ta med mig alla mina bibbloböcker och lämna tillbaka dem.
Idag är inte en bra dag.
Nu ska jag gå och lägga mig.

Fredag.

Idag ska jag käka massa chips :D

RSS 2.0