Söndag

Idag så flyttar Svenne till Kalix och jag far tillbaka till Grans. Det känns lite småsorgligt men det löser sig nog :)

Helgen har i princip varit händelselös, igår hjälpte jag Svenne att packa och så packade jag lite kläder åt mig själv och idag så ska jag följa med till kalix en sväng innan jag far till öjebyn. Svenne håller btw på att bli klippt just nu av nina och det hörs ihållande skratt och svenne som hojtar att han inte vill se ut som en stjärtgosse O_o


Första skolveckan!

Det har varit så sjukt roligt på Grans!
Alla lektionerna är hur intressanta som helst och allt känns helnice :D
+ att jag har numera en sköthäst där som heter Alf ;)

Mitt rum är jättelitet men jättemysigt, och när jag far igen på söndag så ska jag ta med lite grejer så det inte känns lika tomt :) Veckan har alltså varit helnice, hälsat på hos Erik några gånger också och det var supernice :D
Så allt det här gjorde så att jag faktiskt knappt hade någon hemlängtan alls och det var skönt.

Men nu är jag alltså hemma under helgen och det är också mys, speciellt att träffa darlo :)

Söndag

Ikväll drar jag iväg, det känns lite pirrigt.
Jag har precis slängt upp alla grejer jag ska ha med på köksbordet, nu väntar jag bara på att mamma ska vakna så hon kan säga vad jag har glömt innan jag packar ner det i väskan ;p

Igårkväll blev det sen middag med tacos när vi kom till torpet, det var mys och sedan tog vi kvällspromenad med zibbe allihopa : )

Nu ska jag skriva en artikel om smslån ><

Lördag

Natten var konstig
bilderna liksom etsar sig fast i min hjärna
känner mig så sjukt värdelös och ofin så det är inte sant
räcker inte jag till?

Klockan är 06.16 och om några minuter ska jag iväg till stallet.
Inatt är min sista natt hemma på en vecka.



Stallet var chillt, alla hästarna hade farit kring 4 så det blev inte att vara där lika länge som jag hade trott. Nu är jag nyduschad och hur trött som helst, jag vill bara sova. Och det kommer jag förmodligen att göra för putter kommer inte förens 20.00. Så godnatt.

Fredag :)

Idag ska jag på stan med Erik, vi ska shoppa :D Haha, eller jag ska shoppa och Erik ska hänga på ;p
Måste inhandla lite skolgrejer, har köpt allting föruomt blocken så dom ska inhandlas idag.

Imorgon är det tävlingar i stallet och jag ska vara uppstallningsansvarig igen, dvs möta de tävlande vid dörren och visa vilken box hästen ska stå i och vars allting finns och sådär :) Sedan på kvällen kommer pappa och pickar upp mig och svenne så drar vi till torpet igen :) Vi spontanåkte btw till torpet i tisdags, pappa ringde kring 8 och frågade hur läget var och då sa svenne precis att han inte skulle repa något i veckan så då kom pappa och hämtade oss där kring 23 när han slutade jobbet så for vi till torpet och chillade tills torsdagmorgon :)

Imorgon är det alltså stall som gäller och sedan hejdå middag hemma i torpet, på söndag tar jag mitt pick och pack och flyttar till Öjebyn :)

:)

Ridlägret var roligt, iaf hästarna :) Medelåldern låg på typ 10 år så det sociala var kanske inte det allra roligaste. Min häst hette i alla fall yrrol och han var baotasnäll! Ridlektionerna var helhärliga, och jag fick hoppa upp en grupp! Från Piff till Paff, det var roligt :) Kvällsaktiviteterna var väl sådär, förutom rykttävlingen som jag förövrigt vann ;) Priset var massa godis :D
Veckan i helhet var iaf superb men det är skönt att vara hemme igen hos darlo och våra egna hästar :)

På måndag börjar skolan så mest troligt flyttar jag på söndag, det ska bli spännande. Det kommer kännas konstigt att inte sova med Svenne varje natt men det är väl en vanesak, helgerna blir ju fortfarande som vanligt :) Och det är ju inte som att vi är hundra mil ifrån varandra heller, det är ju bara att ta bussen eller tigga skjuts om det skulle krisa.

I fredags var vi på hejdå fest hos Lovisa, det var baotatrevligt där :) Men jag var grymt trött efter att ha åkt tåg 18 timmar fast det var roligt iaf, massa goda chips ;)

Nu i veckan ska jag iaf bara chilla biff, packa lite saker och umågs med darlo :)

Ridläger!

Om en kvart drar jag på ridläger!
Haha, nä men om en kvart drar jag till porsöcentrum och köper färdkost och tar bussen in till tågstationen :)
Tåg 18 timmar, sittplats, ensam. Men det ska bli sjukt roligt när man väl är framme iaf, 5 dagars ridläger alltså :D
I Göteborg!

Kebnekaise

var baotaskoj :)
Vi drog aldrig upp på toppen, mor och bror var inte i rätt kondis för det, men vi hade baotatrevligt vid fjällstationen iaf hela familjen samlad för typ första gången sen vi var tvungna att hänga med på husvagnssemester.

Menmen, är hemma nu iaf, fast på lördag drar jag iväg igen, till gbg denna gång för ridläger :D

RSS 2.0