Torsdag

Hos jimmie ^___________^
aw, allt kan vara helt dåligt men här är allt bra, gosh, vill bara stanna här föralltid <3

Dumma uttagningsautomat

Aw, tog precis en promenix med Nova för att ta ut pengar till imorgon, busspengar + elräkningspengar som jag tänkte skicka med josefin så att hennes mamma får dom. Men antagligen bara för att allt var planerat och klart så fukar inte den dumma automaten >< Gosh! Well, får försöka igen imorgon och hoppas på att den funkar så att elräkningen blir betald. Busspengar kan jag ju alltid ta ut i piteå så där är det ingen fara, tar mig fortf till härnösand : )

Nu har jag tvättat, packat och gjort lite läxor.

Update

Gjorde om ett par gamla jeans till shorts och det blev rätt nice.
Nu återstår bara att köpa någonting som går att ha till dom, Haha.

Alldeles strax är det dags att börja tvätta, men förutom dom kläderna så har jag iaf packat färdigt. Lämnade de mesta av kläderna hos Jimmie så det blir inte så mycket packning den här gången : ) Damdidam, snart får jag träffa honom igen ^________^

Tisdag

Dålig dag ><
Vakna alldeles för tidigt och gå till skolan för en enda lektion, som vi inte ens hade lektion på utan bara betygssnack. Fick iallafall veta att det är mvg som gäller om jag lämnar in den sista uppgiften. Det var ju lite nice, speciellt eftersom att det är en kurs jag knappt varit på de senaste månaderna.

Nu är det chillabiff i lägenheten i några timmar tills sköthäst börjar 15.45.
Så ovärd dag, ska tvätta ikväll så det finns några rena kläder till imorgon. Drar tillbaka till jimmie imorgon. 14.45 bussen som vanligt så det blir att stressa hem efter ridningen för att hinna med nova och lokalbussen. Aw, skulle ha stannat där istället ><

Update

Jag saknarsaknarsaknar honom redan. aw ><
Och min dumma msn vägrar att samarbeta så
först gick det inte att skriva och nu har det lagt av helt. Det går inte ens att starta nu.

Menmen, har hunnit med att söka lite sommarjobb nu iallafall, kommer vara hos jimmie hela sommaren så försöker hitta ett jobb dära, lite problematiskt när jag inte vet vad som finns där men har iaf sökt där jag jobbar nu fast i härnösand. Hittade en ridskola och ett hunddagis också som kanske funkar om inte ISS jobbet gör det.

Måndag

Haha,jag och bussar alltså,vi verkar inte riktigt gå ihop.
Missade den igår som sagt och skulle ta 9 bussen imorse istället och jag lyckades faktiskt pallra mig upp, ända fram till datorn där jag såg att det gick en kl 13.00 också så bar det iväg tillsängen igen fullt påklädd denna gång. Vaknade för ett tag sen då jimmie insåg att hans lektion redan hade börjat såhan har tjoffat iväg på den nu.

Igårkväll var mys, vi satt i soffan och kollade Alla älskar raymond och i avsnittet var det massa tändaljus och allmänt mysigt så immiedean tände ljusen som stod på bordet och så kröp vi ihop i soffan under filten, det var baotamys <3<3<3

Det känns baotamuppigt att åka hem idag, har bara 3 lektioner i veckan men en av dom är ridning/körning och det måste jag verkligen gå på. Men blir inte borta så länge, åker till piteå idag men kommer tillbaka hit på onsdag eller torsdag :)

Update

Idag var det soool och baotavarmt så me und älskling gick ner på stan och köpte glass, isglass is the shit! Det tog ett tag innan vi hittade någon glass för på hemköp var det slut isglass och alla kiosker var stängda men till slut hittade vi en som var öppen :D
Jag börjar verkligen trivas i härnösand, det bästa är ju att immiedean är här men själva staden är också mys, det är litet med massa gamla hus, det är som sött ^^ aw, varför måste man gå skola egentligen? Nu är det 2 år kvar tills jag kan flytta hit, det känns som en hel evighet. Men snart är det sommarlov iallafall jue :)

Söndag

Aw,känner mig lagomt sliten idag.
Det var fest både fredag och lördag och jag som är van vid att festa typ en gång i månaden högst är helt slek nu,men det har varit sjukt roligt! :)
Dock gjorde det så att jag missade bussen, vaknade kring 10-11 någongång och bussen gick 9.00 så.. men det löser sig, tar bussen imorgon istället, då blir det ju lite smidigare också när lokalbussarna går så jag tar mig till öjebyn också.
Idag ska jag faktiskt vara lite flitig också även fast jag är hos Jimmie, tog med mig lite läxor så dom ska göras idag, ska bara samla lite kraft ;)

Fredag

Fortf i härnösand och har precis köpt chiiiiips :D haha, min enda verkliga last här i livet <3

Torsdag

Igår hade vi hoppning på ridningen så idag är det väääärldens träningsvärk som gäller.
Det var en plåga att bara ta sig upp från sängen imorse. På tal om det så är jag hos Jimmie igen :D
Han fyller år idag så om några timmar ska vi ta bussen till hans mamma och fika och sånt.
aw, haha, ni förstår inte hur lycklig jag är <3

Update

Tvätten är fixad nu, ska bara vika ihop allt och sådär men det får bli efter sköthäst.
Får passa på att packa då också för det blir nog lite stress imorgon annars. Drar på ridningen imorgon som slutar typ 11.25 sen hem och duscha och fixa, hinna ut med nova och hinna med lokalbussen som går 13.05. Men det löser sig nog :)

Nu är det dags att byta om och traska iväg till skolan för en halvtimmes lektion :p Det känns sjukt ovärt men måste man så måste man.

Tisdag

Idag blir en göra-klart-allt-man-undivkit-att-göra-dag.
Klev alltså upp halv 10 nu trots att jag inte börjar skolan förens 15.45 för klockan 10 skall det tvättas bigtime så jag har några kläder att ta med mig till Jimmie. Efter tvätten blir det lääääxor för hela slanten fram tills sköthäst och efter det funderade me und josefin på att dra en sväng till stan och kolla in presenter ^^


Måndag

Nu har jimmie åkt hem :(
Men jag far till honom på onsdag för han fyller år på torsdag så det är ganska chille ändå.
Behöver bara sakna honom i 2 dagar <3


Lördag

Nu har jag ett eget sovrum i lägenheten!
Igår städade vi ur skrubben och satte i allt i förvaringslådor istället så nu har jag sovrum i skrubben, haha
Det är iaf sjukt mysigt där inne, lite varmt kanske men mutter kommer hit med en fläkt idag och mest troligt min lilla tv så det kommer bli baotabra när allting är fixat!

Ikväll är det fest btw, så jag sitter och väntar på att duschen ska bli ledig.

Torsdag

Dagen har spenderats med att sitta på en buss från härnösand till piteå. Dock så hade jag sällskap den här gången så det kändes som att tiden gick mkt fortare :)
Det är första gången Jimmie är hos mig så det känns lite underligt, är så van vid att vara hos honom i egen lägenhet. Här delar jag ju med Josefin + Tobias så vi är aldrig ensamma, men det är mys iallafall, huvudsaken att han är här :)

Tisdag

Aw, är baotatrött, somnade i soffan men jimmie och menos spelar tvspel ellernågot så jag vaknade igen+att en av katterna låg halvt på mitt ansikte. Menmen, ska krypa ner i sängen på ett tag.

Imorgon kl 9 drar jag tillbaka till öjebyn, och jimmie följer med mig :D
Ni fattar inte lyckan!

Måndag

Är tillbaka hos Jimmie i härnösand,vi har precis kommit hem från hans mamma.
Vi var där och åt middag, lax! :D
Nu är jimmies hund här också,så söt :)

Söndag

Godmorgon!

Det blev en tidig morgon igen.
Drömde sjukaste drömmen om en stoooooor tiger som skulle döda hela min familj.
Men nu är det Tobbe Trollkarl på tv så det känns mycket bättre :D

Idag kommer Josefin hem, äntligen! Har ju så sjukt mycket grejer som ska berättas så det blir tjejsnack bigtime när hon kommer hem.

Påskmiddag

Även mormor kom hit på påskmiddag :)
Hon tog med sig en inflyttningspresent också; Chokladask :D

De senaste timmarna har jag fördrivit tid med att fläta armband. Det har resulterat i typ hundra misslyckade och två lyckade så jag lägger ner det för kvällen ; )
Funderade på att hoppa i säng men är inte ett dugg trött,
somnade på soffan tidigare så det muppade till sig nu.

aw, miss you <3

Update

Well, klockan är 11 och jag är redan klar med det som var planerat att göra idag.
Det enda som är kvar är tvätten men det fanns inte tid förens 16.00 så det är ju ett tag kvar.
Vad sjuttsingen ska jag göra nu? Haha
Just nu känns det rätt slekt att bo i piteå, känner ingen här, tar mig inte in till stan och har absolut ingenting att göra.
Tragiskt ;)

Lördag

Vaknade baotatidigt idag och sedan kunde jag inte somna
om när inte Jimmie låg där också, det var liksom så tomt.
Funderade allvarligt på att ta upp Nova i sängen men hon både släpper hår och löper atm så jag dissade blodbadet och klev upp istället ^^

Ikväll kommer alltså tha family hit så jag ska försöka städa litegrann innan det. Vi dammsuger och skurar nästan varje dag men på något sätt ser det alltid ut som att någon har blivit mördad här inne. Menmen, snart sluter Nova löpa så då går det tillbaka till bara massa hårtussar ist ^^
Till middag blir det potatisgratäng och tomat&ost frestelse till mig och köttfärsbiffar till köttisarna tror jag, aaw, ska bli såå goott:D

Fredag

Nu är jag hemma igen.
Det känns sjukt tungt.
Vill bara stanna hos Jimmie föralltid.

Haha, det händer bara dåliga saker när jag far hem från honom.
  • Sitta på bussen och bara dåliga filmer visas
  • Vänta en timme på busstationen på att lokalbussen ska komma
  • gå ut och vänta vid hållplatsen en timma
  • inse att det är röd dag och ingen bussfan kommer
  • ta svindyr taxi hem till lägenheten
Det är kanske tecken på att jag borde ha stannat hos honom istället : )

Hursomhelst så är det ju påsk nu och då får man tydligen inte sitta hemma själv, så imorgon kommer tha family hit och fixar påskmiddag typ :)

Update

Sitter och myser med kissen i soffan medans immiedean spelar gitarr,
hade nästan glömt bort hur sooooet han är när han spelar : )

Idag var vi och åt tacos i matsalen, det var helt annorlunda än på grans men det var baotagott iaf.
Saknar lägenheten, josefin och nova litegrann men imorgon är det hemresa som gäller och då kommer jag att sakna immiedean istället. aw ><


Torsdag

aw, precis klivt upp och ska strax hoppa in i duschen.
Klockan 11 ska vi och äta lunch på jimmies skola så jag måste snabba mig litegrann :)

Onsdag

Idag har jag klivit upp baotatidigt faktiskt, även fast det är lov. Vanligtsvis brukar jag somna om efter att immiedean farit till skolan men idag klev jag upp samtidigt som honom och höll mig vaken länge nog för att hinna duscha och klä på mig, dock somnade jag på soffan med kissekatterna när vi låg och kollade barnprogram men vaknade iaf innan jimmie kom hem :)

Vi har hunnit med en sväng på stan idag, var på apoteket och träffade hans mamma som jag typ aldrig träffat tidigare även fast vi har känt varandra i hundra år, handlade glass och nu har vi precis kollat nya xmen filmen, det var lite knepigt för den färdiggjorda versionen har ju inte kommit ut än men det var ju lite skoj att se iaf ;p

Nu ska jag hämta lite glass och krypa ner i soffan igen : )

Haha :D

Måste bara lägga till att just nu är jag sjukt lycklig ^____________^

Tisdag

Vet ni vars jag är? :D I härnösand hos Immiedean!
Satt på bussen i hundra år igår men vid 9 nångång var jag äntligen framme, och han stod där livs levande efter 4 år och mötte mig. Jag kan fortfarande inte slute le! :D

Nu är han i skolan iaf och jag är ensam hemma med hans 2 ubersöta kissekatter, fast en av hans kompisar ska komma hit och hålla mig sällskap lite senare : ) Tills dess funderar jag på att sova lite till, haha

Torsdag

Idag var det dags för sovmorgon igen, börjar inte förens 14.10 men jag klev ändå upp vid 8 och gick ut med Nova :) Vi har köpt juice nu så det blev juice och hallonfil till frukost och sedan gjorde jag Arbete med häst läxan som ska lämnas in på lektionen idag. Det handlade om bäddar så det var inte så gormigt att göra, allting stod i boken, förutom att man själv skulle motivera vilken bädd man skulle ha valt på några utav frågorna.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag ta en lite längre promenad med Nova, hon behöver röra lite på sig, hon verkar så rastlöst just nu. Hon har förresten börjat löpa också så nu kanske vi inte kan ta hit Ceb på påsklovet som vi hade tänkt, måste höra med Maria men det finns ju risk för att det blir valpar då och det vill nog inte Josefin som ska tävla med henne snart :)
Har förresten gått med i Svensk Hundungdom nu, Josefin und me ska söka till ett läger som är i maj och då behövde man vara medlem. Ska maila om mitt medlemsnummer idag så att jag också kan söka dit nu :)

Damdidam : )

Nu ska jag gå ut med Nova och sedan hoppa i duschen! Har bigtime sovmorgon imorn så :D

<3


Onsdag

Det är så tomt, 4 år av mitt liv är borta bara sådär.
Han var min bästa vän och nu vågar jag inte ens fråga hur han mår.
Jag menar, det var ändå mina 4 bästa år och så slutar det såhär.
Det trodde jag aldrig.


Här skrev jag världens inlägg men jag raderade det.
Det är inte värt det.
Det viktigaste är att mina vänner och min familj vet vem jag är.

RSS 2.0