Flyttardags

Igår kunde jag absolut inte sova även fast det skulle betyda att den här dagen skulle komma fortare. Men nixpix sa sömnen. Så jag och Josefin satt uppe i soffan och åt mackor och kollade på Ice road truckers. Till slut pallrade jag mig i säng i allafall men väl där fick jag akutdarlolängtan så det slutade med att jag fick ligga och läsa i hundra år tills jag slocknade istället.

Nu är det morgon och egentligen behöver jag inte alls vara uppe den här tiden för det är rätt länge kvar till putter kommer. Släpet är hyrt från klockan 8.00 men då står det i råneå så han ska dit och hämta det, sen tillbaks till avan och packa allt på släpet; fara till porsön och hämta fotöljen, hertsön och hämta soffan och till sist öjebyn för att dumpa allt i våran nya lägenhet :)

Idag får jag även studiebidraget så dagens att göra är:
* Handla mat
* Handla chips!
* Fylla på mobilen så att jag kan ringa min darlo!

Någongång i helgen ska vi även gå och sola :)

Traktorprovet

..är nu avklarat! Det gick bra tror jag :)
Första frågan var självklart den viktigaste frågan. Det var en bild på våran lärare och dennes hund. Frågan var: Vem är sötast? Svarade man rätt där fick man många poäng ;)

Har dock fått lite problem med sköthäst lektionerna nu. De har blivit flyttade till tisdagar och torsdagar och krockar med jobbet. Ska prata med 2an som sköter Alf och kolla om vi kan byta tid. Hoppas att det löser sig på något sätt iallafall.


Torsdag

IMORGON FLYTTAR VI!

Idag är chillebiff dag. Dagens första och enda lektion börjar om 20 minuter och sen är jag ledig. Men bara fram till 15.10 för då tar jag bussen till jobbet ;) Har fått ISS tröjor nu så att jag slipper städa i mina vanliga kläder. Nu behöver jag bara skaffa mig några byxor och skor som är bekvämare att städa i.
Dagens enda lektion är dock lite småjobbig. Det är dags för traktorprov! Om jag klarar det här får jag alltså traktorkort. Det hade man aldrig kunnat tro om mig, jag som är så fruktansvärt rädd för traktorer.

Efter jobbet ska det sista packas ihop, allt förutom kläderna som ska på imorgon och täcket + kudde. Det ser redan helt tomt ut i rummet men det ska bli så skönt att få flytta in alla sakerna i lägenheten som är lite rymligare än de här minirummen.

Kalix

Förra helgen tillbringade jag hos Svenne i Kalix. Det var lätt bästa helgen på länge!
Min pojkvän måste vara bäst i världen, han är så ubergullig att det inte går att beskriva med ord. Hela helgen har han skämt bort mig med fina ord, massa kramar, mys och mat.

Jag kom dit på torsdagskvällen, hade jobbat så kom dit ganska sent så vi gick och la oss på direkten. Det är en nackdel att sängen är så liten, men det är mys att ligga så nära varandra :)

På fredagen hade svenne lite lektioner men sedan bjöd han mig på lunch i deras matsal, baotafint där och maten var jättegod. Efter lunchen traskade vi iväg till ICA och handlade tårtingredienser. Svenne är ju även mästare på att baka tårta medans jag fick erkänna att jag inte bakat en enda tårta i hela mitt liv. Det blev en supersmarrig chokladtårta med marsipan och en gräddtårta med gelehallon. + glass och maränger :)
Efter tårtbaket gick vi och lade oss en stund och sedan köpte Darlo pizza åt oss. Mozzarella pizza is the shit! Så på kvällen åt vi pizza och chillade framför tvn :)

På lördagen var det dags för kalas. Darlo hade ju fyllt 20 år tidigare i veckan! Så vi fixade på med kalasgrejer. Jag tänker aldrig mera vispa grädde där det inte finns tillgång till elvisp ;p
15.00 var alla på plats, dvs min familj <3, svennes familj och hela hans klass. Tårtorna var lätt de godaste jag ätit! Så det var trevligt :) Efter det bjöd Nina och Mattias oss på mat så då löstes kvällens middagsproblem.
När vi kom hem så chillade vi bara biff ett tag, Svenne drack öl och jag drack den där baotagoda annanasgrejen :D Till det körde vi lite frågesport från en musiktidningen, måste erkänna att han utklassade mig totalt ;)
 
Där kring 8-9 nångång drog vi vidare till Svennes kompisar där det var fest. Till en början var det lite slekt när jag inte kände någon och sådär men efter ett tag blev allting mycket roligare! Hängde med folk ut på balkongen och efter det var allting mycket trevligare :) Vi hängde där i några timmar och dansade och skrattade innan vi alla for till Before, ett uteställe i Kalix. Där var det också baotaskoj och jag drack vaniljvodka för första gången ;)
Lätt trevligaste kvällen på länge!

Sammanfattning: Min pojkvän är bäst och jag hade baotaroligt i helgen!

Klädproblemish!

Haha, idag provade jag massa kläder och mannekängade för dom i huset för att bestämma mig för vad jag skulle ha på mig på darlo kalas. Den slutgiltiga outfiten består av en blandning av mina och Josefins kläder. Vi har redan börjat öva inför lägenheten ;)

Efter kalaset följer jag med mutter och putter hem till jämtön för att packa ihop mina grejer. Måste rensa lite i garderoben också >< På söndag bär det iväg till grans igen för en skolvecka och nedpackning av alla grejerna i rummet där. Och på fredag smäller det! Då får vi nycklarna till lägenheten och mutter, putter och Josefins päron kommer med grejerna från jämtön :)

Torsdag

Idag är det jobb som gäller igen.
Sedan ska jag försöka hinna med 19.35 bussen från piteå till kalix :)


GRATTIS DARLO!

Idag fyller min darlo 20 år :)
Och imorgon kväll eller på fredag så far jag till honom i kalix!

Onsdag

Klockan är 08.55 och jag har slutat för dagen :D

Tisdag

Denna dag var lite halvstressig.
Hade bara 2 lektioner men sista lektionen var prov och sedan skulle jag försöka hinna med bussen till jobbet.
Haha, men tack vare att läraren glömde ta med sig filmen så fick vi göra provet tidigare och jag hann med den tidiga bussen :)
Jobbet gick hyfsat, städade som en tok. Bra träning iaf ;)

Imorgon fyller darlo 20 år! Grattis i förskott ;D Har fixat en liten present åt honom fast han får sin riktiga sen när jag får studiebidraget.


Avklarat

Nu är dagens lektioner avklarade, bara sköthäst kvar. Efter middagen ska jag och Josefin fynda på partilagret och sola solarium :)

Måndag

Det kändes lite skumt att komma hit redan på lördagen men det blev en mycket trevlig helg iallafall :)

Igår gjorde jag några fler slingor så nu är mitt hår jätteblont, det känns lite ovanligt efter att ha varit mörkhårig så länge. Det blev inte så slitet som det brukar bli heller, men idag körde jag med inpackning så nu är det ännu bättre :) Skall försöka slänga upp några bilder när det finns en kamera tillgänglig.

Morgonaktiviteter!

Idag bär det iväg till piteå igen, även fast det är lördag.
Det finns inte så mycket att göra i avan så vi pallrar oss dit en dag tidigare.
Så nu har jag precis fört över pengar så att jag klarar mig. Nu blir det dusch och sedan packa :)
Turligt nog för oss så sov ärki i luleå inatt, så vi ska snika skjuts med honom till piteå.


Kvällsaktiviteter ;)

Josefin kom förbi idag och vi lagade mat och chillade biff.
Pluggade till traktorprovet och snackade fett med snusk! Haha, det har varit en mycket trevlig kväll.


Mitt rum!

De flesta vet ju att jag bor i Jämtöavan nuförtiden, men hur många har sett mitt pyttelilla rum? ;p

  Här med julpyntet kvar och massa täcken ;)

Min blommiga lampa är lite söt :)

Snart får ni bilden från nya lägenheten, om två veckor smäller det!
  

Helg :)

Äntligen helg, fast veckan har varit trevlig då darlo varit hos mig i Öjebyn :)

Tillbaka till jobbet jag snackade om, igår på morgonen ringde de från ISS och undrade om jag vill jobba åt dem 2 dagar i veckan på kvällen. Självklart så sa jag JA! Sedan undrade de om jag kunde börja redan samma dag. Så det var bara att pallra sig iväg till Öjebyns industriområde till lokalerna jag skulle städa. Det gick över förväntan, hittade en städlista i städvagnen så jag glömde inte bort någonting iallafall :)

Idag hittade jag kameran som mamma gömt undan, passade på att ta några bilder innan den försvinner igen.

Satte i ett örhänge i det övre hålet :)

Sedan passade jag på att se skillad ut i glasögon.


Jobb!

JAG HAR FÅTT JOBB!

Darlo + Öjebyn = Sant

Darlo har sovit hos mig i öjebyn under veckan medans han har praktik på musikhögskolan :)

Nagelgöra.

Gjorde idag ett misslyckat försök till att fixa naglarna.
Har fått dom riktigt långa och lyckats fila till dom snyggt, men sen när det är dags för färgen förstörs allt. Nu sitter jag här med nagellack utkletat lite varstans utan tillgång till aceton. Och naglarna ser förjävliga ut ><

Fredag v5 är det dags för inflytt i lägenheten :) Har även lyckats fixa APU plats på Akvariekällaren i Piteå. Det ska bli intressant.

Make out!

Igår var jag ut för första gången någonsin!
De flesta vet ju att jag inte brukar dricka och sådär men igår slog jag på stort och hittade världens godaste annanasgrejs :D
Eller rättare sagt, darlo hittade den åt mig för efter mitt första misslyckade beställningsförsök vågade jag inte beställa något mer själv.

Fredagen började med skola och sedan shopping i luleå med josefin :) Sedan drog jag hem till darlo där vi åt och fixade litegrann. Önskar att vi hade haft med oss kamera för min outfit var så sjukt snygg!
Där kring 21.00 tog vi bussen in till stan och gick på Lillan och kollade in musikgrejset som var där, satt där till 11 ungefär då vi drog till Make out. På vägen dit mötte vi Ärki så jag passade på att värma mig litegrann i hans bil också :)

När vi kom in så är den första jag ser Liina, och hon var så söt med nya baotafina frisyren :D Fick en stjärnstämpel där också som var mkt finare än den man fick på Lillan. Därefter drog darlo med mig till baren där det var dags att beställa, jag satsade på en cider men det fanns inte så det slutade med en smirnoff ice som var det enda jag kände igen. Me und darlo satte oss i en soffa och pratade och det var baotamysigt :) Nästa drickbara grej blev en baccardie breezer (stavning?) tror jag den hette, med annanas smak. Den var lätt kvällens godaste!

Efter ett tag gick vi för att kolla in resten av stället och hittade ett litet dansgolv, det var baotaroligt att sitta och titta på alla människor. Själv så vågade jag mig inte upp förens alldeles i slutet ;) Drack även en till annanas grejs fast med melonsmak :) Där vid 2 tog vi nattbussen hem.

Lätt roligaste kvällen på länge :D

...

Vad gör jag för fel?
Jag förstår inte, vill du inte vara med mig?
Kan
inte
andas

3 Januari!

Igår var chillebiff.
Jag och Josefin satt och kollade på soffor och köksstolar i flera timmar, shit pommes!
Snart är det flytt som gäller ju :D

Idag hoppas jag att darlo kommer hit!

Burned

Jag brände mig när jag skulle lägga in ved i spisen ><
Brännblåsa ute på fingertoppen nu.

Haha, jag funderar verkligen på att köpa något par av skorna från föregående inlägg. Vilka ska jag satsa på? ;p
Dom rosa är inte så diskreta kanske, men de var åtminstonde roliga.

Skor!

Kollade Holias blogg och hittade en sida med massa skor!

Och dom är på rea :D



Tog paus i nagelfixandet för att bråka med elden igen. Den har varit igång ett bra tag nu så jag ska skryta litegrann för mamma och pappa när de kommer hem sedan. Bråkandet har dock gjort mina händer sotiga och torra så nu ska filandet fortsätta och sen är det dags för massa nagelkräm!

2 Januari!

Såklart så har jag och elden bråkat litegrann. Det första jag ser när jag kliver upp är en lapp där det står att elden inte får slockna. Vad tror ni att den har gjort? Slocknat såklart. Men jag har fått igång den igen, hoppas att den håller sig bara :)



Dagens att göra: Fixa naglarna!
Är nu nyduschad och har plockat ögonbrynen. Mkt smärtsamt.
Blåste också håret med nya hårtorken, den gamla brann upp för några dagar sen.
Upptäckte att mitt hår antagit en något grönaktig ton, vad sjuttsingen gör man åt det?!

1 januari!

Nyårsafton var tänkt att bli festkväll men 20års gränser satte stopp för det. Då blev det ändrade planer och nyårsafton var tänkt att bli en myskväll i torpet. Stormvarning satte stopp för det. Istället blev det nyårsafton i luleå, men jag fick vara med darlo och det är det som är huvudsaken :)
Nyårsdagen kändes konstig och jag fick hemlängtan, så nu sitter jag hemma i jämtön :) Fast nu har jag darlolängtan istället, men han kommer nog hit i övermorgon eller dagen efter det <3

Jag har återupptagit mina träningsplaner btw, så nu väntar jag bara på att förkylningen ska försvinna så jag kan börja träna :D Fast jag funderar på att tjuvstarta litegrann imorgon och pröva på att åka skidor ;p
Borde man ha ett träningsmål kanske? okej. Springa ferruform milen utan att avlida och på bättre tid än förra årets ormbergsmil. Måste förstås testa lite först och kolla om knäna håller :)


klockan är 02.33 och josefin har varit här en stund och chillat ;D
Nu är jag lite trött så ska lägga mig i sängen och sakna darlo istället, godnatt :)

RSS 2.0