Fredag

Idag är det föräldradag.
Putter kommer hit om en kvart, vi ska ha utvecklingssamtal O_o
Men sånt brukar ju iaf gå bra :)

Efter skolan ska jag följa med Josefin och rida :D



Utvecklingssamtalet gick bra.
Föräldradagen var rolig.
Men ridningen var försjuttsingen bäst :D

Nu sitter jag dock hemma hos darlos päron. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll.
Förmodligen köpa massa gott och chilla biff på rummet -s-

Vecka 48

..är snart slut.

Måndag: Hade inga lektioner. Passade på att sova baotalänge. På kvällen kom Erik och Hedman hit och spelade kort :)
Tisdag: Sovmorgon till 12.25. Stickade baotamkt på halsduken.
Onsdag: Stalltjänst på morgonen. Efter lunch var vi i ladugården :D Där fick jag och madde ge kalvarna sprutor och öronmärka dom! Det var sjukt roligt -s-
Torsdag: är idag, får se vad som händer ;p
Fredag: Föräldradag på grans. Putter kommer hit :) Följa med till stallet med josefin och kanske rida :D


 Idag blev en seg dag. Redovisade på arbetsliv och fick läraren att tro på att jag skulle bli skogsförvaltare. Skogsförvaltare av alla grejer O_o Nu har jag växt och djurliv. Försöker skriva om rovdjur men de med datorn framför mig sitter och skriker som galningar. För att undvika ett utbrott så la jag ner arbetandet. Får jobba vidare ikväll eller något.

Söndag

Igår spenderades kvällen med att se svensson svensson och beck hos josefin :)
Idag är det öjebyn som gäller igen :D

Lördag

Vaknade precis och vad tror ni har hänt? Den dumma elden har såklart slocknat igen. Så nu är det svinkallt och jag vet inte hur man får igång den igen ><

Igårkväll var jag hos josefin och kollade film. Zibbe fick följa med och träffa Diva ;D



Anledningen till att jag inte är hos svenne i helgen är att jag försöker att bli helt frisk så att jag orkar med skolan i veckan. Så idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på dirty sexy money och varit på promenad med josefin och hundarna ute i skogen.

Fredag

Idag skulle jag än en gång försöka hålla igång elden, men den har redan slocknat. Och för att göra saken ännu värre så är det en spindel som förföljer mig. Igår kröp den fram ur någon list och kröp omkring i taket. När jag satte mig vid köksbordet följde den efter mig dit, när jag gick till kylen följde den efter mig dit osv. Och idag har den gjort samma sak, den körde precis iväg mig från disken. Nu kryper den omkring på skåpdörrarna ><

Idag när jag kom ut från duschen insåg jag att alla mina kläder är kvar i öjebyn. Sprang runt i underkläder och provade alla möjliga kläder som låg slängda lite här och var. Fastnade för lillebrors jeans till jag upptäckte att de var trasiga, hittade ett par av mina jeans men dom var blöta och hängde på tork. Till sist hittade jag ett par gråa mjukisbyxor som får duga i helgen.


Ikväll blir det vegetarisk lasagne med fruksallad till efterrätt. Mutter och putter kommer hem kring 8 så det blir sen middag >< Tills dess ska jag ta en macka och dricka te :)

Torsdag

Det är baotamkt snö ute! Det är hur härligt som helst :D :D :D Följde med putter på promenad ner till hamnen och zibbe är helt tokig i snön, han borrar ner huvudet och hoppar efter all snö som flyger upp när man går, han är så söt :D
Idag har jag lärt mig hur man eldar i våran spis också, de klagar alltid på att man inte kan lämna mig själv med elden för att den alltid slocknar, men nu har jag minsann lärt mig så nu ska jag elda järnet hela dan!

Jag är i princip frisk nu, bara halsen som krånglar. Så nästa vecka blir det skola igen :D Saknar redan öjebyn och allt ppl!


Den dumma elden slocknade >< men jag fick banne mig liv i den igen :D Haha, fast sen slocknade den igen så nu är det återupplivningsförsök på gång.

Att vara sjuk är som att jojobanta, man går ner helt mkt för att man knappt får i sig någon mat fast sen går man upp lika mkt när man väl blir frisk för då är man baotahungrig för att man typ inte ätit på en vecka. Så är det för mig iallafall :D Idag börjar alltså uppgången, till frukost/lunch fick jag i mig hallon&blåbärs soppa och skivat äpple. Till middag blir det quiona med tomater, kikärtor och kokt ägg.


Har precis ätit middag och sett casino royale. Elden har slocknat för gott nu föressten >< Nu ska jag leta reda på mina skivor som finns kvar i jämtön. Glömde bort att jag flyttat alla bra skivor till luleå så jag sprang runt och letade helt i onödan tidigare. Har lämnat massa bra brända skivor men det visade sig att våran nya cdspelare inte tar brända skivor ><

Onsdag 12/11-08

Idag har jag varit tillsammans med Svenne i 3 år och 8 månader.
Idag är det 3 år och 8 månader sedan jag träffade Jimmie.

Tiden går fort. Det går så fort att man inte märker alla saker man har tappat längs vägen. Man märker ingenting förens tiden stannar upp ett slag, som när man är sjuk och inte orkar göra annat än att bara vara.

Gammelstad
Porsön
Ängesbyn
Björkskatan
Björkskatan
Råneå
Porsön
Jämtöavan
Öjebyn

Jag har flyttat 9 gånger, gått på 5 dagis och 5 skolor, haft nya kompisar på varje ställe men vars är dom idag? Vars längs vägen tappade jag dom? och varför?
För 2 år sedan trodde jag att Julia och jag skulle vara bästa vänner i evigheter, idag har vi knappt någon kontakt.
För 3 år och 8 månader sedan vinkade jag hejdå till Jimmie på busstationen i luleå och trodde att vi skulle träffas igen om någon månad, vi har inte setts sedan dess.
På björkskatan-tiden hängde jag med Linnea i några år, jag flyttade och hon flyttade. Efter en månad la vi ner tlfnandet och brevskickandet.
När vi bodde i ängesbyn hängde jag med Ida och var gift med Jens, när vi råkade hamna på samma högstadium några år senare låtsades vi att vi aldrig träffats förr.
Första gången vi bodde på porsön hängde jag med Sofia, när vi ser varandra på stan hälsar vi inte.

Hur kommer det sig att det är så lätt att glömma vad man haft? Alla personer som jag inte nämnde i texten, vars tog dom vägen? Är någon bestående? Helt seriöst, det personer som jag har känt längst och fortfarande umgås med är Erik och Tobias. Två personer. Shit pommes.

Josefin, du är förmodligen den person jag umgås med mest nu, hoppas att du inte trillar av längs vägen <3

Svenne, jag vet att du inte trillar av ;p

Tisdag

Sovmorgon till 12.25 fast Tobbe ringde och väckte mig kring 10. Gick till skolsköterskan och fick Alvedon. Är förkyld och har sjukt ont i huvdet.

Dagens enda lektion var snickeri. Mitt skåp är snart klart, det ända som fattas är gångjärnen. Men dom hade inte Lennart hämtat så jag fick pyssla på med lite annat. Så jag passade på att göra 3 julklappar :D

Mitt mål under den här veckan var att hinna en sväng på gymmet varje dag men det funkar inte med förkylningen så nu är jag så rastlös att jag tillochmed har gjort läxorna! Har precis skrivit klart om bönsyrsor och skrivit klart om skogsförvaltare. Det enda som är kvar är att plugga till Trä- och handredskaps provet.


Måndag

Sovmorgon - Chillebiff
Syoinfo - Onödigt
Projekt och företagande - Skriva rapport
Hål - Alla andra är på engelskan och allt är dött ><
Sköthäst - Alf <3

Just nu är alla andra på engelskan och jag sitter helt själv. Det är väl en av nackdelarna med att redan ha läst de flesta ämnena.


Lördag

Ikväll var det tänkt att bli en skräckfilmskväll. Jag och Josefin tänkte se massa rysare som gick på tv, men det slutade med att vi hamnade på fest i Vitå. Men jag undrar om inte rysarna hade varit roligare ;p

Lovet har varit chillebiff, umgåtts med Elvira, ridit Jenta, pysslat på i stallet, barnvaktat Alvin, umgåtts med Josefin och det bästa av allt; myst med darlo <3

RSS 2.0