Torsdag

Det är baotamkt snö ute! Det är hur härligt som helst :D :D :D Följde med putter på promenad ner till hamnen och zibbe är helt tokig i snön, han borrar ner huvudet och hoppar efter all snö som flyger upp när man går, han är så söt :D
Idag har jag lärt mig hur man eldar i våran spis också, de klagar alltid på att man inte kan lämna mig själv med elden för att den alltid slocknar, men nu har jag minsann lärt mig så nu ska jag elda järnet hela dan!

Jag är i princip frisk nu, bara halsen som krånglar. Så nästa vecka blir det skola igen :D Saknar redan öjebyn och allt ppl!


Den dumma elden slocknade >< men jag fick banne mig liv i den igen :D Haha, fast sen slocknade den igen så nu är det återupplivningsförsök på gång.

Att vara sjuk är som att jojobanta, man går ner helt mkt för att man knappt får i sig någon mat fast sen går man upp lika mkt när man väl blir frisk för då är man baotahungrig för att man typ inte ätit på en vecka. Så är det för mig iallafall :D Idag börjar alltså uppgången, till frukost/lunch fick jag i mig hallon&blåbärs soppa och skivat äpple. Till middag blir det quiona med tomater, kikärtor och kokt ägg.


Har precis ätit middag och sett casino royale. Elden har slocknat för gott nu föressten >< Nu ska jag leta reda på mina skivor som finns kvar i jämtön. Glömde bort att jag flyttat alla bra skivor till luleå så jag sprang runt och letade helt i onödan tidigare. Har lämnat massa bra brända skivor men det visade sig att våran nya cdspelare inte tar brända skivor ><

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0