Kollaps.

Jag fattar inte, jag försöker ta det lugnt, jag chillar ju järnet!
Men ändå så blir det så här och jag bara sover och sover.
Igår var min kusin hos mig, från 11 till 6, när min mamma frågade om jag höll på att svimma
så sa jag nej och fortsatte leka med min kusin, idag på morgonen kunde jag inte kliva upp.
Jag kunde bara inte, min kropp strejkade, jag hörde vad alla sa när de försökte väcka mig men jag kunde liksom inte gör någonting.Nu tvingade jag mig upp för att fixa sjukanmälan och undvika skolk.
Putter snackar om blodvärden och jag hatar sprutor. Det enda jag vill är att sova med darlo, sova på riktigt.

Onsdag.

Jag mår sjukt illa ><
Jag har sjukt ont i magen ><
GAH ><

Jag har precis mailat Tasty om jobb och jag borde egentligen skriva läxan till livskunskapen men jag orkar inte, jag ska se klart greys och sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på bättre dag imorgon.

Söndag.

Helgen har varit helbäst :D
fredag var det baotalång skoldag men sista lektionen så hade jag porträttfotografering med Hanna, det var skitskoj, vi drog fetaste poserna och sen framkallade vi rullen, förhoppningsvis blev den bra :)  Vi ska framkalla våra egna filmrullar imorgon också!

Efter lektionen slutade så drog jag till kulturens hus där jag skulle möta Erland, Paula och Markus. Vi skulle dra och handla och de var på RS aktivitet alla skulle ändå samlas på KH så jag drog dit :) Jag, Paula och Markus hade inte varit med på aktiviteten så när vi satt där + att Matilda och Boris dykte upp as well, blev alla konfunderade och Jonas anmärkte att vi förökar oss fort , det var roligt och se alla miner :D

Vi drog i allafall vidare till Willys och handlade, jag var helt lost men tillslut så hittade vi allt vi behövde iaf, + lite till :D
Kom hem kring 7 där Darlo väntade, tänkte laga mat men fick överaskningssex istället :) Det var bara vi hemma så vi slängde ihop grejer till Tacos :) Egentligen var det tänkte att vi skulle laga paj till morgondagen också men klockan 9 var jag dödstrött så det blev ingenting av det -s-

På lördag steg vi upp klockan 8 och lagade paj till Erlands fest, Tomatpaj och paprikapaj :)
Vi skulle vara i stan till halv 12, men pajerna vart lite försenade och jag var tvungen att springa och köpa folie, så jag drog mig in till stan till 1, utrustad med täckbyxor och dunjacka, jag hittade dock inte mössan >< Stod ute en timme och fick inga namnunderskrifter alls, gick in och fick direkt en autogiroprenumeration :D
Klockan 3 var vi hemma igen och snabbåt lite makaroner och fixade klart allting och kring 5 hämtade Erland oss.

Festen var baotarolig, Signe var där och det var så sickt skoj :D Och all mat var baotagod och jag fick ta med mig det som blev kvar av Signes morotskaka hem :D Vi körde frågesport och mitt lag fuskade till sig segern -s- men det var skitskoj :D

Idag, söndag, är jag helpepp, jag har käktat morotskaka till frukost och har precis nyduschat, om ett tag ska vi dra till Svenne och titta på Alvin :) Jag ska dessutom försöka träna ikväll.

Jag vägde mig igår, jag har inte vägt mig sen i sommras för vi har ingen våg hemma, och jag upptäckte att sen jag slutade träna och började äta nyttigt så har jag gått ner skitmkt , jag trodde alla skojade när dom frågade om jag hade gått ner i vikt. I sommras pendlade jag mellan 52-55 kilo, men nu är jag nere i 47 >< Sist jag vägde 47 var i sexan typ. Menmen, Jag ska fortsätta äta nyttigt, men börja träna igen <3


Onsdag.

Det är inte som att det är meningen att bli ledsen
jag gör det inte med flit
men jag kan inte hjälpa att det känns
som att du väljer bort mig.

Jag har inte svårt att sommna, det är bara det att jag inte vill sova
inte ensam
för det är inte som att sova, det är att ha mardrömmar hela jävla natten.
Men jag ska försöka vara oledsen i alla fall, för din skull.


Jag ska fara till Moa nu.


Yeah, det var skoj hos Moa och jag är på lite bättre humör nu :)
Vi åkte skidor, spelade Barbiespel, kollade på crazyfrog, hade disco och såg på film :)
Moa och Filip är så sjukt söta!

Nu ska jag göra receptförslag åt Erland som ska ha fest på lördag och som vi ska hjälpa till att fixa mat åt :)

image15

image15

Måndag.

Idag har vi kompledigt :D
Fast det blir inte så mycket ledigt för det, först aktivitet på stan med RS, sedan Studiecirkel, sedan träning.
Klockan är bara 10 än, så jag ska duscha och sådant och sedan traska iväg till Svenne :)

Telefonsamtal igår
Farmor: Jahajaha, när ska ni förlova er då?
Jag: Ehm, vi har redan gjort det
Farmor: VA?! när då?
Jag: Ehm, typ två,tre veckor sen
Farmor? VA?! berättar du ingenting för umme längre?!

Well, detta ledde till att vi i alla fall gick och hälsade på henne :)
Jag målade lite på min tavla och åt glass och när Svenne gick hem och jag inte fick följa med dit och sova så bestämde jag mig för att sova hos farmor, så jag kommer precis därifrån :)


Lördag.

Igår fyllde min morfar år, det var middag hos honom, mormor hade gjort hasselbackspotatis, det är så sickt gott!
Moa var där, det är min 6 åriga kusin som är typ sötast i världen, vi ritade och bad alla skriva sina namn, sockfärg och sedan lärde jag henne att skriva skjorta ;)

Jag hade foto igår också, med Hanna <3, vi gormade på i mörkrummet, jag framkallade baotaniceiga bilder men torkade dom inte tillräckligt så nu är dom fläckiga >< Men jag fick jättefina bilder på hunnybunny som jag har hängt upp på min vägg, jag ska göra en ny fotoväg med enbart riktigt foton :)

Idag var det öppet hus på skolan, jag hade bild i 4 timmar, fast det blev inte så mycket av det, jag och Hanna gick och såg dansföreställningen två gånger och chillade i fiket :) Jag håller på att göra en mask av hönsnät, tapetklister och papper, det är en blomma med ett ansikte som jag ska ge bort i julklapp till någon i släkten ;)

Klockan två kom putter och hämtade mig och svenne, min mor och hans mor hade grejer på arcusmarknaden så vi for dit för att hjälpa till. Moa var där och jag fick gå runt med henne massa gånger, och när min mutter hade farit hem så satte jag mig på heltid hos svennes morsa och då fick jag hålla Alvin! Det är första gången jag håller i en bäbis, han började stortjuta -s- men de andra gångerna gick det bättre :)

Nu sitter jag hemma med darlo, vi har ätit potatis och veggrejs och sitter nu och ser Sing a long :)

Fynd på marknaden
Ny väskpåse
Gröna ring örhängen
Gröna och guldiga örhängen
Jordgubbsmössa som Moa insisterade på att ge mig <3
Tjorven film som jag köpte åt Moa


Torsdag.

Yeah, jag har bajstråkigt ><
det är 2 timmar kvar tills mötet är och jag har inga pengar så jag kan inte äta och jag sitter på bibblo och tråkar.
Jag försökte få tag i mutter, men hon hade slutat.

Onsdag.

Jag pallade skola idag!
Historia och bild, det var chillt :)

Fast jag har baotamkt läxor till imorgon
men förhoppningsvis så hinner jag till träningen ikväll iaf.

Tisdag.

Klockan är 07.07 och jag ska gå och lägga mig igen nu.
Jag vaknade 06.30 som vanligt men upptäckte att min kropp inte ville röra på sig.
Jag hatar när det blir såhär, jag stressar för mycket för länge och sen en dag så vaknar jag bara och kroppen strejkar >< så nu är jag mupp och har btw blåmärken överallt från karateträningen igår men jag stannar hemma idag i hopp om att min muppadekropp ska bli normal igen till imorn!


13.17
Jag somnade igen, och vaknade nu av att dumtant ringde och väckte mig ><
men nu är jag trött igen och ska gå tillbaks till sängen, godnatt !

Helgen och Måndag.

Torsdag - Tåget till Sthlm gick kring 17.00 men vi for in till stan kring 1-2 och kollade grejer och käkade på max. Väl på tåget var det skoj :) förutom att jag och svenne skulle sova i samma bädd i liggvagnen, det var så jävla oskönt så vi bestämde oss för att slopa den ideen till nästa tågresa.
Fredag - Vi kom fram till Sthlm kring 8 och tog pendeltåget till Haninge, där RS Kongressen skulle vara. De hade gjort det jättefint i lokalerna, med tanke på att vi var på en skola. Programmet började kl 9, så vi hann precis äta frukost innan vi skulle börja. Vi hade inledningar och disskusioner til ungefär 17.00
Lördag - Dagen började 9 igen men jag klev upp kring 8 och åt frukost och chillade biff :) Något jobbigare dag, vi hade grejer från 9 till 20.30. Men det gick bra iaf! På kvällen var det fest och jag spelade guitar hero!
Söndag - Söndag var hurtig dag, jag klev upp 06.30 för att duscha, det visade sig att jag var den enda som orkade med det så jag fick traska iväg till en gympasal där det fanns omklädningsrum och dusch, det var yberläskigt!
Kort dag. 9 - 12. Vi röstade och sedan var kongressen över. Vi tog pendeln in till sthlm en timme senare och satte oss på centralen och läste i typ 4 timmar innan tåget till Luleå gick. Det var chillt :)
Måndag - Tåget kom fram till Luleå halv 8, jag gick till skolan och var med första lektionen som var form och är 3 timmar, sedan skippade jag svenskan och gick hem pga sömn och matbrist. Tåg låter och är svåra att sova på, jag hade inga pengar med mig och hade inte ätit sedan frukosten i söndags.

Men nu har jag duschat och sovit ett tag med darlo <3
Det är invigningsträning av nya dojon idag och jag funderar på att fara på den.
Mitt första träningspass på flera månader, lär ju gå jättebra! Men jag ska iaf försöka och göra mitt bästa och försöka att inte spy av ansträngningen -s-


22.06

Träningen gick bra :)

Nu ska jag duscha och sedan skriva historia!


Torsdag.

Igår var jag och fotade med Hanna <3!
Det var baotaskoj, men det blev lite kallt om fötterna i slutet :D

Idag far jag till stockholm/Haninge på RS kongress!
Tåget går klockan 5 och det är samling halv 5 + att me und darlo ska äta på stan först :)
Men jag packade klart igårkväll så det är chillt :)

RSS 2.0