Söndag

Hejsidejsi ^^

Igårkväll var mysko! Vi hade gått och lagt oss men sedan drog vi helt plötsligt iväg till stadsparken där dom hade satt upp något slags partytält och hade med sig massa musik. Så vi hängde där ett tag och det var lite fotboll och sånt där men vi drog hem rätt fort. Väl hemma så gick det knappat att sova för att det bara dunkade i väggarna. Först trodde vi att det var grannen så vi gick och knackade på men han var inte ens hemma. Då insåg vi att det var musiken från broöppningen! Detta hus måste vara sjukt dåligt isolerat för man hörde i princip vartenda ord de sjöng. Det var verkligen som att det kom från grannen, eller något rum här i lägenheten. Menmen, till slut kom sömnen iallfall.

Idag såg vi Kenny begins och åt vitlöksbaguetter :D Jag smetade på lite skagenröra också så det blev sjukt gott, sånt borde man verkligen äta oftare! Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska äta ikväll när vi ska ha myskväll för att fira våra 4 månader tillsammans men antingen så blir det flintastek med klyftpotatis eller pizza. Vi ser ju vad som händer :)

Marielle har varit här och klippt oss btw. Så nu är både me und Jimmie korthåriga. Haha, okej, Jimmie är baotakorthårig men det känns som att jag också är det. Det var länge sedan mitt hår var så här kort men det är iallfall mycket fräshare nu så när det växer ut igen kommer det att bli baotafint :) Det är ju fint nu också förstås men ovant. Ska exprimentera med det senare och se vad man kan göra för frisyrer :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0