Lördag

Igår var Maois och Menos här och chillade biff litegrann : )
Någongång under kvällen bestämde vi oss för att gå till Emil, men vi tog oss inte längre än till busshållplatserna där det slutade att vi hängde med på efterfest hos sjukt roliga ppl som vi aldrig hade träffat tidigare. Ibland måste man bege sig ut på äventyr ;D Haha, så me, menos und Jimmie hängde hos dom i några timmar tills det var dags att dra sig hemåt. Sjukt underhållande kväll måste jag säga!

Idag kom William hit igen. När vi var på promenix för ett tag sen träffade vi tiken som bor i lägenheten under oss, hon löper atm och jag tänkte direkt att William skulle hoppa upp och jucka på direkten som han har för vana att göra på allt annat, men icke sa nicke, det slutade med att tiken försökte sätta på honom istället xD Det blev en trevlig pratstund med kvinnan som äger hunden. Vi var ju ute på promenad med henne i somras och hon gav William massa beröm för att han verkligen har lugnat ned sig. Inget skällande och han lugnar ner sig nästan på direkten när han har hälsat : )

Nu sitter vi i väntans tider, klockan 6 är det LENA-MAT som gäller! Mmmmm! Jens kommer och pickar upp oss om ett tag så tills dess blir det lite housekollande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0